- 3 Haziran 2015
- 2.653
- 4.146
- Konu Sahibi goldenheart
Kızlar malum hafta sonu yazamayabilirim sakın benden ümidinizi kesmeyin.
Ama telefonumdan girmeye çalışcam!
Ama telefonumdan girmeye çalışcam!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
IMoralini bozma derim canım. Bende de çok oldu. Pes ediyordum. Sakın bırakma. Vücuduna sözünü geçireceksin az kaldı en azından başladık ve - lerin var.
Kendine inanmazsan başaramazsın. Ben bi zamanlar 97lerdeydim. İsteğine ulaşmadan bırakmak yok
Bende de olur arada öyle gereğinden fazla yediğim. Malum kalabalıkta fark etmemeleri gerek ama bu bahaneyle çok yeyeceğim diye bişey yok fazla kaçırdığımda ara öğün atlayıp akşam yemeğini azaltırım ya da yoğurt meyve falan yiyorum ya da yeşil çay.Ve benim diyet bozulur kayinvalideme gitti yine
Sabah yeşillik turp 1 ceviz 4 zeytin 1 dilim ekmek ve peynir
Öğle yemedim çünkü kahvaltı 12 de olsa 3 kuru kayısı 1 cay bardağı süt
Aksam 4 köfte 1 dilim ekmek 8
Dilim kızarmış patates 1 bardak ayran közlenmiş biber ve domates
Ara yapmayı düşünmüyorum belki bo sad3 kahve olur
Spor yok su 2 litre anca olur yatana kadar
Yarın dengelemeye çalışacağım artık başka çaresi yok. Tüm haftam boşa gitmiş gibi hissediyorum. Artik olan oldu ya sürekli desene yemedin daha duruyor tabagindakiler diye gözleri üstümde oluyor yoksa ben az yerdim. Sağlık olsun yapacak bisey yok artikBende de olur arada öyle gereğinden fazla yediğim. Malum kalabalıkta fark etmemeleri gerek ama bu bahaneyle çok yeyeceğim diye bişey yok fazla kaçırdığımda ara öğün atlayıp akşam yemeğini azaltırım ya da yoğurt meyve falan yiyorum ya da yeşil çay.
Bi dahaki öğünde azaltırsan bişeycik olmaz bence. Yalnışlarımızı doğrularla düzelte biliriz. Yeter ki tekrar yapmayalım
Öyle canım. Telafi edersin.Yarın dengelemeye çalışacağım artık başka çaresi yok. Tüm haftam boşa gitmiş gibi hissediyorum. Artik olan oldu ya sürekli desene yemedin daha duruyor tabagindakiler diye gözleri üstümde oluyor yoksa ben az yerdim. Sağlık olsun yapacak bisey yok artik
İnşallah canım ya bi kez son olsun başla bırak yapmayalim inşallah sonuca ulaşana kadar beraber olalımÖyle canım. Telafi edersin.
Destek olalım bir birimize kurtulalım şu fazlalıklardan
İnşallah canım ya bi kez son olsun başla bırak yapmayalim inşallah sonuca ulaşana kadar beraber olalım
mrblar kraliçem nbr uzun zamandır yoktum yeni topic açmışsın kendine hayırlı olsun...kolay gelsin...
Bende de olur arada öyle gereğinden fazla yediğim. Malum kalabalıkta fark etmemeleri gerek ama bu bahaneyle çok yeyeceğim diye bişey yok fazla kaçırdığımda ara öğün atlayıp akşam yemeğini azaltırım ya da yoğurt meyve falan yiyorum ya da yeşil çay.
Bi dahaki öğünde azaltırsan bişeycik olmaz bence. Yalnışlarımızı doğrularla düzelte biliriz. Yeter ki tekrar yapmayalım
Yok canım kızmadım niye kızayım gaza geldim yazdıklarınla:) sorma canım ya dans kursagimda kaldı ben misafirlikte keklere kisirlara pasta börek ne varsa yok dedim hele bide ekmek kadayıfı vardı ki sorma çok da severim ama tadına bile bakmadim ama kayın valide olunca söz konusu yemedin noldu yesene tabagindaki duruyor bunuda ye diye diye takipte oluyor ya çok seviyor ya da:))) neyse gerisini yazmayayımFatmacım içimden öyle geldi yazdıklarını okurken, iş. kızmamışsındır, bir de güldürdün beni bi gün önce diyeti bozmama dansı yaparken ertesi gün kafanı duvarlara vurmuşsun.
8 dilim patates ile sanırım sadece diyetisyenin diyetinden çıkmışsın, yoksa bence menün de güzel..sayılı köfte patates salatan ve ayranın da varmış daha ne olsun?
Moral bozmak yoook! BAŞARACAĞIZ!