Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Moralini bozma derim canım. Bende de çok oldu. Pes ediyordum. Sakın bırakma. Vücuduna sözünü geçireceksin az kaldı en azından başladık ve - lerin var.
Kendine inanmazsan başaramazsın. Ben bi zamanlar 97lerdeydim. İsteğine ulaşmadan bırakmak yok:super:
I

Insallh canim tesk ederim ilgin icin

İyi geceler kızlar bugün süper gecti benim için misafirliğe gittik ve ben tek lokma bile yemedim çünkü arkadaşım çok anlayışlı davrandı börekler tatlılar hepsini geri çevirdim. Menüme gelince
Sabah 1 dilim ekmek ve peynir 4 zeytin 1 ceviz yeşillik ve yeşilçay
Öğle 1 dilim ekmek 1 kase salata 5 kaşık mantar
Ara 1 cay bardağı süt yarım ayva(ayva küçüktü)
Akşam 1 dilim ekmek 1 kase salata 5 kaşık karnabahar
Ara 3 bardak şekersiz çay 2 hurma 1 sade türk kahvesi sade soda ile birlikte
Su 2.5 litre
Spor 45 dk kondisyon bisikleti 3 mil leslie

Kızlar merhaba.
Yarın sabah kahvaltıya misafirlerim var, tam gaz evi pırıldatmam ve yiyecek birşeyler hazırlamam gerek.

Sabah hafif bir kahvaltı yapıp çocukları kursa getirdim ve onları beklerken 45 dk. yürüdüm.

Dua edelim birbirimize, pisboğazlığı yenmek ve daha fazla hareket edip istediğimiz kiloya ulaşmak için Allahım bizlere güç versin.

Muhtemelen bu iki gün giriş yapamam çok birikmiş işlerim var. Hepimizden pazartesi günü haftasonunun iyi geçtiğine dair haberler gelsin inşallah.

Slm kızlar misafirlikten geldim anca yazabiliyorum veeeee ben bugünde diyetimi bozmadım:halay::halay:gelelim menüye
Sabah 1 yumurta 1 cevizz 4 zeytin yeşillk yeşilçay 1 dilim ekmek ve peynir 2 yane de acı biber
Öğle 5 ykaşığı karnabahar 1 dilim ekmek 1 kase havuç mor lahana salatası
Ara 1 çaybardağı sütlü kahve şekersiz tabi 1 muz
Akşam yine 5 yk karnabahar (bitmedi gitti) 1 dilim ekmek 1 kase salata
Ara 3 kaşık yoğurt 3 bardak çay şekerşiz
Spor 3 mil leslie :21:
Su 3 litre :KK76::KK76:

Ve benim diyet bozulur:kızgın::kızgın: kayinvalideme gitti yine
Sabah yeşillik turp 1 ceviz 4 zeytin 1 dilim ekmek ve peynir
Öğle yemedim çünkü kahvaltı 12 de olsa 3 kuru kayısı 1 cay bardağı süt
Aksam 4 köfte 1 dilim ekmek 8
Dilim kızarmış patates 1 bardak ayran közlenmiş biber ve domates
Ara yapmayı düşünmüyorum belki bo sad3 kahve olur
Spor yok su 2 litre anca olur yatana kadar

Ve benim diyet bozulur:kızgın::kızgın: kayinvalideme gitti yine
Sabah yeşillik turp 1 ceviz 4 zeytin 1 dilim ekmek ve peynir
Öğle yemedim çünkü kahvaltı 12 de olsa 3 kuru kayısı 1 cay bardağı süt
Aksam 4 köfte 1 dilim ekmek 8
Dilim kızarmış patates 1 bardak ayran közlenmiş biber ve domates
Ara yapmayı düşünmüyorum belki bo sad3 kahve olur
Spor yok su 2 litre anca olur yatana kadar
Bende de olur arada öyle gereğinden fazla yediğim. Malum kalabalıkta fark etmemeleri gerek ama bu bahaneyle çok yeyeceğim diye bişey yok :super: fazla kaçırdığımda ara öğün atlayıp akşam yemeğini azaltırım ya da yoğurt meyve falan yiyorum ya da yeşil çay.
Bi dahaki öğünde azaltırsan bişeycik olmaz bence. Yalnışlarımızı doğrularla düzelte biliriz. Yeter ki tekrar yapmayalım:stop:

Bende de olur arada öyle gereğinden fazla yediğim. Malum kalabalıkta fark etmemeleri gerek ama bu bahaneyle çok yeyeceğim diye bişey yok :super: fazla kaçırdığımda ara öğün atlayıp akşam yemeğini azaltırım ya da yoğurt meyve falan yiyorum ya da yeşil çay.
Bi dahaki öğünde azaltırsan bişeycik olmaz bence. Yalnışlarımızı doğrularla düzelte biliriz. Yeter ki tekrar yapmayalım:stop:
Yarın dengelemeye çalışacağım artık başka çaresi yok. Tüm haftam boşa gitmiş gibi hissediyorum. Artik olan oldu ya sürekli desene yemedin daha duruyor tabagindakiler diye gözleri üstümde oluyor yoksa ben az yerdim. Sağlık olsun yapacak bisey yok artik

Yarın dengelemeye çalışacağım artık başka çaresi yok. Tüm haftam boşa gitmiş gibi hissediyorum. Artik olan oldu ya sürekli desene yemedin daha duruyor tabagindakiler diye gözleri üstümde oluyor yoksa ben az yerdim. Sağlık olsun yapacak bisey yok artik
Öyle canım. Telafi edersin.
Destek olalım bir birimize kurtulalım şu fazlalıklardan:sampiyon:

İnşallah canım ya bi kez son olsun başla bırak yapmayalim inşallah sonuca ulaşana kadar beraber olalım

ASLANIM BENİM
KOÇUM BENİM ..

Canlarımmm evet evet evet! bu son sil baştanımız olsun! sonuca ulaşana, koruma dönemini bitirene kadar! isterseniz imkanlar elverdiğince daima cumaları hep hep hep (gün cuma imiş pazar imiş mühim de değil) tartı fotoğrafımızla kontrolü elde tutalım!

Fatmacım içimden öyle geldi yazdıklarını okurken, iş. kızmamışsındır, bir de güldürdün beni bi gün önce diyeti bozmama dansı yaparken ertesi gün kafanı duvarlara vurmuşsun. :-)
8 dilim patates ile sanırım sadece diyetisyenin diyetinden çıkmışsın, yoksa bence menün de güzel..sayılı köfte patates salatan ve ayranın da varmış daha ne olsun?
Moral bozmak yoook! BAŞARACAĞIZ! :KK19:

Asvi'ciğim tüm yazdıklarına katılıyorum. Az yedikçe zaten insan yemek istemiyor sonrasında.. az öz ve sağlıklı yemeyi bol yeşilçay ve su içmeyi alışkanlığa dönüştürünce zaten kendiliğinden oluyor herşey.

M Melek1450 canım hastanız nasıl oldu? Allahım acil şifalar versin tüm hastalara. Biliyorsunuz benim de annem hastalanmıştı, gerçi iki hafta önce, ritm bozukluğu, meğerse kalp kapakçığının biri çalışmıyormuş :KK16:

Dr anneme "kilo ver teyze çok faydasını görürsün" dedi, iş döndü dolaştı gene kiloya geldi..:sinirli:

Gelelim ben neler yaptım?

C.tesi akşamı da az yedim,, akşam yemekten sonra( bir kase karnıbahar ve 6 ymk kşğ kıyma ve salata) 3 ymk kşğ fıstık ezmesi ve 1 dilim ekmek yedim (akşam 8.de)
Ama misafirim gelecekti, gece 1'e kadar ev temizledim, etrafı topladım toz aldım çoktaaan yakmışımdır onu.

Pazar günü.. kahvaltı misafirine rağmen:
Uyanınca (7.00) bir bardak ılık elma sirkeli su
8.30 da iki hurma
10.30 da kahvaltıda bol yeşillik, yarımdan az simit, 1 dilim börek, zeytin peynir, 4 adet minik patates kızartması.

12.30 da bir dilim sütlü tavuk göğsü tatlısı
ve türk kahvesi

16.30 da iki tavuk baget, bir kase barbunya pilaki

ve akşam misafirine (ayrıca başkaları geldi) tulumba tatlısı, sütlü tatlı, kek, börekler koydum BİR TANE BİLE YEMEDİM GİTTİM YEŞİL ÇAYIMI aldım onu içtim. Eğer 16,30 da tavuk + pilaki yemeseydim kesin yerdim o sağlıklı yiyecekler beni tok tuttu çok şükür. Yatana kadar su içtim bi ara acıktım ama 6 tane hurma ile 1 ceviz yedim. Sanırım misafire koyduğum tabağın yanında 6 hurmanın lafı olmaz :-)

Fatmacım içimden öyle geldi yazdıklarını okurken, iş. kızmamışsındır, bir de güldürdün beni bi gün önce diyeti bozmama dansı yaparken ertesi gün kafanı duvarlara vurmuşsun. :-)
8 dilim patates ile sanırım sadece diyetisyenin diyetinden çıkmışsın, yoksa bence menün de güzel..sayılı köfte patates salatan ve ayranın da varmış daha ne olsun?
Moral bozmak yoook! BAŞARACAĞIZ! :KK19:
Yok canım kızmadım niye kızayım gaza geldim yazdıklarınla:) sorma canım ya dans kursagimda kaldı ben misafirlikte keklere kisirlara pasta börek ne varsa yok dedim hele bide ekmek kadayıfı vardı ki sorma çok da severim ama tadına bile bakmadim ama kayın valide olunca söz konusu yemedin noldu yesene tabagindaki duruyor bunuda ye diye diye takipte oluyor ya çok seviyor ya da:))) neyse gerisini yazmayayım:olamaz:

X