sıkıntılıyımm:(

ANGEL36

"zül-cenaheyn"
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2014
256
1.362
ben 4 yıllık evliyim eşim çocuk istemediği için hiç denemedik fakat hiç bi şekilde de korunmadık dışa boşalma yöntemiyle eşim korunuyor ben istemediğim için sorun yok diyor fakat 'bende bişey vardamı olmuyor 'diye düşünüyorum eşim hasteneye gitmeye gerek yok zamanı gelince yaparız diyor ne yapacağımı bilmiyorum sizce bu yontem etkilimi yoksa bizde mi bi sorun var ??? bana yardımcı olabilirmisiniz(

Son düzenleme:
Yontemin etkili olup olmadigini soruyorsan degil tabiki. Hatta riskli diyebilirim.

tamam da korunuyorsanız nasıl çocuğunuz olsun ki zaten

hani şu millet korunurken hamile kalıyor da ben neden kalmıyorum mu diyorsunuz

7 yıldır çocuk istemediniz. şuan sen istiyosun, eşinin fikri değişmedi doğru mu anladım

tamam da korunuyorsanız nasıl çocuğunuz olsun ki zaten

hani şu millet korunurken hamile kalıyor da ben neden kalmıyorum mu diyorsunuz
evet aynen oyle düşünüyorum hiç bişey yok 7 yıldır tedirgin olmakta haklı değilmiyim sizce

Açıkçası yazdığınızdan mantıklı birşey anlaşılmıyor : Adet gününüz mü geçikti, hamile olmaktan mı korkuyorsunuz ?

16 yasindami evlendiniz Sorunuz sizde acaba sorunmu var mi? Hani pek garanti olan yöntemle korunmadiginiz halde bunca zaman hamile kalmadiniz acaba hamile kalamiyormusunuz mu demek istiyorsunuz? Bunu bizler bilemeyiz, doktora görünmeniz lazim...

Dışa boşalma yöntemi diyorsun. Bu şekilde nasıl hamile kalacaksın ki?
Yaşınız küçük oldugu için önemsemiyordur belki eşin..

Dr a gidip yumurtlama durumujuzu kontrol ettirebilirsiniz. esiniz de kontrole gidebilir ama sanırım gitmek istemez gibi görünüyor. henüz cocuk dusunmuyorsaniz kafaya takmayin bence. zamani gelince ugrasirsiiz.geri çekilme cok da etkili bir yöntem degil aslinda ama bizde de epey ise yaramisti.bu arada nasil evlendiniz 16 yasinda merak ettim dogrusu

evt 16 da evlendik :) bu yontemi kullanan çok insan etkili olduğunu söylüyor ama ben yinede tedirginim evet ben de bi sorun olduğunu düşünüyorum çünkü eşim çocuk düşkünü hastene dediğimde gerek yok diyip yollamıyor

Dışa boşalma yöntemi diyorsun. Bu şekilde nasıl hamile kalacaksın ki?
Yaşınız küçük oldugu için önemsemiyordur belki eşin..
etkili bi yöntem mi bende onu bilmek istiyorum yani bi çok yazıyı okudum araştırdım sonuç olrak tıpta etkili bi yöntem olmdağı ortada diğer bir noktada bir çok evli çift bu yontemi kullanıyor ve etkili olduğunu söylüyor bende bu yuzden tedirginim çünkü çoçuk olmaması demek bizim evliliğimizin bitmesi demek

Isiniz asiniz ekmeginiz varsa ufaktan baslayin derim ha deyince cocuk olmuyo malesef geri cekilme yontemine gelince biraz riskli korunma yontemi eger gercekten cocuk istemiyosaniz daha etkili korunma yontemi bulabilirsiniz

7 yil uzun bir sure bence artik cocuk dusunmrnin vakti ..

Ama anlamadigim nokta , esin korunuyormus yani bu durumda nasil cocuk olsunki ? Neden bir sorun oldugunu dusunuyosunki ..

haklısınız denedikden sonra olmazsa eğer doktor için eşimle uğraşmam gerekicek teşekkürler:) lisede çıkmaya başladık babam çok katı biri ya biticek yada evlniceksiniz diyince eşim hemen ailesiyle geldi ve 2 ay içerisinde evlendik:)

7 yil uzun bir sure bence artik cocuk dusunmrnin vakti ..

Ama anlamadigim nokta , esin korunuyormus yani bu durumda nasil cocuk olsunki ? Neden bir sorun oldugunu dusunuyosunki ..
ne kadar etkili olduğunu bilemiyorum ki malesef hani pekde ifade edemiyorum burada ama tedirgin ediyor beni eşimin aşırı çoçuk sevgisi falan korkutuyor beni

Canım normal yollardan denemiyormuşsunuz ki..
Eşin çocuk istiyorum veya istemiyorum demiyor mu ? Sen çok istiyorsun anladığım kadarıyla..

Canım normal yollardan denemiyormuşsunuz ki..
Eşin çocuk istiyorum veya istemiyorum demiyor mu ? Sen çok istiyorsun anladığım kadarıyla..
evet çok istiyorum eşim çok sevdiği için ama eşim biraz daha beklemek istedi bu yaşlara bi daha gelemeyiz tadını çıkartalım çocuk zaten olur diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…