sıkıntılıyımm:(

evet çok istiyorum eşim çok sevdiği için ama eşim biraz daha beklemek istedi bu yaşlara bi daha gelemeyiz tadını çıkartalım çocuk zaten olur diyor
O zaman sen neden tedirginsin :)
Gez dolaş tadını çıkar..
Evliliğim bitecek çocuk olmazsa diye korkuyorsun sanırım ama daha çalışmaya başlamamışsınız bile :)
Hem birbirinizi seviyorsanız neden bitsin ki?
Zamanı gelince çocuk ta olur.. Hayatın tadını çıkar :)

daha 23 yasındasın yaa
erken evlenmıs olabılırsın ama daha gencecıksın
7 yıllık evli olman seni şaşırtmasın
gez toz eşinle
şimdiden ne gerek var bebeğe

O zaman sen neden tedirginsin :)
Gez dolaş tadını çıkar..
Evliliğim bitecek çocuk olmazsa diye korkuyorsun sanırım ama daha çalışmaya başlamamışsınız bile :)
Hem birbirinizi seviyorsanız neden bitsin ki?
Zamanı gelince çocuk ta olur.. Hayatın tadını çıkar :)
eşim çocuğu olmayan bı kadını istemez ki :KK43: o beni korkuttu istemeden de olsa sanırım bir kaç ay daha sabretmeliyim:)

daha 23 yasındasın yaa
erken evlenmıs olabılırsın ama daha gencecıksın
7 yıllık evli olman seni şaşırtmasın
gez toz eşinle
şimdiden ne gerek var bebeğe
öylemi dersin:) etrafımda yeni evlenen arkadaşlarımızın bile çocuğu var belki de bu durum biraz tedirgin etti beni

öylemi dersin:) etrafımda yeni evlenen arkadaşlarımızın bile çocuğu var belki de bu durum biraz tedirgin etti beni
aman kuzum çocukları olsun nolucak
bekle bikaç yıl daha
yaşın 23 daha
ben de 20 yasındayım
bu yaşlarda cocuk sahıbı olmak istemezdim
yaşının tadını çıkart

Bence tam anlatmadığın, aklından geçen bazı şeyler var..
Bi diyorsun eşim daha istemiyo, bi diyorsun çocuğu olmayan kadınla evli kalmak istemez.. Tam anlamıyla anlayamadım neden korktuğunu
xenforo-smilies-kk13.gif

aman kuzum çocukları olsun nolucak
bekle bikaç yıl daha
yaşın 23 daha
ben de 20 yasındayım
bu yaşlarda cocuk sahıbı olmak istemezdim
yaşının tadını çıkart
evet haklısın ama eşim o kadar kıskanç ki hiç bir arkadaşımla görüşemiyorum bu yüzden çocuğum olursa bari onunla ilgilenir vakit geçeririm mutlu olurum diye düşünüyorum :)

evet haklısın ama eşim o kadar kıskanç ki hiç bir arkadaşımla görüşemiyorum bu yüzden çocuğum olursa bari onunla ilgilenir vakit geçeririm mutlu olurum diye düşünüyorum :)
sen sorun oldugunu mu dusunuyorsun pekı kendınde veya eşinde?

Ayni seyi yasamisiz
bizdeki durum da ben istemiyordum. Ama ben de zamani gelince olsun mantiginda oldugum icin cok keski hayir im yoktu. Onun icin esim dikkat ediyordu. Aradan gecti 2.5 3 sene sonra biz acaba mi demeye basladik olsun mu olmasin mi derken normal bir kontrolumde dr.a bu durumu sordum. Dr. Vucut kendini korunuyor seklinde programliyor psikolojik acidan da haliyle korunuyorum diye olmasini bekleme demisti test tahlil istememe ragmen 6 8 ay korunmadan olmadigi takdirde konusuruz dedi. Nitekim de 6 ay sonra esimde varikosel ve sperm azligi hareket yetersizligi morfoloji bozuklugu vs. Cikti. 3. Denememde tup bebekle hamileyim . Rabbim hayirlisyla nasib etsin.
Siz de esinizle konusup tahlillerimizi tetkiklerimizi yaptiralim. Bir sorun yoksa yine istedigin zamana birakiriz. Istedigimiz durumda olmazsa boyle boyle olumsuzluklarla karsilasabilirz diye konusun. Siz yumurta rezervinize rahim de tikaniklik olup olmamasina filan baktirin esiniz de sperm tahlili versin. Sonuca gore korunmaya devam edersiniz
ben 7 yıllık evliyim eşim çocuk istemediği için hiç denemedik fakat hiç bi şekilde de korunmadık dışa boşalma yöntemiyle eşim korunuyor ben istemediğim için sorun yok diyor fakat 'bende bişey vardamı olmuyor 'diye düşünüyorum eşim hasteneye gitmeye gerek yok zamanı gelince yaparız diyor ne yapacağımı bilmiyorum sizce bu yontem etkilimi yoksa bizde mi bi sorun var ??? bana yardımcı olabilirmisiniz:KK43:(

Ayni seyi yasamisiz
bizdeki durum da ben istemiyordum. Ama ben de zamani gelince olsun mantiginda oldugum icin cok keski hayir im yoktu. Onun icin esim dikkat ediyordu. Aradan gecti 2.5 3 sene sonra biz acaba mi demeye basladik olsun mu olmasin mi derken normal bir kontrolumde dr.a bu durumu sordum. Dr. Vucut kendini korunuyor seklinde programliyor psikolojik acidan da haliyle korunuyorum diye olmasini bekleme demisti test tahlil istememe ragmen 6 8 ay korunmadan olmadigi takdirde konusuruz dedi. Nitekim de 6 ay sonra esimde varikosel ve sperm azligi hareket yetersizligi morfoloji bozuklugu vs. Cikti. 3. Denememde tup bebekle hamileyim . Rabbim hayirlisyla nasib etsin.
Siz de esinizle konusup tahlillerimizi tetkiklerimizi yaptiralim. Bir sorun yoksa yine istedigin zamana birakiriz. Istedigimiz durumda olmazsa boyle boyle olumsuzluklarla karsilasabilirz diye konusun. Siz yumurta rezervinize rahim de tikaniklik olup olmamasina filan baktirin esiniz de sperm tahlili versin. Sonuca gore korunmaya devam edersiniz
çok teşekkürler ilginiz için dediğinizi yapıcam mantıklı olan da bu sanırım:)

Hadi ailenin biri garipmiş de diğeri de hemen istemeye mi koşmuş. İki tane çocuğu tutup evlendirmişler. Bi de kocası istemese çocuk çocuk yapacakmış. Çok şaşırıyorum buraları okudukça. Konu Sahibi yaşın küçük üniversite de yeni bittiğine göre işinizi elinize yeni almışsınız. Ee şimdi paranız varken gezin tatile gidin yeni çıkan kitapları okuyun filmleri izleyin eğlenin gülün. Sonra bu mutluluk ve huzurunuzu çocukla taçlandırın

Senin çocuğun olmazsa eşin seni boşar mı? Yazdıklarından bunu anladım..

Dışarı boşalma yönetmiyle hamile kalmaman bir gösterge değil bence. İçeri boşaldıktan sonra 1 sene içinde hamile kalmazsan o zaman doktora gitmelisin. Bir de zaten cinsel hayatı olan her kadın yılda 1 vajinal muayeneye gitmelidir. Bunu ihmal etmeyin. Orda doktorda yumurtalarınızın kalitesi, sayısı gibi sizin açınızdan hamileliği etkileyen faktörleri üstten kontrol edebilir.

etkili bi yöntem mi bende onu bilmek istiyorum yani bi çok yazıyı okudum araştırdım sonuç olrak tıpta etkili bi yöntem olmdağı ortada diğer bir noktada bir çok evli çift bu yontemi kullanıyor ve etkili olduğunu söylüyor bende bu yuzden tedirginim çünkü çoçuk olmaması demek bizim evliliğimizin bitmesi demek:KK43:
Çok enteresan bir konu çocuk olmaması evliliğinizin bitmesi anlamına nasıl gelebilir? Hadi onu da geçtim o kadar çocuk istiyorsanız niye korunuyosunuz? Hem korunup hem de neden çocuk bekliyorsunuz? Korunurken zaten beklenen bişey çocuk olmaması bunu nasıl sorun olarak değerlendirdiniz? Şimdi çok acayip bi öneri vericem çocuk istiyorsanız doktora gitmeden önce korunmayı bırakın mesela, evet çok acayip bi düşünce oldu bu gerçekten

X