sıkıntılıyımm:(

Çok enteresan bir konu çocuk olmaması evliliğinizin bitmesi anlamına nasıl gelebilir? Hadi onu da geçtim o kadar çocuk istiyorsanız niye korunuyosunuz? Hem korunup hem de neden çocuk bekliyorsunuz? Korunurken zaten beklenen bişey çocuk olmaması bunu nasıl sorun olarak değerlendirdiniz? Şimdi çok acayip bi öneri vericem çocuk istiyorsanız doktora gitmeden önce korunmayı bırakın mesela, evet çok acayip bi düşünce oldu bu gerçekten
bende bilmediğim için sorma gereği duydum size enteresan gelebilir ama benim için önemli ve anlamaya çalıştığım bir konu eşim doktora gitmeyi kabul etmediğini belirtmiştim zaten ki açıklayamadığım durum lar da var burda açık açık yazamayacağım...

Dışarı boşalma yönetmiyle hamile kalmaman bir gösterge değil bence. İçeri boşaldıktan sonra 1 sene içinde hamile kalmazsan o zaman doktora gitmelisin. Bir de zaten cinsel hayatı olan her kadın yılda 1 vajinal muayeneye gitmelidir. Bunu ihmal etmeyin. Orda doktorda yumurtalarınızın kalitesi, sayısı gibi sizin açınızdan hamileliği etkileyen faktörleri üstten kontrol edebilir.
hiç bir fikrim olmadığı için buraya yazmıştım teşekkürler cevabınız için mutlaka en yakın zaman da uygulayacağım:KK39:

bende bilmediğim için sorma gereği duydum size enteresan gelebilir ama benim için önemli ve anlamaya çalıştığım bir konu eşim doktora gitmeyi kabul etmediğini belirtmiştim zaten ki açıklayamadığım durum lar da var burda açık açık yazamayacağım...
canım iyide eşin ne diye doktora gitsin korunuyosunuz ve çocuğunuz olmuyo doğal olarak.%3-5lik ihtimal neden gerçekleşmiyo diye doktora mı gidilir? çocuk istiyosanız bırakın korunmayı 1 sene içinde hadi 6 ay diyelim olmamışsa o zaman gidilir.

X