Sıkıntıdan çatladım, aylardır iş bulamıyorum...

Canım benim ne güzel anlamışsın ne güzel yazmışsın
İnşallah hepimizi güzel günlere bekler, dilerim sen de ben de iş buluruz tez zamanda

Rızık konusunda söylediklerinde haklısın, o sebeple hep hamd olsun diyorum Allah a.
Dilerim tez zamanda işim de olur, işsiz parasız zor... krediler bizi bekliyor, bir kaç ay daha idare ederiz minimumları ödeyip ama sonrası birikmiş dağ givi borçlar olacak... işim olsa korkmuyorum borçdan... ama işsizken çok zor...

Merhaba canım, çok çok çok sevindim ve daha 3-4 gün önce aklıma geldin.
Mesajını görünce inanılmaz sevindim.
Ben de bu pazartesi kısmetse başlıyorum işe, bugün belgelerimi toplayacağım. Hiç beklemediğim bir yer, memleketime de çok uzak bir yer. Heyecanlıyım farklı şehir ve ilk işim.
Rabbim utandırmasın inşallah daim olur yıllarca çalışırız
Kolay gelsin canım

Hayirli olsunn cok mutlu oldum:)

Madem 2 dil akici kinusuyorsunuz. Yurt dışı alternatifleri düşünün. Özellikle körfez ülkeleri.

Eski bir konuymus. Sizin için güzel sonuçlandığına çok sevindim. Hayırlı olsun

Suudi arabistan muhendis alimini cok yapiyor ve ordaki yasam kalitesi maaslar daha yuksek. Cocugunuz olursa arapca ingilizce en iyi sekkilde ogrenir. Maaslar 10 bin dolar. Yasanacak en guzel belde. Mekkede muhendislik yapmak ayri guzel. Ramazani orda gecirmek vs dindar insanlara tavsiye ederim

Aynen canım hayırlı olsun ikimize de, çok şükür :)

Öncelikle Allah sabir versin evet çok can sıkıcı durum. Ben de yaşadım bunları insan depresyona giriyor. İşsizken iş yok diyorsun ise giriyorsun şartlarindan dolayı yine mutsuzsun. Allah sabir versin hepimize.

malesef genelde işler tanıdık yoluyula bulunuyor...herkese haber bırakın, okumaktan ziyade kendini iyi ifade etmen gerekir...mulakatlarda çok önemli biliyosun..ama 2 dille bu duruma düşmen gerçekten çok acı....

Öncelikle Allah sabir versin evet çok can sıkıcı durum. Ben de yaşadım bunları insan depresyona giriyor. İşsizken iş yok diyorsun ise giriyorsun şartlarindan dolayı yine mutsuzsun. Allah sabir versin hepimize.
Yeni başladım çok şükür, artık işim var. Allah herkese yardım etsin.

malesef genelde işler tanıdık yoluyula bulunuyor...herkese haber bırakın, okumaktan ziyade kendini iyi ifade etmen gerekir...mulakatlarda çok önemli biliyosun..ama 2 dille bu duruma düşmen gerçekten çok acı....
İş buldum çok şükür yeni başladım o sebeple haber vereyim dedim destek olan tüm hanımlara :)

Hayırlı olsun cok sevindim senin adına. Rabbim pes etmeyen ve elinden gelen kullarına her zaman bir kapı açar. Bol kazanç ve mutluluk diliyorum senin adına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…