evvett tam benlikkkk bende gaza getirecek bir arkadaş istiyorummm :)
İnan bana canım başlayalı bugün 4. Günüm ve 4 kilo verdim. Büyük ihtimalle bunun 2 kilosu açlık. Aslında aç degilim fazla elma yiyorum salatalık yiyorum yumurta beyazı yiyorum şekersiz cay iciyorum ve bol bol da su. Halsizlik oluyor biraz haklı olarak ama takmıyorum. Kendimi oyalamak icin bol bol pohca kek borek kurabiye yapıyorum. Ben yemiyorum acıkcası hatta annem sen zayıflıtıcaksın diye bize kilo aldırıyorsun dedi :) birine ihtiyaç duyma nedenim hem rekabet ortamı yaratmak hem de birbirimize gaz vermek. Diyet bir kere bırakılınca hepten giden bir şey. İnş başlarsın. Halsizim diyerek sakın sıkma kendini halsız olsan da is yap yuru zıpla muzik ac dans et. Bana kalırsa başla diyete hemen benim gibi. Uzun bir diyet olacak çünkü benim gibi kilo problemin varsa
Ya süper 4 günde 4 kilo :) Bende bu sabah itibari ile başladım. Hatta kahvaltıda salatalık maydonoz ve domates yedimAra öğün elma yedim şimdide süt içmeyi düşünüyorum.. Bende kilo verdiğimi tartıda görürsem motive olacağım inanıyorum..
12 kilo kadar fazla var.. İşim gereği fazla hareket edemiyorum fakat evde koşu bandım var her akşam düzenli olarak yapıcam. Kahveyi allahtan şekersiz seviyorum. Şekeri kestim diye çayıda bıraktım bu saatten sonra :)
12 kilo kadar fazla var.. İşim gereği fazla hareket edemiyorum fakat evde koşu bandım var her akşam düzenli olarak yapıcam. Kahveyi allahtan şekersiz seviyorum. Şekeri kestim diye çayıda bıraktım bu saatten sonra :)
Canım tartıdaki durumun ne? Benim birinci haftam ve tartıda 6 kilo daha azım su an
Tartılmadım henüz. Ayrıca ne koşu yapabildim nede spor.. İşten eve yorgun gittiğim için üşendim açıkçası bi fark hissedemiyorumTartılmaktan korkuyorum. 5. günümde eksi 1 kiloyu bile görmezsem depresyona girerim
Ozaman biraz daha sıkı yapman gerekiyor diyeti demekki. Biraz daha sık gunluk temponda bile verebilirsin kiloları. İnan bnde spor niyetine bir sey yapmadım.
Sporuda eklesek daha hızlı gidecek bu kilolar..Hadi bakalımm :S
Umarım tartıda istediğin sonucu elde edersin canım :)
Kızlar bende şu an memleketteyim malum anne yemekleri.baslayamam ama pazrtesiden itibaren okulla birlikte sikı bir diye ve spor programina basliycam
Umarım güzel vr saglikli kilolar veriri
z hepinize kolay gelsin
Ben birde alkali su sisesi aldim suyun ph ini oksijenini mineralini i artiriyor
Sabahlarida ac karnina kahve ve corekotu icmeyi planliyorum bende gun gun yazicam kolay gelsin
Saol canm destek oluyorsunuz gercektenİnan bana canım benim gibi sıkı bir diyete başlarsan kilolar hızlı gidiyor. Bir haftalık bir duraklama olabilir korkma yine diyeti bıraköazsan devam ediyor kilo vermen. Ben suan bir haftalık duraklama dönemine girdim sanırım 9 kilom gitti ancak durdu kilo vermem. Daha öncede olmustu. Bıraköazsan devam ediyor. Sanırım sınav haftama girmem ve surekli oturuyor olmamın da etkisi var. Çörek otu önermem ama sabah ac karna şekersiz turk kahvesi metobolizmayı inanılmaz hızlandırır. Limon suyunu da öneririm. Tatlı ve ruzludan uzak dur ekşi'ye yönel.