Sigara yuzunden hamile kalamadigimi biliyordm gunde 1 ictm once sora hamile oldugumu ogrendigim an agzima surmedim suan dogum yaptm hala icmiorm insallah da birdaha agzima surmem hic bir onerim yok malesef beyinde bitmeyince bitmioKızlar iyi geceler. Sigara konusunda çok dertliyim bırakmak istiyorum. Eşimle bebek istiyoruz 2 aydır deniyoruz ama ben hala sigara konusunu maalesef halledemedim. Aslında kimyasal gebelik geçirdim çift çizgi gördüğüm an 1 hafta boyunca ağzıma sigara koymadım ama kimyasal olduğunu öğrendiğimde tekrar içtim. Hergün bugün son içmeyeceğim diyorum bu son sigara diyorum ama sabah olunca tekrar yakıyorum yada geceye kadar dayanıyorum gece neyse 1 taneden bir şey olmaz diye yakıyorum sonra ardı ardına 2 3 tane içiyorum sabaha kadar da ya hamile kaldıysam da şuan ben kendi bebeğimi zehirliyorsam diye düşünüp duruyorum. Eşimle de bu konuda sürekli tartışıyoruz lütfen bana bir yol gösterin bırakanlar nasıl bıraktınız acaba bir fikir verin bana çok zor durumdayım
Şuan yukarıda bir arkadaşın bahsettiği videoyu izledim gerçekten şuan kafamda bitirdiğimi düşünüyorum ve bende içmeyeceğim kararlıyımSigara yuzunden hamile kalamadigimi biliyordm gunde 1 ictm once sora hamile oldugumu ogrendigim an agzima surmedim suan dogum yaptm hala icmiorm insallah da birdaha agzima surmem hic bir onerim yok malesef beyinde bitmeyince bitmio
Bende kurtulacağıma inanıyorum zaten kendini hiç içmeyen biri gibi düşünmek gerekiyormuş5 ay önce bıraktım. Bundan önce de iki üç defa bırakmıstım ama kafamda bitirmediğim için sigarayı özlemeye devam ediyordum ve zayıf anımda da tekrar içiyordum bu defa kafamda tamamen bitirerek tiksinerek bıraktım o yüzden sanki hiç içmemiş gibi hissediyorum 12 yıl içtikten sonra kurtuldum
Tebrik ediyorum sizi bende kararlıyım biraz önce izlediğim videoda son sigaramızı için ve bunu artık bitirin dedi içtim ve bitirdim inşallahSigarayı artık aşırı bağımlı olduğumun farkına vardigim an bırakma kararı aldïm.
( Sabah uyanır uyanmaz ilk isim icmekti) ve bu aldığım son paket dedim üzerine tarih yazdım.
O son paket oldu., Bir daha içmedim. Gerçekten beyinde bitirdin mi bitiyor. Tam on yıl oldu ovmihorum.
Evet biliyorum zaten bu düşünce beni mahvediyor acaba tam anlamıyla bırakmadan başlamasamıydım bebek düşünmeye diyorum kendi kendime kızıyorum başladığım zaman demiştim bu son sigaran artık bebek istiyorsun ve içmeyeceksin diyeaslında acı gerçek şu ki hamile kalınınca bırakmak yeterli değil. vücutta birikmiş nikotinden bebek her şekilde zarar görüyor. ama tabi daha da arttırmamak adına doğrusu bırakmak.
kendinizi baskı altında hissederseniz bence daha zor olur.
annem 20 küsür yıl içtiği sigarayı bırakabildi. ama "eğer canım çekerse içebilirim, sadece şu an canım çekmiyor" dedi. böyle rahat olunca 1-2 defa denediğinde de haz almadığını söyledi ve sonra yıllarca da içmedi.
Aynen bırakıyorum inşallah Allen Car videosu izledim şimdi orda diyor kesinlikle sigara yerine başka bir ürün koymayın nikotin krizlerin devam eder diye izlediğim videonun etkisi olduğunu düşünüyorum artık bitti inşallah teşekkür ederim yorumunuz içinAile hekimlikleri yardımcı oluyor diye biliyorum nikotin sakız ilaç falan öneriyorlar gidin bence bi hamile kalmadan bırakmanız çok iyi olur
Bitti dediyseniz bitmiştir zaten.Tebrik ediyorum sizi bende kararlıyım biraz önce izlediğim videoda son sigaramızı için ve bunu artık bitirin dedi içtim ve bitirdim inşallah
Filmi nasıl izleyebiliriz, internetten baya biEşim ilacla bıraktı.5 yil oldu aklına bile gelmiyor.Bir de Emre Üstunucar var onu bir araştırın.Kitabi da var.Alan Carr metoduydu sanırım.Onun filmi ve kitabiylada bırakan çok kişi var
Bırakmak istiyorum filmi diye geçen bir film varmış sanırım sigarayı bıraktırmaya yönelik. O filmi internetten arattırdım ama bulamadım. Bu linkteki o film mi?
Bilemiyorum ben bu video sayesin de 22gun içmedimBırakmak istiyorum filmi diye geçen bir film varmış sanırım sigarayı bıraktırmaya yönelik. O filmi internetten arattırdım ama bulamadım. Bu linkteki o film mi?
Bırakmak istiyorum filmi diye geçen bir film varmış sanırım sigarayı bıraktırmaya yönelik. O filmi internetten arattırdım ama bulamadım. Bu linkteki o film mi?
Bu linkteki film Alan Carr in kendi videosu .Emre Üstunucar da bu ekolün Türkiye temsilcisi sanırım.ve kendi film yapıyor seminerlerinden.Sosyal medya hesaplarından kendine sorsanız belki yönlendirme yapar.Kolaylikla bırakırsınız dilerimBırakmak istiyorum filmi diye geçen bir film varmış sanırım sigarayı bıraktırmaya yönelik. O filmi internetten arattırdım ama bulamadım. Bu linkteki o film mi?
Çok teşekkür ederimBu linkteki film Alan Carr in kendi videosu .Emre Üstunucar da bu ekolün Türkiye temsilcisi sanırım.ve kendi film yapıyor seminerlerinden.Sosyal medya hesaplarından kendine sorsanız belki yönlendirme yapar.Kolaylikla bırakırsınız dilerim
Çok üzüldüm. Bebeğiniz inşallah sağlıklı bir şekilde doğmuştur. Çok kötü bir alışkanlık keşke hiç başlamasaydıkBen birakamadim sadece bir iki nefes cekip sonduruyordum hamileyken. En son doktor biz bu bebegi cikaralim da temiz hava alsin demisti
Bende bugün hiç içmedim olacak inşallah. Zaten yıllarca zehirledim kendimi zararın neresinden dönersek kardır diye düşünüyorum. Tebrik ederim sizi de.Günde 1 paket içerdim bu hayattaki tek lüksümdü. Defalarca bırakıp geri başladım yıllar içerisinde. Hamile kaldığını ogrendigim gün son 1 tane içtim içiş o içiş 6 yıldır ağzıma surmuyorum. Bazen çok içmek istesem de çocuklarıma örnek olmam gerek diye vazgeciyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?