Sigarayı bırakanlar nasıl bıraktınız acaba?

Sigara yuzunden hamile kalamadigimi biliyordm gunde 1 ictm once sora hamile oldugumu ogrendigim an agzima surmedim suan dogum yaptm hala icmiorm insallah da birdaha agzima surmem hic bir onerim yok malesef beyinde bitmeyince bitmio

Sigarayı artık aşırı bağımlı olduğumun farkına vardigim an bırakma kararı aldïm.
( Sabah uyanır uyanmaz ilk isim icmekti) ve bu aldığım son paket dedim üzerine tarih yazdım.
O son paket oldu., Bir daha içmedim. Gerçekten beyinde bitirdin mi bitiyor. Tam on yıl oldu ovmihorum.

5 ay önce bıraktım. Bundan önce de iki üç defa bırakmıstım ama kafamda bitirmediğim için sigarayı özlemeye devam ediyordum ve zayıf anımda da tekrar içiyordum bu defa kafamda tamamen bitirerek tiksinerek bıraktım o yüzden sanki hiç içmemiş gibi hissediyorum 12 yıl içtikten sonra kurtuldum

Sigara yuzunden hamile kalamadigimi biliyordm gunde 1 ictm once sora hamile oldugumu ogrendigim an agzima surmedim suan dogum yaptm hala icmiorm insallah da birdaha agzima surmem hic bir onerim yok malesef beyinde bitmeyince bitmio
Şuan yukarıda bir arkadaşın bahsettiği videoyu izledim gerçekten şuan kafamda bitirdiğimi düşünüyorum ve bende içmeyeceğim kararlıyım

Bende kurtulacağıma inanıyorum zaten kendini hiç içmeyen biri gibi düşünmek gerekiyormuş

Tebrik ediyorum sizi bende kararlıyım biraz önce izlediğim videoda son sigaramızı için ve bunu artık bitirin dedi içtim ve bitirdim inşallah

Evet biliyorum zaten bu düşünce beni mahvediyor acaba tam anlamıyla bırakmadan başlamasamıydım bebek düşünmeye diyorum kendi kendime kızıyorum başladığım zaman demiştim bu son sigaran artık bebek istiyorsun ve içmeyeceksin diye eşime de söz vermiştim ve başlamıştık sonra tabi ben dayanamadım içtim ama gel gelelim içim içimi kemiriyor şuan inşallah zararı olmaz ki bilmiyorum bile şuan hamile olup olmadığımı

Aile hekimlikleri yardımcı oluyor diye biliyorum nikotin sakız ilaç falan öneriyorlar gidin bence bi hamile kalmadan bırakmanız çok iyi olur
Aynen bırakıyorum inşallah Allen Car videosu izledim şimdi orda diyor kesinlikle sigara yerine başka bir ürün koymayın nikotin krizlerin devam eder diye izlediğim videonun etkisi olduğunu düşünüyorum artık bitti inşallah teşekkür ederim yorumunuz için

isterse bırakabilir benim eşim birden bire baktı ve o parayla resmen 3 ekmek parasına bile kar etti çok şükür onun düşüncesiyle dahada ağzına sürmedii eee bende içmiyorum olay bitiyor :)

Günde 1 paket içerdim bu hayattaki tek lüksümdü. Defalarca bırakıp geri başladım yıllar içerisinde. Hamile kaldığını ogrendigim gün son 1 tane içtim içiş o içiş 6 yıldır ağzıma surmuyorum. Bazen çok içmek istesem de çocuklarıma örnek olmam gerek diye vazgeciyorum

Bırakmak istiyorum filmi diye geçen bir film varmış sanırım sigarayı bıraktırmaya yönelik. O filmi internetten arattırdım ama bulamadım. Bu linkteki o film mi?

Bırakmak istiyorum filmi diye geçen bir film varmış sanırım sigarayı bıraktırmaya yönelik. O filmi internetten arattırdım ama bulamadım. Bu linkteki o film mi?
Bu linkteki film Alan Carr in kendi videosu .Emre Üstunucar da bu ekolün Türkiye temsilcisi sanırım.ve kendi film yapıyor seminerlerinden.Sosyal medya hesaplarından kendine sorsanız belki yönlendirme yapar.Kolaylikla bırakırsınız dilerim

Çok teşekkür ederim

Ben birakamadim sadece bir iki nefes cekip sonduruyordum hamileyken. En son doktor biz bu bebegi cikaralim da temiz hava alsin demisti

Ben birakamadim sadece bir iki nefes cekip sonduruyordum hamileyken. En son doktor biz bu bebegi cikaralim da temiz hava alsin demisti
Çok üzüldüm. Bebeğiniz inşallah sağlıklı bir şekilde doğmuştur. Çok kötü bir alışkanlık keşke hiç başlamasaydık

Bende bugün hiç içmedim olacak inşallah. Zaten yıllarca zehirledim kendimi zararın neresinden dönersek kardır diye düşünüyorum. Tebrik ederim sizi de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…