Evet araştırdım biraz bu konu hakkında kitap baya işe yarıyormuş getirteceğim inşallahEşim ilacla bıraktı.5 yil oldu aklına bile gelmiyor.Bir de Emre Üstunucar var onu bir araştırın.Kitabi da var.Alan Carr metoduydu sanırım.Onun filmi ve kitabiylada bırakan çok kişi var
Bir tane içersen arkası gelecek. Hiç bekleme, inan kritik süreç üç gün. Gerekirse hep yat, uyu. Vücuttan nikotin azaldıkça canın istemiyor.Inşallah bende bu duruma gelirim Bi an önce bırakmak istiyorum. Mesela şuan daha hiç içmedim ama elim hep gidiyor yaksam diyorum Bi tane içsem sonra vazgeçiyorum ama ne zamana kadar direnicem bilmiyorum
Videoyu nerden bulduğunuzu öğrenebilir miyim acaba. Ben bulamadım çok duydum video etkili diye ama. İnsan Bi tane yakınca zaten tamamen bitiyor. Bende defalarca bıraktım bir ay hiç içmediğim oldu ama sonra sizin gibi arkadaşımla Bi kahve keyfi yapalım Bi tanecik nasıl olsa diye kaç defa tekrardan başladım. Ben seviyorum sanırım sigarayıNe kadar çok denedim yok olmadı Allen carr video şu var izledim 1 hafta içmedim ki benim için çok büyük bir adım Di 1hafta neyse başka bir video buldum 22 gün elime bile.almadım tamamen unuttum arkadaşlar la kahve keyfin de 1 kereden bir şey olmaz dedim lanet olsun keşke demeseydim izlediğim her 2video da aşırı etkili sakın ve tek başıniza muhakkak izleyin
Evet bu çok kötü bi duygu kendimi iğrenç hissediyorumAnne olmak istiyorsanız kesinlikle öncesinde bırakmalısınız. Yumurta kalitesini çok etkiliyor hele de yaşınız çok genç değilse acilen bırakın. Doktorum bana sigarayı bırak yoksa yumurta kaliten düşer ya sağlıksız gebelikler oluşur ya da hiç oluşmaz dedi. O kadar büyük etkisi olduğunu bilmiyordum o zamana kadar. Bunu duyduktan sonra bıraktım bir daha içmedim. Bir ara kötü bir günümde bir tane içmek istedim ama içemedim söndürüp attım. Ve o bıraktığım içemediğim ay hamile kaldım. İyi ki de bırakmışım yoksa ben de vicdan azabı çekerdim. Bebeğim yeni oluşmaya başlarken ben onu zehirliyormuşum diye.
Evet biliyorum daha önce defalarca bıraktım aslında hep o tek bir sigara nolacak sanki diyerek sil baştan. Nerden bulaştık bu pis şeyeBir tane içersen arkası gelecek. Hiç bekleme, inan kritik süreç üç gün. Gerekirse hep yat, uyu. Vücuttan nikotin azaldıkça canın istemiyor.
Valla bebeğini düşüneceksin. Aslında işin özeti o. Ben bırakmadan önce daha doğrusu bırakmaya çalışırken burada birinin yorumunu okumuştum. Sigaranın, anne karnındaki bebeği erittiğini yazmıştı. O son oldu benim için eğer içersem bebeğimin katili olacakmışım gibi hissettimEvet biliyorum daha önce defalarca bıraktım aslında hep o tek bir sigara nolacak sanki diyerek sil baştan. Nerden bulaştık bu pis şeye
Bende bırakmak istiyorumBen sigaraya aşırı düşkündüm. Plansız hamile kaldım ki aşırı zorlandım birden kesemedimde. 1.5 paket net içiyordum hamilelik başlayınca giderek düşürdüm. Tamamen bırakamadım ne yazık ki1-2 içtim sonra bıraktım ama bu sureçte hamile olmam, plansız olması, beni aşırı zorladı. Bir de plansız, istenmeyen gebelik, dogumun yasak olması stresi falan derken birden şak diye kesemedim o psikoloji ile.
Birden kesemedim ve hamileyken içerken çok vicdan azabı çektim. Bebek doğduktan sonra Laringomalazi (girtlak yumşaklığı) ve reflü sorunu ile doğdu. Birden kesemeyip, içtiğim o sigara belkide sebep oldu bunafosur fosur icmedim, azaltıp zamana yaymam ve sonra bırakmamdan dolayı kendimi çok suçladım.
Bebek 8 aylık oluncaya kadar hic içmedim ama, ruyalarımda bile görüyordum. Çevremdekiler hep içince bu dahada tetikliyordu. Bir gün sinirli bir anımda bir arkadaşım 1 tane uzattı gaflete kapılıp içtim. Salak işte ne güzel bırakmışsın ve sigaraya zaafın var ne diye o bir taneyi yakarsın.
Sonra 1-2 derken geri başladım.Şimdi bile içince elimi yuzumu iyice yıka, diş fırçala, üst değiş bebeğine dokunmak için. Yani gerek var mı bu kadar zahmete??
Ben, hayatımda genelde mantıklı haraket eden birisiyim. Lakin, en büyük salaklığım bu, pişmanım.
Tiryakilere bırak demek dile kolay. Çok zorlanıyor insan. Ama, aklınız varken bunu gebe kalmadan halledin. Birden kesmek için sağlam bir irade lazım.
Teşekkür ederim izleyeceğim mutlaka. Bıraktığım zaman da o bir tanecik sigarayı içmeyeceğim inşallahSevmiyorsunuz kendimizi kandırıyoruz lütfen tek başınıza sıkılmadan izleyin eminim sizde basaracaksiniz ama dedigimiz gibi 10gun 20 gün sonra asla elinize dahi almayın başarılar
İradenizi ayakta alkışlıyorum. Darısı başıma diyeyimSadece karar verdim desem.
Bırakacağım dedim, bıraktım ve ben 15 sene içtim.
Aklıma bile gelmedi bir zaman sonra.
Of böyle şeyler duyunca kendimi çok kötü hissediyorumValla bebeğini düşüneceksin. Aslında işin özeti o. Ben bırakmadan önce daha doğrusu bırakmaya çalışırken burada birinin yorumunu okumuştum. Sigaranın, anne karnındaki bebeği erittiğini yazmıştı. O son oldu benim için eğer içersem bebeğimin katili olacakmışım gibi hissettim
Şuan hamile olduğumu bilsem zaten asla içmem canım dahi istemez. Bir haftalık Bi kimyasal gebelik süreci yaşadım ağzıma bir tane bile sigara koymadım. Hamile olduğumu öğrenirsem içmeyeceğimden eminim bu konuda. Ben daha öncesinde bırakmak istiyorum öğrenmeden önceBenim arkadaşım sigaraya devam etti hamileliğinde. Çocuk bir sürü hastalıkla doğdu.
Kuzenimin çocuğu da beyin hastalığınla.
Anne olmadan önce anneliğin getirdiği sorumluluğu iyicene tartın.
Anne olmak gerekirse kendi canından vazgeçmek demek, kaldı ki bir sigaradan mı vazgeçemeyeceksiniz evladınızın sağlığı için?!
Benim arkadaşım sigaraya devam etti hamileliğinde. Çocuk bir sürü hastalıkla doğdu.
Kuzenimin çocuğu da beyin hastalığınla.
Anne olmadan önce anneliğin getirdiği sorumluluğu iyicene tartın.
Anne olmak gerekirse kendi canından vazgeçmek demek, kaldı ki bir sigaradan mı vazgeçemeyeceksiniz evladınızın sağlığı için?!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?