Sigara bağımlılığım :(

Kizlar sigarayı bırakmak istiyorum artık hayatımdan çıkarmak istiyorum ama dayanamıyorum en fazla 4 saat sürüyor beynimde bitiremiyorum resmen günde bir paket içiyorum aylık 300 tlm sigaraya gidiyor sigarayı bırakan arkadaşlar bi el atın
Nasıl başardınız.?
Şimdiden tesekkurler:KK54:
Sigarayı bırakma
1-sigarayı düşünmemek birşeylerle meşgul olun.
2-sigara içmek isteği gelince su için. Biraz çekirdek yiyebilirsiniz.
3-size sigarayı hatırlatacak aktiviteleri azaltın ama tamamen kesmeyin. Kahve,çay yemek sonrası, sigarayı evde belli bir yerde içiyorsanız orada fazla kalmayın.
4-örneğin kendinize sigaranın parası ile hediyeler alın. Sigaraya harcamağınız paralarla yapacaklarınızı düşünün. Hatta yapın.
5-sağlığa zararlarını, cildiniz, dişleriniz, saçlarınız bırakınca Ne güzel olacak bunlara odaklanın.

Son düzenleme:
Ben ve ablam Allen care nin youtube dan videosunu izleyerek bıraktık şakk nokta atışı hatta videonun sonunu bile izlemedim ilk yarım saat yetti :sampiyon:
2010 da bıraktık evvel Allah şükürler olsun aklımın ucundan bile geçmiyor
Bu video beyinde bitirmeyi sağlıyor
Ben de kendi çabalarımla bırakmaya çalıştığımda hep başarısız olurdum hatta öyle ki sigara içmemek için kendimi oyalamaya çalışırdım ıvır zıvır ne bulursam yerdim artık miğdem bulanırdı o derece sonra da gidip üstüne sigara içerdim boş çabalar...ya da alırı sinirli olurdum baş ağrısı sinir gereksiz stres bunlardan dolayı hiç başarılı olamamıştım....
Umudumu yitirmişken o videodan haberdar olup izledim ve şuan geriye dönüp baktığımda giden paralarım yanında içerek hakkına girdiğim insanlar...içimi acıtıyor
Şimdi aklıma geldi eşim de o videoyu izledi o da bıraktı benden bir kaç sene sonra
Sigara tamamen algı bırakmak çok kolay
Allen Care sigarayı bırakmanın kolay yolu youtube

Günaydın kızlar

Eğer sigara içerseniz

Ki içen var eminim :)

İradesizliğimiz bizi daha da yıkacak

Neden başaran insanlar kadar olamadık?

Ne oldu ki niyeti bozunca?

Yine içtin yine pis koktun yine beyninde yüzlerce hücre öldürdün

İçmiceZzzz:sinirli:

Yaklaşık 3 ay oldu bırakalı.
Başlarda daha zordu tabi.
Şu an alıştım aklıma gelmiyor pek.
Bırakmak öyle kolay birşeyd değil Zorlanacaksın bunu kabullen. Öyle hemen akıldan çıkmıyor. Başlarda biraz sabirli davranmak gerekiyor. Ama bıraktıktan sonrası çok güzel

Sigara bırakma poliklinik leri var cnm eşimi zorla götürdüm kardeşimi zorluyorum ya 171 i arıyorsun 184 ten de randevu alıyorsun 500 tl lık ilk ay için ücretsiz campıx verdiler eşim bıraktı inş tekrar başlamaz çok mutlu Allah nazar dan saklasın ...
sen de ara git mutlaka
Psikologu da var
kendim birakamazsam yardım alacam canım teşekkür ederim

Yaklaşık 3 ay oldu bırakalı.
Başlarda daha zordu tabi.
Şu an alıştım aklıma gelmiyor pek.
Bırakmak öyle kolay birşeyd değil Zorlanacaksın bunu kabullen. Öyle hemen akıldan çıkmıyor. Başlarda biraz sabirli davranmak gerekiyor. Ama bıraktıktan sonrası çok güzel
Ne yaptın canın istediğinde nasıl gecistirdin o ani

Günaydın kızlar

Eğer sigara içerseniz

Ki içen var eminim :)

İradesizliğimiz bizi daha da yıkacak

Neden başaran insanlar kadar olamadık?

Ne oldu ki niyeti bozunca?

Yine içtin yine pis koktun yine beyninde yüzlerce hücre öldürdün

İçmiceZzzz:sinirli:
toplu halde kurtulacaz inşallah bu illetten

Ben ve ablam Allen care nin youtube dan videosunu izleyerek bıraktık şakk nokta atışı hatta videonun sonunu bile izlemedim ilk yarım saat yetti :sampiyon:
2010 da bıraktık evvel Allah şükürler olsun aklımın ucundan bile geçmiyor
Bu video beyinde bitirmeyi sağlıyor
Ben de kendi çabalarımla bırakmaya çalıştığımda hep başarısız olurdum hatta öyle ki sigara içmemek için kendimi oyalamaya çalışırdım ıvır zıvır ne bulursam yerdim artık miğdem bulanırdı o derece sonra da gidip üstüne sigara içerdim boş çabalar...ya da alırı sinirli olurdum baş ağrısı sinir gereksiz stres bunlardan dolayı hiç başarılı olamamıştım....
Umudumu yitirmişken o videodan haberdar olup izledim ve şuan geriye dönüp baktığımda giden paralarım yanında içerek hakkına girdiğim insanlar...içimi acıtıyor
Şimdi aklıma geldi eşim de o videoyu izledi o da bıraktı benden bir kaç sene sonra
Sigara tamamen algı bırakmak çok kolay
Allen Care sigarayı bırakmanın kolay yolu youtube
aaa bende izleyeyim o zaman

Şuan benim de canım çok istiyor
Bir kahve yanına bir sigara
Alışkanlıgımdı zaten her sabah
Ama içmicem :)

Ne yaptın canın istediğinde nasıl gecistirdin o ani
Biz eşimle birlikte bıraktık. Daha önce de bırakmaya çalışmıştık ama olmamıştı.
Bu sefer eşim çok kararlıydı. Bir de çocuk düşüncemiz vardı tabi. Hem eşimin korkusuna hem çocuk için engel oldum kendime.
Bana kalsa yine gevşeme olurdu da eşim öyle kararlı durunca başka seçeneğin kalmamıştı :KK70:

Bu sefer eşim çok kararlıydı. Bir de çocuk düşüncemiz vardı tabi. Hem eşimin korkusuna hem çocuk için engel oldum kendime.
Bana kalsa yine gevşeme olurdu da eşim öyle kararlı durunca başka seçeneğin kalmamıştı :KK70:

Tebrikler :)

çok bağımlı olmasamda haftada 1 paket içiyorum bazen bırakmaya kara verdim 4 gündür hiç aramadım aklıma geldi boşver bak sağlığını yaşam sartlarını kötü etkiliyorsun dedim bişeyler buldum oyalanacak eşimde içer ama paket almaz arada bir falan alır akşam baktım paketle gelmiş şeytan durur mu ıkı tane kaptım içinden gene olmadı paket almıcam diye direniyorum şuan ama

tebrik ediyorum sizi bizde esim içmiyor sade ben :)

çok bağımlı olmasamda haftada 1 paket içiyorum bazen bırakmaya kara verdim 4 gündür hiç aramadım aklıma geldi boşver bak sağlığını yaşam sartlarını kötü etkiliyorsun dedim bişeyler buldum oyalanacak eşimde içer ama paket almaz arada bir falan alır akşam baktım paketle gelmiş şeytan durur mu ıkı tane kaptım içinden gene olmadı paket almıcam diye direniyorum şuan ama
haftada bi paket yine iyi benim günlük bir paket bitiyor bencede alma bak benim bitince almayacam insallah

X