- 1 Kasım 2017
- 27
- 21
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende son sigarami ictim.Allahim sen bize yardim et.Niyet ettik yarinki sigarayi bitakmaya :)))
oruç tutunca Allah o sabrı veriyor demek :) bi nevi mecbursunHiç oruç tuttun mu bilmiyorum ama aşırı bagimli insan bile oruç tutarken 16-17 saat sigarasız durabiliyor.
yani öyle inşallah birakabiliriz :)Evet onda çok etkiler ama onları umursamicaz onlar seçimini içmekten yana kullanan insanlar
Biz ise içmemekten yana :)
İkiside tercih :)
aynen kendi kendime sinir oluyorum düşününceHergun birakiyorum sigarayi.ama basaramiyorum.sanki sigara icmezsem cok stresli olucam sinirden olucem gibi hissediyorum
Sende mi bi paket bitiriyorsun günde canimmGeçer inan bana geçici hepsi
Beraberce bırakalım arkadaşlar yapabiliriz
canım yaptım ama bi ise yaramadihastanelerin sigara bırakma merkezine başvurun
bir çok kişi destekle bıraktıgını söyledi..
şimdi sıra sizde.
ayda 300 tl en iyi şeyleri yer içer giyersiniz.
tez zamanda hepiniz sigaradan tiksinin.amin
link atabilir misin canimEe madem bedenin Allah'ın emaneti olduğuna olan inanca istinaden sadece ramazanda değil yılın her günü sigara orucu tutmak gerekmez mi :)
Bu arada kazen abi sigarayı bırakmayla ilgili bir film paylaşmışti o konuya denk geldiniz mi bilmiyorum. Filmi izleyip bırakan çok kişi varmış inceleyin isterseniz...
nasıl niyet edecez :) ama benim daha yeni paketim var nasıl olacak ne yapacam onuTamam hadi niyetlen :)
Ben de şuan son sigaramı içiyorum pakette kalan sonuncu
bir birimize destek olalım :)Alemsin ya iki tane içip niyetlencektim
Hep öyle diyoruz bende ama olmuyor hadi bakalım inşallah siz başarın belki bende feyz alırım sizden
ya ama benim bi paketim var napacam onuIki tane kaldi onlari iceyim ama :)
hadi sende başla arkadaşlar çok hırslı :)Beni de alın aranıza kurtulmak istiyorum
evet bi grubumuz olsun bir birimizi caydirmaliyiz kriz gelince yazıyoruzTmm simdi katilanlar parmak kaldirsin :)
detoks suyu yapalim:)Kizlar bi yandanda diyete baslayalim.bol su iyi geliyo diyorlar ama.suyumuzu iceriz aglariz zirlariz birakabiliriz
evet bide onun iğrençliği varIcmeyen insanlarin yaninda kimbilir nasil kokuyoruzdur
evet kriz geldiği gibi yazıyoruz buraya veya yarım litre su içiyoruzTopluca birakalim kizlar herkes birbirini caydirsin yoksa bu boyle olmicak
Sigara bırakma poliklinik leri var cnm eşimi zorla götürdüm kardeşimi zorluyorum ya 171 i arıyorsun 184 ten de randevu alıyorsun 500 tl lık ilk ay için ücretsiz campıx verdiler eşim bıraktı inş tekrar başlamaz çok mutlu Allah nazar dan saklasın ...Kizlar sigarayı bırakmak istiyorum artık hayatımdan çıkarmak istiyorum ama dayanamıyorum en fazla 4 saat sürüyor beynimde bitiremiyorum resmen günde bir paket içiyorum aylık 300 tlm sigaraya gidiyor sigarayı bırakan arkadaşlar bi el atın
Nasıl başardınız.?
Şimdiden tesekkurler