Sigara bağımlılığım :(

Bende 13 gündür içmiyorum burun ameliyatı olmuştum o bahaneyle bırakmaya karar verdim. Fakat sürekli gel git halindeyim bian diyorum oh ne güzel artık bağımlı diilim sonra diyorum çok kötü hissediyorum ne olcaksa olsun bi tane içiyim. Yani sürekli böyle erteliyorum. Hiç başlamak istemiyorum ama kendime de güvenemiyorum:mad: Herşey bana sigarayı hatırlatıyo sabah uyanır uyanmaz, kahvaltı sonrası, her kahve çayın yani, gittiğim kafelerde açık mekana oturma sebebim, mutsuzluğun da, sevincim de ayyy herşeyde her anımda yani tam olarak ne zaman unutucam acaba..sigara bağımlısı olarak yaşamak istemiyorum artık:KK61:

Bende 13 gündür içmiyorum burun ameliyatı olmuştum o bahaneyle bırakmaya karar verdim. Fakat sürekli gel git halindeyim bian diyorum oh ne güzel artık bağımlı diilim sonra diyorum çok kötü hissediyorum ne olcaksa olsun bi tane içiyim. Yani sürekli böyle erteliyorum. Hiç başlamak istemiyorum ama kendime de güvenemiyorum:mad: Herşey bana sigarayı hatırlatıyo sabah uyanır uyanmaz, kahvaltı sonrası, her kahve çayın yani, gittiğim kafelerde açık mekana oturma sebebim, mutsuzluğun da, sevincim de ayyy herşeyde her anımda yani tam olarak ne zaman unutucam acaba..sigara bağımlısı olarak yaşamak istemiyorum artık:KK61:
bırakmadık gitti şunu ya :KK43:

benim de son 1 aydır kafamda. hem sağlığa zarar hem cebe..bu ara türk kahvesine sardım ikisi beraber pek güzel gidiyordu:KK14:
ama hayır hep bahane bahane..bırakmak şart:KK51:

Bu forumu görmeden açmış bulundum benzer bir forum :KK43: umut var mı gercekten ya suan hasta oldugum halde arıyorum 2. Günüm içmediğim ellerim dudaklarım bitti kemirmekten.

Ben ve ablam Allen care nin youtube dan videosunu izleyerek bıraktık şakk nokta atışı hatta videonun sonunu bile izlemedim ilk yarım saat yetti :sampiyon:
2010 da bıraktık evvel Allah şükürler olsun aklımın ucundan bile geçmiyor
Bu video beyinde bitirmeyi sağlıyor
Ben de kendi çabalarımla bırakmaya çalıştığımda hep başarısız olurdum hatta öyle ki sigara içmemek için kendimi oyalamaya çalışırdım ıvır zıvır ne bulursam yerdim artık miğdem bulanırdı o derece sonra da gidip üstüne sigara içerdim boş çabalar...ya da alırı sinirli olurdum baş ağrısı sinir gereksiz stres bunlardan dolayı hiç başarılı olamamıştım....
Umudumu yitirmişken o videodan haberdar olup izledim ve şuan geriye dönüp baktığımda giden paralarım yanında içerek hakkına girdiğim insanlar...içimi acıtıyor
Şimdi aklıma geldi eşim de o videoyu izledi o da bıraktı benden bir kaç sene sonra
Sigara tamamen algı bırakmak çok kolay
Allen Care sigarayı bırakmanın kolay yolu youtube
Ya inanmıyoruum. Birisiyle sohbet ediyordum o zamanlar sigarayı bırakmayı yine hiç düşünmüyordum. bir videodan bahsetmişti öyle bırakmıs. Bugun sigara bırakmakla mucadele ediyorum ve o video neydi neydi diye düşünüyordum kesin bundan bahsediyorlardı hemen bakıcam

Ah kızlar umarım bırakabiliriz ben maddiyat yüzünden sarma sigaraya geçtim.Tadı kötü ama o bile tiksindirmedi beni sigaradan

Ah kızlar umarım bırakabiliriz ben maddiyat yüzünden sarma sigaraya geçtim.Tadı kötü ama o bile tiksindirmedi beni sigaradan
Allen car ı izledim simdi sonuna kadar kesinlikle izlemelisiniz ya cok iyi. Klişe şeylerden bahsetmiyor hem cok keyifli hem acıklayıcı izledikten sonra iki günlük yoksunluğum gitti bir hafifledim böyle böyle tamamen bitecek.

Allen car ı izledim simdi sonuna kadar kesinlikle izlemelisiniz ya cok iyi. Klişe şeylerden bahsetmiyor hem cok keyifli hem acıklayıcı izledikten sonra iki günlük yoksunluğum gitti bir hafifledim böyle böyle tamamen bitecek.
İzleyeceğim inşallah benim de biter.Harçlığın yarısı sigaraya gidiyor artık buna bir dur demeliyim.

İzleyeceğim inşallah benim de biter.Harçlığın yarısı sigaraya gidiyor artık buna bir dur demeliyim.
Ben her gün bir paket net alıyordum dün 11 lirayı kumbaraya attım nasıl olsa illaki veriliyor o para bari biriksin. Bitecek bitecek nasipse yeter ki sigaranın bizi iyi hissettirdiğini değil yokluğunda kötü hissettirip içildiği an sadece bir süre normal bir insan gibi hissettirdiğini kabullenelim

Kizlar sigarayı bırakmak istiyorum artık hayatımdan çıkarmak istiyorum ama dayanamıyorum en fazla 4 saat sürüyor beynimde bitiremiyorum resmen günde bir paket içiyorum aylık 300 tlm sigaraya gidiyor sigarayı bırakan arkadaşlar bi el atın
Nasıl başardınız.?
Şimdiden tesekkurler:KK54:
Champix var sigara bırakmaya yardımcı ilaç ise yarıyor. Ama Dr ile görüşüp almanızı tavsiye edetim. Bir aylık sigara parası fiyatinda

X