- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
evet yarın zor bigun beni bekliyor :)
Zor olan güzeldir :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet yarın zor bigun beni bekliyor :)
yeni duydum eczanelerde satılıyor mu acaba?
Bitmedi zaten sorun orada başlıyor o paket durdukça içesim geliyor.dur gelmesinler kov onları paketin bitti mi
45 yıllık sigara tiryakisi annem 5 ay once bıraktı, üstelik bir günde ve çok şükür bir daha içmediKizlar sigarayı bırakmak istiyorum artık hayatımdan çıkarmak istiyorum ama dayanamıyorum en fazla 4 saat sürüyor beynimde bitiremiyorum resmen günde bir paket içiyorum aylık 300 tlm sigaraya gidiyor sigarayı bırakan arkadaşlar bi el atın
Nasıl başardınız.?
Şimdiden tesekkurler
tatlım zaten o paketi bitirecez benimde paketim var o bitince artık almayacaz :)Bitmedi zaten sorun orada başlıyor o paket durdukça içesim geliyor.
bi bakayım canım teşekkür ediyorum :)45 yıllık sigara tiryakisi annem 5 ay once bıraktı, üstelik bir günde ve çok şükür bir daha içmedi
tekniğin adı Biorezonans Terapi. bir araştırın isterseniz, çok maliyetli değil
maalesefiçtin mi :)
inşallah o paketi bitirmeyince rahat edemicem :)tatlım zaten o paketi bitirecez benimde paketim var o bitince artık almayacaz :)
şuan ışteyim eve gidince bakacam mutlakaPaketi bitireyim sonra bırakırım, yeni güne başlayınca bırakırım, bunlar hep savunma mekanizmanız :) Ben bırakırken evde hiç açılmamış paket vardı, o paket hala var sigarasız gelen misafir olursa alıp içiyor.
Kazen'in eklediği videoyla bıraktım, ben bırakmaya hazır bile değildim, siz en azından denemeye kararlısınız videoya şans verin bence.
evet dürtüyor resmen :)inşallah o paketi bitirmeyince rahat edemicem :)
Bende kahve içtim ve sigara içmedim. Rahatım artık sigaranın tuzağına düşmiycemNasıl gidiyor kızlar?
Ben hala içmedim sabah krizi geçtiyse gerisi rahat geçer
İnanıcaz ve sigarasız hayatı sevicez
Bu arada ben sigara içmeyince şekeri de kesiyorum
Sabah çayımı şekersiz içtim
Şekerli olunca sigara tadını aratıyor bana
Herkese Allah kolaylık versin
Unutmayın bir kriz geçince diğeri de geçecek :)
Bende kahve içtim ve sigara içmedim. Rahatım artık sigaranın tuzağına düşmiycem
Maşallah tebrik ediyorum sizi ben nefsime yenik düştüm sırf pakette kalanları içeyim diye sonuç şuan çok mutsuzum.
Evet iyiyim.Harikasın :)
Sigarasız duramıyorum diye birşey yok gayet yolunda herşey dimi..
İçtiğin kahvenin tam tadını almışsındır ne güzel