• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şiddet uygulayan öğretmen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vayyy MEB politikalarına umutla bakan bir öğretmen. Gözlerim yaşardı. Değişen kadrolarımı da vizyonmuş da...
Yegenım gecen hafta ogretmenı den dayak yedi, sonraki gun okula gidildi sebebi elleri murekkeplı diye tokatları yiyor bizimki ve beraberinde ki onlarca cocuk
Din ve ahlak bilgisi ogretmenı
Mudur konuya söyle dahıl oluyor siz nasıl olurdu WhatsApp grubundan yazıp velileri toplayıp koordine olursunuz sızı savcılığa vereceğiz. Yengem diyor ki bir anda kendimi orada neden bulunduğumu unuttum. Neysekı bızım ki baya yırtık mudurun her turlu oyununa kafa tutuyor ve ogretmen cagrılıyor.

Sen benim cocuguma ne hakla vurursun diyor ayrıca kimsesiz annesiz babasız bir cocuguda dovmus onun ıcınde konusuyor bagrıyor diyelim gayet cata cat konusuyor. Ogretmen mahcup ve sessiz ozur dileyin diyor mudur ogretmene bızımkı kabul etmiyor Bu kargasada dıger veliler bız kavga etmeye gelmedik diyip cıkıyor lar İkı kısı kalıyor bızımkıler.
Uzatmayacagım mudur olmak kolay degil eninde sonunda aracı ogretmenler le bızımkı ikna ediliyor ilce milli egıtım ve savcılığa gitmiyor.
Olay bir sekilde yine de kapanıyor
Yasayan varsa ve arkasında durmak istiyorsa mudurle bu duruma hazır olsunlar, dik durmasa neredeyse bızımkı ozur dileyecek duruma sokuluyormus ki olmamıs.

Neyse ilce milli egıtım savcılık darp raporu sonuc yapılacaklar bunlar

Teşekkür ederim ince düşünceniz ve bu güzel mesajınız için. Sitemde bulunduğum kişiden daha fazla dil sayım var ve eğitimim.
Ancak " ilk okul mezunu :) " şeklinde ki bir ifade hiç insancıl değil.

Burada bu yazıyı okuyan bir çok ilk okul mezunu kadınlarımız var. Çoğu insanlığa belki , bunu , bu şekilde ifade edenlerden daha çok şey katmıştır.

Kimisine hayat her ülkeyi görme şansı veriyor , kimisine mutfak ile oturma odası arası seyahati reva görüyor. Bu onun suçu değil.
Kesinlikle çok haklısınız. Benim annem de ilk okul mezunu ve mutfağında sanatçı oturma odasında çok iyi bir okurdu.. ne kadar ugrassam annemin tırnağı olamam. Konuşurken dikkatli olmak lazım. Eğitim kendini geliştirme ölene dek bitmez bunu en iyi bilen kişiler eğitmenlik yapanlar olmali.

Aslında tatiliniz çok denilince kizmiyoruz yani ben kızmıyorum en azından.Ama aylarca tatiliniz var demekle iki ay kastedilmedigi kesin. Bir de geçen bir yarışma programinda 3 ay tatil yapıp üstüne maaş alan meslek diye soru sorulmuş. Cevap da ogretmenmis. Ki tek biz değiliz ki 3 ay değil . Koskoca TV kanalı da bunu biliyordur. Artık bilinçli yapıldığını düşünmeye başlıyorum. Sonra özür dilemeleri de ayrı bir şey

Evet yargısız ifadeler can sıkıcı katılıyorum. Ancak laf anlatmaya çalışmak daha yorucu.

Öğretmenliği okumakta , mezun olmakta , atama sacmaliklarina katlanmakta çok yorucu. Isiniz çok zor. Iki aylık bir tatilde bana göre az. Seminer sayıları dusurulmeli ki çok eğitici toplantılar olmadığını biliyorum.

Öğretmenler dinlenmeli ki onlarca çocuk ve aileye psikolojik direnme saglayabilsinler.

tüm yorumları okuyamadim şöyle bir göz gezdirdim. Ögretmenlik meslegine hakaret edip konuyu yine yata yata para kazanmaya kadar getirmisler. Eminim cogu da evde aksama kadar 1 cocukla bas edemeyip okullar acildiginda göbek atan veli tipleridir..Ögretmen ayni sinifta 30-40 cocugu idare ediyor oysa diycem de yasamayana kolay...bunu anlamalari mumkun degil.
Bu konudaki ogretmenin yaptigi kabul edilemez evet ama önce okul idaresi esliginde ögretmenle konusulmalı...gizlice video ceksin diyen var ya...bubi tuzagi mi kuruyosunuz hayirdir..
he buarada eminim cogumuz okulda tokat yemisizdir savunmuyorum asla ama yok psikolojim bozuldu yok dersten sogudum..geciniz bunlari efendim..bahane.

Öğretmenler psikolojik eğitimden ve muayeneden geçmeli. Aylarca terapi almalilar. Sonra kendi alanlarindaki başarıya göre hakkıyla atamalarini yapsınlar . Polislerde , doktorlarda. Insani emanet ettiğimiz kişilerin ruh sağlığı kontrolleri şart.

Kpss atanma sacmaliklariyla psikolojilerini bozuyorlar öğretmenlerin . Yüreği apak olan yikilmiyor da , zaten temelde bozukluklar yaşayan daha da beter oluyor.

Tokat atmak , üstelik herkesin içinde ,zift kalpli olmak lazım bunu yapmak için.

En başta o eğitimlerden veliler geçmeli
Evde kemerle dövülen çocuğa 10 prof psikiyatr eğitiminden geçse de bir öğretmen cozumsuz kalıyor
Herkes istiyor ki ogretmenler bir mucize gerceklestirsin sihirli değnekle tüm toplumu düzeltsin öyle bi dünya yok

Aile terbiyeyi saygısı evde öğretecek önce.

Pedogojiden eğitimden bir haber insanların yaptığı yoruma bak. Tatille çocuk dövmenin bağlantısı ne?
Eğitim öğretim ara verince seminer hariç öğretmen okula gitmez. olsaydınız da tatil yapsaydınız derler adama.

Siz benim mesleğimi ve bilgi birikimimi nereden biliyorsunuz? Öğretmen olmak isteyecek kadar basit bir insan değilim. Öğretmenliği seçenler bile yerim maaşı diye istiyor. Sanki bilmiyoruz. Boş insanlarsınız.

Tatil yeni bitmedi öğretmenler bir ay seminer yapar sağa sola sataşacağına biraz araştır her öğretmen de bir deil

Ne oldu öğretmen olmak isteyip olamadın mi bu öfke ne sakin ol

Öğretmenliği sizin gibi yatıp para kazanmak isteyenler yapsın. İstemez. Biliyoruz kaç ay yattığınızı merak etme.

Sen kimsin ki boyle konusuyorsun. Ne kadar da batmiş ogretmenler.
Yazacagim birseyler ama olmayacak . Kendimi daha fazla aşagilamak istemem.
Senin gibiler uzak olsun ogretmenlerden

Siz önce kendi konuşmanıza bakın. Ben bir Türkiye vatandaşıyım ve istediğimi eleştiririm. Sizin haddiniz değil benim eleştirimi sorgulamak.

Bu nasıl sacma sapan bi dusunce ne demek ögretmen kim ki . Ne demek aylarca yat yat gel çocuğu döv. Size okumayi yazmayi kim ogretti kimin sayesinde burda gelip yazi yazıyorsunuz. Bu öğretmen için demiyorum ama genelleme yapıp ogretmen kim ki falan demeniz hoş değil biraz saygı !!!!!!

Maaş karşılığı yapıyorlar sonuçta. Gözünüzde büyütmeyin. Ülkemizdeki eğitim seviyesi ortada..

Ee öyle. Bu öğretmenler kadar yatan, rahat olan başka kim var. Bir de arsız arsız çoluk çocuk dövüyorlar. :işsiz:

Evet yatıyoruz doğruuu..Hatta arada yatmaktan sıkılıp amuda kalkıyoruz sonra gidip bir daha yatıyoruz sonra gidip maaşımızı çekiyoruz sonra tekrar yatıyoruz..

Her konuda hatta böyle bir konuda bile öğretmenlerin tatilini öne sürmek nasıl bir hazımsızlıktır çözemedim.

Soda için soda iyi gelir..

Siz iyi misiniz ?bu nasil yorum boyle. Bu ogretmenin yaptigini kimse onaylamaz da siz yorum yaparken bu kisiye değil direk ogretmenlere yonelik cok cirkin yorumlar yapmissiniz .mesleginiz ne merak ettim

Neden genelleme yapmayayım? Ülkedeki eğitim seviyesi ortada. Ben gerçeklere göre yorum yapıyorum. Bizim milletmiz her şeyi yüceltmeyi seviyor. Hak edene değer verilmeli.

Tatilin kısalmasını isteyin mesela? Eğitimin gelişmesi için bir çaba verin. Yok ama siz yatıp para kazanın. Daha kolay geliyor :)

Ya güzelim sen de bi iş bulsana çalışmışım alnımın aki ile atanmışım neden bu kadar rahatsızsin
Eğitimin gelişmesi için sen ne yapiyosun ben en azından para kazanıyorum sen onu da yapamiyosun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back