- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
Yegenım gecen hafta ogretmenı den dayak yedi, sonraki gun okula gidildi sebebi elleri murekkeplı diye tokatları yiyor bizimki ve beraberinde ki onlarca cocukVayyy MEB politikalarına umutla bakan bir öğretmen. Gözlerim yaşardı. Değişen kadrolarımı da vizyonmuş da...
Din ve ahlak bilgisi ogretmenı
Mudur konuya söyle dahıl oluyor siz nasıl olurdu WhatsApp grubundan yazıp velileri toplayıp koordine olursunuz sızı savcılığa vereceğiz. Yengem diyor ki bir anda kendimi orada neden bulunduğumu unuttum. Neysekı bızım ki baya yırtık mudurun her turlu oyununa kafa tutuyor ve ogretmen cagrılıyor.
Sen benim cocuguma ne hakla vurursun diyor ayrıca kimsesiz annesiz babasız bir cocuguda dovmus onun ıcınde konusuyor bagrıyor diyelim gayet cata cat konusuyor. Ogretmen mahcup ve sessiz ozur dileyin diyor mudur ogretmene bızımkı kabul etmiyor Bu kargasada dıger veliler bız kavga etmeye gelmedik diyip cıkıyor lar İkı kısı kalıyor bızımkıler.
Uzatmayacagım mudur olmak kolay degil eninde sonunda aracı ogretmenler le bızımkı ikna ediliyor ilce milli egıtım ve savcılığa gitmiyor.
Olay bir sekilde yine de kapanıyor
Yasayan varsa ve arkasında durmak istiyorsa mudurle bu duruma hazır olsunlar, dik durmasa neredeyse bızımkı ozur dileyecek duruma sokuluyormus ki olmamıs.
Neyse ilce milli egıtım savcılık darp raporu sonuc yapılacaklar bunlar