Kesinlikleeee öyleCanım bazen vücut direniyor adeta, o direnişi kırdıktan sonra da birden süzülüp gidiyorsun. Bir de ben şunu anladım, bebek adımlarıyla ilerlemek yerinde saymaktan veya geriye gitmekten çok daha iyi.Acelemiz yok, yaza çoook var, bu kış bizim en iyi versiyonumuza geçiş olsun
En azından orantılı bir büyüme olmuş, iyi tarafından bakalımEn son 52 kiloyken ölçülerimi alıp telefonumda notlara yazmışım. bugünkü ölçülerimi kıyasladım.…
yaklaşık 9 kilo farkta ölçülerim de şu şekilde fark etmiş.
göğüs +8 cm
bel +7 cm
kalça +10 cm
bacaklar +8 cm
her yerimden orantılı şekilde büyümüşüm
ben de sımdılık az sutlu fıltre kahve ıle gune basladım
11:45 gıbı yemek yerım gıbı duruyor
aksam da full menu yazarım
ınsallah bıraz da hareket spor yaparsam super super olur :)
Spor gerçekten çok iyi geliyor insanaben de sımdılık az sutlu fıltre kahve ıle gune basladım
11:45 gıbı yemek yerım gıbı duruyor
aksam da full menu yazarım
ınsallah bıraz da hareket spor yaparsam super super olur :)
Benim ilk gunum çok iyi değildi
Sabah
Az sütlü filtre kahve
Öğle
Çorba
Kilis tava
1 portakal
((Is yeri yemeği bunlar)
Makarna da vardı da almadim
Ara
Az avokado (oğlum yerken ben de az attım)
Bir kaç cips
Akşam
Sarma
Yogurt
Tursu
İlk günün günahı olmaz deyip yarına devam inşallah
Bence ilk gün için gayet ideal hiç moral bozmadan devam etBenim ilk gunum çok iyi değildi
Sabah
Az sütlü filtre kahve
Öğle
Çorba
Kilis tava
1 portakal
((Is yeri yemeği bunlar)
Makarna da vardı da almadim
Ara
Az avokado (oğlum yerken ben de az attım)
Bir kaç cips
Akşam
Sarma
Yogurt
Tursu
İlk günün günahı olmaz deyip yarına devam inşallah
Çok istikrarlı gidiyorsun bravoİyi akşamlar kızlaaar
13 Kasım menüm
09:00
-1 kupa az sütlü filtre kahve
12:30
-2 kaşık mantar kavurma
-3 kaşık nohut
-1 küçük kase yoğurt
-1 orta kase haşlanmış brokoli ve karnabahar
13:00
-1 fincan sade türk kahvesi
16:15
-1 orta boy muz
-1 ceviz
19:30
-yarım porsiyon tavuk
-3 kaşık bulgur pilavı
-1 kase yoğurt
-salata
21:30
-1 kupa açai ananaslı yeşil çay içerim
Su: 2 lt tamamlarım
Spor: 30 dakika leslie boosted fitness walk + 10 dakika bacak ve kalça egzersizleri yt videosundan + 5 dakika stretching yoga
Adım: 3.546 çoğunlukla ofiste geçti günüm
İyi akşamlar kızlar
11.30 da kahvaltı
2 yumurtadan yapılmış omlet
1 kibrit kutusu kadar peynir
10 dal kadar maydanoz
1 dilim tam buğday ekmeği
14.00 kiraz sapı ve beyaz çay
16.00 bir kase çorba
17.30 bir kase yoğurt içine 1 muz 5 hurma biraz tarçın.
2.5 lt su
Normalde 17.30 da yemek yemeyi kapatmıştım ama oğlumun elindeki çikolatayı yemek zorunda kaldım3.500 küsur adım attım. Ders çalışma işim bitince biraz da spor yaparak çikolatayı telafi edeceğim
İnsallah etmiştir ya resmen son dakika golü yedimbence o adımlar çikolatayı telafi etmiştir :) onun haricinde menü güzel çünkü. üniversite mi okuyorsun, yoksa bir sınava mı hazırlanıyorsun?
İnsallah etmiştir ya resmen son dakika golü yedimkpssye hazırlanmaya karar verdim canım. İşte bebekle ne kadar yapabilirsem, çabalıyorum.
Günaydın kızlarbugün dayanamayıp tartıldım, reglim daha bitmedi etkisi var mıdır hala bilemiyorum ama merak ettiğim için tartıldım.
Bugün aralıklı orucun 10. günü 56.4 kiloyum.
Fark -1.1 kg. 10 gün için çok az ama yine de gittiği için mutluyum. Hiç spor yapamıyorum bu aralar ki normalde çok severim. Bunu da eklemem gerek mutlaka.
Çok teşekkür ederim Smile'cım güzel dileklerin içinharika bir karar, tebrik ederim tutaste’cimolsun, elinden geleni yaptığın sürece emeklerinin karşılığını alacağına inanıyor ve diliyorum
WOOOWçok güzel bir başlangıç bu, şahanesin!!
Merhaba, biz her gün yazıyoruz bu topikte.aktifmisiniz bende katılmak istiyorum aktif motive edici bir grup arıyorum
grup kuralalrı varmı herkez aynı diyetimi yapıyor hangi günler tartılıyorsunuz .Merhaba, biz her gün yazıyoruz bu topikte.