Sezgisel ve Aralıklı Beslenme ♡

11 Kasım menüm

11:00

-1 haşlanmış yumurta
-domates, salatalık
-zeytin
-2 ince küçük dilim kızarmış ekmek
-biraz peynir
-çay

17:00
-1 kupa sade filtre kahve
- sade dondurma

18:30
-1 mini baget ekmek tavuk döner
-1 bardak ayran

20:00
-1 şişe sade soda

22:00
-1 kupa açai ananaslı yeşilçay

tüm gün dışarıdaydım suyum az oldu, spor da yapamadım ama baya yürüdüm

Su: 1 lt
Spor: yok
Adım: 14.144

Boyumuz aynı hedef kilonuz nedir

sosyal yaşamdan geri kalmamak için böyle şeylerin olması çok olağan. harika dengelemişsin, 3’te yediklerin yatana kadar çoktan yakılmıştır.
Umarım dengelenmiştir, bayağı da dikkat ettim abartmadan yedim. Zaten ne geldiyse başıma bu masalardan geldi. Önceden çok sık bu şekilde çay masaları kuruluyordu şimdi 10-15 günde bir falan olunca dikkat edebiliyorum.

merhaba, ilk hedefim 60 fakat esas hedefim 52

hayıır, bana eşlik etmek isteyen herkese açık burası

Benim boyum da 1.57 ve hedefim de 52 (hatta 53 de bile nefes aldigimi hissediyorum)

Artık kahvaltı yapmış oldum ama yine de ciksam mi tartiya kaç oldum diye

Tartinin pili bitmiş yarın pil alayim inşallah

Benim boyum da 1.57 ve hedefim de 52 (hatta 53 de bile nefes aldigimi hissediyorum)

Artık kahvaltı yapmış oldum ama yine de ciksam mi tartiya kaç oldum diye

Tartinin pili bitmiş yarın pil alayim inşallah

harika olur, ben de pazartesi sabahları tartılıyorum haftalık. ölçülerimi de alacağım ama bi ara. çünkü farkı aynada çok daha fazla görüyoruz

İyi akşamlar kızlar

Kahvaltıda 2 yumurta
10-15 dal maydanoz
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
1 dilim tam buğday ekmeği

14.00te bir bardakta demlenmiş 2 yeşil çay ve 2 küçük kurabiye

16.30da 5 kaşık kurufasulye 2 kaşık bulgur pilavı

17.30 da olarak 1 kase yoğurt ve 4 hurma yiyerek günü kapattım.

2.5 lt su ve 2 bin adım.

12 Kasım menüm

10:00

-1 büyük kupa az sütlü filtre kahve

14:00
-2 yumurta ve lorla omlet
-domates, salatalık, yeşil biber
-yeşillik (dereotu, maydonoz)
-2 ince küçük dilim kızarmış ekmek
-5 zeytin
-çay
-yarım muz, yarım mandalina

16:30
-1 fincan sade türk kahvesi

20:00
-3 kaşık mantar sote biberli domatesli
-1 kase haşlanmış sebze (brokoli, havuç, karnabahar)
-1 kase yoğurt

Su: 2 lt
Spor: 45 dakika leslie 3 mile burn body fat
Adım: tüm gün evdeydim

çok güzel yeme faslını ne kadar erken kapatmışsıın, çok mu erken yatıyorsun?

çok güzel yeme faslını ne kadar erken kapatmışsıın, çok mu erken yatıyorsun?
Teşekkür ederim canım ayy keşke erken yatabilsem daha ne isterim en erken 00.00-01.00de yatıyorum onda da oğlum sağ olsun rahat vermez geceleri mutlaka birkaç kez uyanıp gelir kendileri henüz 2 yaşında

Teşekkür ederim canım ayy keşke erken yatabilsem daha ne isterim en erken 00.00-01.00de yatıyorum onda da oğlum sağ olsun rahat vermez geceleri mutlaka birkaç kez uyanıp gelir kendileri henüz 2 yaşında

oyy Allah bağışlasın, maşallah miniğe woow yatana kadar 5-6 saat geçiyor, geceyi yeme ataksız geçirebiliyorsan şahane ben 11 gibi yatıyorum, şu an yatışa geçmek üzereyim hatta ama yine de seninki kadar erken kapatamıyorum, acıkıyorum ve tehlikeli yeme ataklarım oluyor. yine de 16/8 şeklinde yapıyorum aralıklıyı.

Teşekkür ederim canım benim bebiş erken uyuyor ama ben o uyuyunca işlerimi vs hallediyorum biraz kendime zaman ayırıyorum derken ancak uyuyorum.

Açlıkla hiç sorunum olmuyor, kan şekerim düşmediği sürece pek yemek yeme atağı da geçirmem hep böyleydim. Ama çok yemek yerdim, böyle çay masalarında, dışarıda bazen de evde şimdi hareketsiz kalıp kilo almaya başlayınca bunu kontrol altına almaya çalışıyorum.

Bende 16/8 yapıyorum ama genelde 17-18 oluyor. İlk defa bu kadar net diyet kafasına girdim yapabildiğimin en fazlasını yapmak istiyorum

Dün gün içinde gidip tartiya pil aldım 58.8 çıktım sabah tartilmadim ama o civarlar çıkar yine

Bugün itibariyle başlıyorum :)

Başlangıç: 65,1 kg (17 Ekim 2023)
Geçen hafta: 61,1 kg (6 Kasım 2023)
Bu hafta: 60,8 kg (13 Kasım 2023)
Giden: 0,3 kg
Toplam giden: 4,3 kg

Regl öncesi döneminde olduğum için az gitmiş ama 60’ı azıcık da olsa gördüğüm için mutluyum

Son düzenleme:
Bence bu kadar kısa süre içinde bu kiloyu vermek çok çok iyi maşallah bende regl dönemim tamamen bitince tartılacağım ama senin kadar vermiş olamam. Nedense artık kilo veremiyorum, ama pes de etmeyeceğim bu gözler eski kiloyu görecek inşallah

Bu sabah ölçülerimi de aldım, kendime de 2 haftalık bir spor programı hazırladım her gün başka bir grubu çalıştıracak şekilde. 2 hafta sonunda tekrar ölçü alacağım, gelişmeler olursa paylaşırım

Canım bazen vücut direniyor adeta, o direnişi kırdıktan sonra da birden süzülüp gidiyorsun. Bir de ben şunu anladım, bebek adımlarıyla ilerlemek yerinde saymaktan veya geriye gitmekten çok daha iyi. Acelemiz yok, yaza çoook var, bu kış bizim en iyi versiyonumuza geçiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…