11 Kasım menüm
11:00
-1 haşlanmış yumurta
-domates, salatalık
-zeytin
-2 ince küçük dilim kızarmış ekmek
-biraz peynir
-çay
17:00
-1 kupa sade filtre kahve
- sade dondurma
18:30
-1 mini baget ekmek tavuk döner
-1 bardak ayran
20:00
-1 şişe sade soda
22:00
-1 kupa açai ananaslı yeşilçay
tüm gün dışarıdaydım suyum az oldu, spor da yapamadım ama baya yürüdüm
Su: 1 lt
Spor: yok
Adım: 14.144
Aa öyle mi, ben bozmuş oldum sanki o zamanbenim günlüğüm henüz 3 haftalıkaslında bir başka topikle de devam ediyorum, burayı da kişisel takip için kullanıyorum.
Umarım dengelenmiştir, bayağı da dikkat ettim abartmadan yedim. Zaten ne geldiyse başıma bu masalardan geldi.sosyal yaşamdan geri kalmamak için böyle şeylerin olması çok olağan. harika dengelemişsin, 3’te yediklerin yatana kadar çoktan yakılmıştır.
Boyumuz aynı hedef kilonuz nedir
Aa öyle mi, ben bozmuş oldum sanki o zaman
merhaba, ilk hedefim 60 fakat esas hedefim 52
hayıır, bana eşlik etmek isteyen herkese açık burası
Benim boyum da 1.57 ve hedefim de 52 (hatta 53 de bile nefes aldigimi hissediyorum)
Artık kahvaltı yapmış oldum ama yine de ciksam mi tartiya kaç oldum diye
Tartinin pili bitmiş yarın pil alayim inşallah
İyi akşamlar kızlar
Kahvaltıda 2 yumurta
10-15 dal maydanoz
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
14.00te bir bardakta demlenmiş 2 yeşil çay ve 2 küçük kurabiye
16.30da 5 kaşık kurufasulye 2 kaşık bulgur pilavı
17.30 da olarak 1 kase yoğurt ve 4 hurma yiyerek günü kapattım.
2.5 lt su ve 2 bin adım.
Teşekkür ederim canımçok güzelyeme faslını ne kadar erken kapatmışsıın, çok mu erken yatıyorsun?
Teşekkür ederim canımayy keşke erken yatabilsem daha ne isterim en erken 00.00-01.00de yatıyorum onda da oğlum sağ olsun rahat vermez geceleri mutlaka birkaç kez uyanıp gelir kendileri henüz 2 yaşında
Teşekkür ederim canımoyy Allah bağışlasın, maşallah miniğewoow yatana kadar 5-6 saat geçiyor, geceyi yeme ataksız geçirebiliyorsan şahane ben 11 gibi yatıyorum, şu an yatışa geçmek üzereyim hatta ama yine de seninki kadar erken kapatamıyorum, acıkıyorum ve tehlikeli yeme ataklarım oluyor. yine de 16/8 şeklinde yapıyorum aralıklıyı.
Hadi hayırlı olsun bol bol eksiler görürsün umarımDün gün içinde gidip tartiya pil aldım 58.8 çıktım sabah tartilmadim ama o civarlar çıkar yine
Bugün itibariyle başlıyorum :)
Bence bu kadar kısa süre içinde bu kiloyu vermek çok çok iyi maşallah13 Kasım kilo bildirimi
Başlangıç: 65,1 kg (17 Ekim 2023)
Geçen hafta: 61,1 kg (6 Kasım 2023)
Bu hafta: 60,8 kg (13 Kasım 2023)
Giden: 0,3 kg
Toplam giden: 4,3 kg
Regl öncesi döneminde olduğum için az gitmiş ama 60’ı azıcık da olsa gördüğüm için mutluyum
Bence bu kadar kısa süre içinde bu kiloyu vermek çok çok iyi maşallahbende regl dönemim tamamen bitince tartılacağım ama senin kadar vermiş olamam. Nedense artık kilo veremiyorum, ama pes de etmeyeceğim bu gözler eski kiloyu görecek inşallah