Belirli bir kural yok, herkes kendi diyet yöntemini uyguluyor. Tartılma günü de öyle, kendimiz ne zaman istersek tartılıyoruz.grup kuralalrı varmı herkez aynı diyetimi yapıyor hangi günler tartılıyorsunuz .
anladım ben biraz daha aktif kuralalrı olan grup arıyorum size başarılar diliyorumBelirli bir kural yok, herkes kendi diyet yöntemini uyguluyor. Tartılma günü de öyle, kendimiz ne zaman istersek tartılıyoruz.
Gün içinde ne yedik, ne kadar adım attık, kaç lt su içtik bunları yazıyoruz gün sonunda.
Teşekkür ederiz size de başarılar.anladım ben biraz daha aktif kuralalrı olan grup arıyorum size başarılar diliyorum
aktifmisiniz bende katılmak istiyorum aktif motive edici bir grup arıyorum
grup kuralalrı varmı herkez aynı diyetimi yapıyor hangi günler tartılıyorsunuz .
İyi akşamlar
10.30 kahvaltı
2 yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kibrit kutusu peynir
Domates
Salatalık
Maydanoz
16.00
3 yemek kaşığı makarna
Bir kase bol yeşillikli salata
17.30
1 kase yoğurt
5 hurma
1 küçük muz
2.5 lt su, 20 dk egzersiz, 3 bin adım.
Canımm bunu son günlerde keşfettim, normalde sadece hurma ve yoğurtla detox olarak yapıyorlar. 3 gün boyunca sabah öğle akşam olarak. Ama ben akşam son öğün olarak yapmaya karar verdim aşırı tok tutuyor beni ve tabi tatlı istegimi de kesiyor.canım sanırım sen hep bu hurma-yoğurt ikilisini yapıyorsun, ben de bir deneyeceğim, hurmaya bayılırım
İyi akşamlar kızlarbu akşam yemekte misafirim vardı, ne spor yapabildim ne de çok eikkat edebildim
13.00 Kahvaltı
Biraz patates kızartması
5 küp kaşar peynir
1 dilim beyaz peynir
Domates, salatalık, maydanoz
Ara öğün yapmadım bolca su içtim
18.30 akşam yemeği
Yarım kase çorba
3 kaşık pilav
5 kaşık musakka
3 kaşık salata
Ve ne yazıkki bir dilim ıslak kek
2 lt su
Dün çok az yemek yemiştim yarın da o şekilde yapıp bugün yediğim tatlıyı telafi etmeyi düşünüyorum. Çok da sıkmak istemiyorum kendimi, bana çok katı olmak yaramıyor çünkü.
Bencede canım sonra insan sıkılıyor ve bırakıyor. Arada bir dilim kek yemekten zarar gelmez dengeleriz hemen telafi olurcanım bence de aşırı sıkma. önemli olan dengeli ve istikrarlı gidebilmek.
Bencede canım sonra insan sıkılıyor ve bırakıyor. Arada bir dilim kek yemekten zarar gelmez dengeleriz hemen telafi olur
Bende bu şekilde ilerliyorum canım, gerçekten en ideali bu. Bir davetteysem ya da benim misafirim varsa kontrollü bir şekilde istediğimi yiyorum. Yapabiliyorsam akşam yürüyüşe çıkıyorum eğer fırsatım olmazsa ertesi gün yediklerime daha çok dikkat ediyorumkesinlikle, zaten sezgisel beslenme prensibine de bu uygun. bir şeyi o an canın gerrçekten çekiyorsa, onu yiyebilirsin. çünkü sevdiğimiz besinleri sonsuza kadar hayatımızdan çıkaramayacağız, illa canımız çekecek. ölçülü bir şekilde yiyip, ardından da dengeyi sağlayabiliyorsak harika.
Canımm tebrik ederimmBen bu yolculuğa başlayalı bugün tam 4 hafta oldu. Benim için ilk hafta biraz zor oldu doğrusu. Birkaç kez yeme atağı geçirmek üzereydim, çünkü bedenimi aylardır bu şekilde alıştırmıştım. Yoruldun Smiile bir şeyler ye, üzüldün Smiile bir şeyler ye, kızdın Smiile bir şeyler ye.. Haliyle bu alışılmış düzenin dışına çıkmak bir konfor alanından çıkmaktı ve konfor alanından çıkmak sancılıdır. Sonraki haftalar daha kolaydı ve artık rutinim haline geldi. Sanırım zihnime yeni alışkanlığı kazandırdım. Ölçülü ve dengeli beslen, hareket et. Bunlar bedenime çok iyi geliyor. Ne kadar kilo verdim, ne kadar inceldim vs vs bunlara takıntılı hale gelmedim. Keyifle yolculuğu sürdürüyorum. Bu fazla yağları 1 ayda depolamadım. Haliyle 1 ayda zaten gitmeyecek. Yaşam tarzı haline getirip sürdürüyorum. En güzeli sabah hafif bir karınla uyanmak. Resmen huzurlu başlıyorum güne. Cildim bile güzelleşti. Kendimin en iyi versiyonu olma yolculuğuma istikrarla devam etmeyi diliyorum.