- 31 Ağustos 2012
- 21.789
- 35.095
Canım ben 58 geldim.
Gecen hafta da boyleydim diye tahmin ediyorum.
Ben bu hafta tüp bebek tedavisine başlıyorum.
Kullandığım yoğun ilaçlar, hormonlar... Doğru kilomu Yansitmayacaktir bundan sonra.
Ben bu süreç tamamlandıktan sonra tekrar buraya gelip menü yazacağım. Ya hamile olarak gelirim, yazarak kilo kontrolü sağlamaya çalışırım, yada sonucum negatif olarak gelirim, hormonlardan dolayı aldığım kiloları vermeye gelirim.
Görüşmek üzere.
Merhaba bende ilk defa aralıklı oruca başladım, sana eşlik etmek isterimDaha önce küçük çaplı bir diyete başlamıştım ama yemedigim halde verdiğim 2 kiloyu geri alınca bırakmıştım. Şimdi daha ciddi olarak başladım umarım başarılı olurum
HoşbuldumMerhaba, hoşgeldinaralıklı oruç bedene o kadar iyi geliyor ki, zaten başlayınca devamı geliyor bir de sanırım yememekten ziyade her şeyi dengeli tüketmek ve hareket ederek kalori açığı bırakmak mesele.
Bugün yediklerimin görselini aşağıya bırakıyorum
Kahvaltı 12.00
Ara öğün olarak 1 fincan sade türk kahvesi ve yanında 2 lokum
Gün içinde 2.5 lt su
Akşam yemeği 17.00
18.00de Akşam yemeğinden sonra tatlı istegimi gidermek için küçük bir kase yoğurdun içine 3 adet hurma doğrayıp yedim ve günümü kapattım.
Teşekkür ederimharika gözüküyorlar!!bu arada kilo çizelgene baktım da, 52 benim esas hedef kilom boyun kaç?
Teşekkür ederimkilom şuan 57,5. Yani en son 6 gün önce tartıldım ve aralıklı oruca başladım. Boyum 1.60 eski kilom olan 52ye dönmek istiyorum. Geçen yıl tayin nedeniyle doğuya geldik ve burada sıfır hareket edebilme durumu olunca 5 kilo aldım. Allah'tan fazlasını almıyorum 1 senedir 57 ama ben bu kilodan hiç memnun değilim kurtulmaya çalışıyorum
Buna çok sevindimneredeyse aynı boyda ve kilodayız, birbirimize destek olmamız çok iyi olacak
Buna çok sevindiminşallah düzenli olarak yazabiliriz ya bir yerden sonra gruplar hep pasifleşiyor nedense
İyi akşamlarBugünki kahvaltım
İki yumurtadan yapılmış omlet
Yarım salatalık
Bir kibrit kutusu kadar beyaz peynir
Bir kaç dal maydanoz
Bir dilim tam buğday ekmeği
Öğlen 15.00te arkadaşıma çay içmeye gittim ve tabiki gün tabağı tadında bir şeyler yedimdengelemek adına sonrasında hiçbir şey yemedim son öğünüm olmuş oldu.
2 bin adım ve 2 lt su içtim. Regl olduğum için bugün tartılmadım, bitince tartılacağım