- 31 Ağustos 2012
- 21.788
- 35.095
Merhabalar.
Bende 3 senedir aralıklı oruç yapıyorum.
Buradaki 7-8 senelik diyet grubum dağıldığı için bende buraya yazabilirim
Bende deprem yeni çalışma hayatı derken saldım ve 3 kilo aldım.
Buraya günlük menulerimi yazarak kendimi görüp kısıtlamak istiyorum.
Çalışiyorim sabah kahvaltı yapmadan işe gidiyorum ilk ogunum 12 de oluyor.
Akşam yemegim ise en geç 6.30 da. .
Bugünü yazmayayim artık yarın başlarım yazmaya.
Benim de boy 1.58, kilo 58 su an. Sabah unutmazsam tartilirim güncel kusurat için.
Yarın unutmamaya çalışırım bende.Merhaba hoşgeldiniz
Tabii ki çok sevinirim, hem kendi kendimizi takip ederiz hem de birbirimizin menülerini görmüş oluruz
Aynı boyda sayılırız, beslenme saatlerimiz de benzer, sadece ben o kadar erken kapatamıyorum yeme faslını. Yarın benim de tartı günüm
Yarın unutmamaya çalışırım bende.
Ben 64 ten 53 e inmistim. Sonra al ver 55 te kaldım uzun süre. Derken 58 e ciktim ve dur deme zamanım geldi çoktan.
Kilo verme sürecinde 10-18 yeme aralığımdi. Evdeydim ve 10 da kahvaltı yapabiliyordum. Çalışmaya başlayınca 12 ye çekildi. Bu şekilde leptin hormonu daha uzun süre calisiyor ama yazın dondurma tatlı fazla kaçırdım. İnşallah çabuk verebilirim. Haftada 500 Gr hedef koydum kendime suan.
Bizim kemikleamis bir kadromuz vardı, o bu sene aynı motivasyonu bulamadı, hep netaber eğlenerek zayifliyoruz ismi.haftalık 500 gr harika ve gerçekçi bir hedef olmuş çok iyi. 3 kilo bir şey değil, sağlıkla verirsiniz gider.
siz de 2012'den beri kayıtlısınız, acaba başka diyet günlüklerinde denk geldik mi? ben çok diyet grubu gezdim de burada
+ 3 cevizKahvaltı 12.00
Çökelek kavurma
1 dilim ekmek
Ara
Kahve
1 kare bitter
1 gün kurusu
Akşam 17.30
1 tabak etli patlıcan yemeği
1 kase cacık
1 dilim ekmek
Yeşilçay soda içerim yatana kadar.
Hiç tartilmadim.Safransari merhaba canım, nasılsın? tartıldın mı hiç, nedir durumlar?