Çok ama çok güzel, tebrik ederim canımBen bugün ilk hedefime ulaştım, hatta birazcık geçtim!tekrar 5’li sayılardayım üstelik regl olamadım hala, onun şişkinliği olmasına rağmen aralıklı, dengeli ve sezgisel beslenme ile düzenli hareket etmek hem bedenimde, hem zihnimde, hem de ruhumda çok güzel gelişmeler sağlıyor
Başlangıç: 65,1 kg (17 Ekim 2023)
Geçen hafta: 60,8 kg (13 Kasım 2023)
Bu hafta: 59,6 kg (20 Kasım 2023)
Giden: 1,2 kg
Toplam giden: 5,5 kg
Eki Görüntüle 3337954
İkinci hedefim: 56 kg
Çok ama çok güzel, tebrik ederim canıminşallah tüm hedeflerine ulaşacaksın ve böyle kalıcı olucak
En son 14ünde tartılmıştım daha sonra hiç tartılmadım canım. Tartımın pili bitti en yakın zamanda çarşıdan bulup alıcam umarım.teşekkür ederim tutaste’cimsen tartıldın mı?
Bu sabah tartıldım 1 haftada 100 Gr vermişim sadece. Bu hafta biraz yedim galiba. Bir de 3 bardak su içmiştim tartılmadan önce, etkisi var mı bilmiyorum.
Bir tık moralim bozuldu ama son 15 günü hiç kaçamak yapmadan spor yaparak geçireceğim.
Belkide etkisi vardır canım. Bu aralar üst üste arkadaş davetine giriyorum fazla karbonhidrat almış olabilirim.canım 1 bardak su bile o kadar fark ettirebilir ki tartıda, üzülme. tüm menülerin burada yazılı, biraz gözden geçir fazla gelen şeyler olursa bu hafta buna dikkat edersin.
Belkide etkisi vardır canım. Bu aralar üst üste arkadaş davetine giriyorum fazla karbonhidrat almış olabilirim.
Benim zaten 56larda bir takılıyor uğraşıp duruyorumhem ev işleri hem çocuk hem kpss derken spora hiç enerjim kalmıyor. E spor olmadan da çok kilo verilmiyor malesef. Önceden bebişi uyutup spor yapardım şimdi ders çalışıyorum
Malesef canım ama şuan çok çok aşırı kaçamaklar yapıp da bozmadım hiç çok şükür. Arkadaş davetleri, doğum günleri vs oluyor onlarda da azar azar yiyip daha erken saatte yemek yeme işini sonlandırıyorum. Kahvaltıyı daha geç yapıp açlık süresini uzatıyorum dengelemeye çalışıyorum.direnç kilolarını kırmak zor olabiliyor ve zaman alabiliyor canım, minik adımlarla bile gitsen istikrarını kırmamaya çalış. haklısın bebek varken her şeyi ona göre ayarlamak gerekiyor.