Sezgisel ve Aralıklı Beslenme ♡

Kahvaltı 10.00
Haslanmis 1 yumurta
1 dilim mercimek ekmek
6 zeytin
1 kk beyaz peynir
Çeyrek avakado
2 yaprak marul

Ara
1 elma
1 kaşık tahin
1 kare bitter

Akşam 16.00
1 tabak pırasa yemeği
3 kaşık yoğurt
1 dilim mercimekli ekmek

Günü erken kapatıyorum, akşam acikmam insallah

Selam kızlar. Bugün efsane bir şekilde geri dönüyorum kendime 10 gün verdim, bu süreçte hiç ekmek yemeyeceğim ve olabildiğince az karbonhidrat tüketeceğim.

Kahvaltı 11.00
3 rafadan yumurta
1 kk peynir
7-8 dal maydanoz
Domates

15.00
1 kase ayran detoksu ( yoğurt, nohut, pul biber ve nane)

17.30
Bir el boyutunda snitzel+ salata.

Aslında akşam öğünü olarak da ayran detoksu yiyecektim ama dışarı çıktık yine. Menüde sadece salata olmadığı için en sağlıklı yiyebileceğim buydu.

Canım 10 gün ayran detoksu mu yaoacaksin ?

Canım 10 gün ayran detoksu mu yaoacaksin ?
Yok canım 10 gün boyunca ekmek ve tatlı yemeyeceğim. Karbonhidratı da en minimum da tüketeceğim. Mesela sabah yumurta içeren kahvaltı akşamları da bir gün kabak sote bir gün ayran detoksu, karnabahar havuç vs gibi daha çok sebze ağırlıklı beslenecegim.

Sadece tatlı krizi yaşamamak adına günde 1 kare çikolata ya da kurabiye tüketme hakkı veriyorum kendime. Çok sıkarsam gözüm dönebilir yoksa.

Canım ben hergun yiyorum çikolata.
Zayıflama dönemi de dahil türk kahvesinin yanında her gün yerim. Bir kare ile biraey olmaz. Ama benim çikolatalar yüzde 85 bitter.

Canım ben hergun yiyorum çikolata.
Zayıflama dönemi de dahil türk kahvesinin yanında her gün yerim. Bir kare ile biraey olmaz. Ama benim çikolatalar yüzde 85 bitter.
Ben normalde çok aramam ama karbonhidratı da kesince vücut yoksunluk çekmesin diye yemek istersen de yiyeceğim. Bende bitteri çok severim, senin gibi bende kakao oranı yüksek olanlara bayılırım

Kahvaltı 12.30
1 yumurtalı lor kavurmasi
1 dilim kırmalı borek

Ara
1 kare bitter

Akşam 17.30
1 tabak dolu dolu ıspanak yemeği
4 kaşık yoğurt

18.00
Bur küçük bardak sütlü kahve içeceğim.

Ben gunluk, türk kahvesi,makine kahvesi, yeşil çay içiyorum ama günlük aynı şeyleri yazmıyorum.

İyi akşamlar kızlar
Kahvaltı 12.30
Beyaz peynirli yulaf tostu
Domates

15.00
Sade türk kahvesi

18.00
1 kase ayran detoksu
2 kaşık musakka(klasik küçük çorba kaşığı)

18.30
1 Küçük boy muz sadece canım çektiği için yedim aslında aç değildim. 2 gündür çok iyi gidiyorum inşallah böyle devam ederim yarın kahvaltıya davetliyim ama çok dikkat edeceğim.

Bu aksam öyle çok acıkmadım. 4.30 da yedigim şey haşlanmış sebze ve yogurttu. Öncesinde de makarna yedigim için herhalde çok tok kaldim. Simdi de filtre kahve içiyorum sütsüz. Güzel başladığım için mutluyum.

Sabah: standart peynir, zeytin,yeşil salata 1 dilim sarelleli ekmek

Oglen: 1 tabak kaşarli erişte

Akşam: 2 buyuk parca haşlanmış brokoli , 2 parca karnabahar 1 havuc ve yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…