- 31 Ağustos 2012
- 21.779
- 35.086
Canım 10 gün ayran detoksu mu yaoacaksin ?Selam kızlar. Bugün efsane bir şekilde geri dönüyorum kendime 10 gün verdim, bu süreçte hiç ekmek yemeyeceğim ve olabildiğince az karbonhidrat tüketeceğim.
Kahvaltı 11.00
3 rafadan yumurta
1 kk peynir
7-8 dal maydanoz
Domates
15.00
1 kase ayran detoksu ( yoğurt, nohut, pul biber ve nane)
17.30
Bir el boyutunda snitzel+ salata.
Aslında akşam öğünü olarak da ayran detoksu yiyecektim ama dışarı çıktık yine. Menüde sadece salata olmadığı için en sağlıklı yiyebileceğim buydu.
Yok canım 10 gün boyunca ekmek ve tatlı yemeyeceğim. Karbonhidratı da en minimum da tüketeceğim. Mesela sabah yumurta içeren kahvaltı akşamları da bir gün kabak sote bir gün ayran detoksu, karnabahar havuç vs gibi daha çok sebze ağırlıklı beslenecegim.Canım 10 gün ayran detoksu mu yaoacaksin ?
Canım ben hergun yiyorum çikolata.Yok canım 10 gün boyunca ekmek ve tatlı yemeyeceğim. Karbonhidratı da en minimum da tüketeceğim. Mesela sabah yumurta içeren kahvaltı akşamları da bir gün kabak sote bir gün ayran detoksu, karnabahar havuç vs gibi daha çok sebze ağırlıklı beslenecegim.
Sadece tatlı krizi yaşamamak adına günde 1 kare çikolata ya da kurabiye tüketme hakkı veriyorum kendime. Çok sıkarsam gözüm dönebilir yoksa.
Ben normalde çok aramam ama karbonhidratı da kesince vücut yoksunluk çekmesin diye yemek istersen de yiyeceğim. Bende bitteri çok severim, senin gibi bende kakao oranı yüksek olanlara bayılırımCanım ben hergun yiyorum çikolata.
Zayıflama dönemi de dahil türk kahvesinin yanında her gün yerim. Bir kare ile biraey olmaz. Ama benim çikolatalar yüzde 85 bitter.
Bugün o günAktif canım.
Ben sadece aralıklı oruç yapıyorum.
Önemli olan gün sonunda yediklerimizi yapıp, yediklerimizle yüzleşmek.
Bekleriz senide
Bende geldim kabul ederseniz canlarBugün o gün
Hoşgeldin canımBende geldim kabul ederseniz canlar
çok aktif ve çokda başarılı gördüm sizi
Aslında geçen hafta basladim guya. Haftasonlari rahat geçti sadece.
En güzeli dayan canımm4.30 da akşam ogununu bitirdim. Muhtemelen sabaha kadar mideme kramlar girecek ama napiyim tokum şu an yemek istemiyorum. Bir kaç saat sonra acıkırım. Otofaji için aç kalmak istiyorum