İyi akşamlar kızlar
Kahvaltı 11.30
2 yumurtadan omlet
2 dilim ekmek
Yarım kk peynir
Domates, salatalık
16.30
1 tabak bulgur pilavı
Yoğurtlu karışık sebze
3 dilim ayva
18.00
Bir paket küçük kek
Benim kilom 58.8 çıktı
Ne oldu bu aralar bilemiyorum, öyle çok kacamaklarim da olmuyor.
Hafta içi 18 saat hafta sonu 16 saat açlık sürem var yine kilo veremiyorum.
Haftada 2 gün 1 er saat platese gidiyorum. Çok ağır bir antrenman da değil ki fazla spordan kaslarım su topluyor diyeyim.
2 hafta sonra evde 9 gün yanlız kalacağım. Sona göre bir beslenme planı yapıp bir detoks yapmayı planlıyorum ama ne yapabilirim bilmiyorum
Canım akşam yemeğinde pirinç, bulgur, patates, nohut fasulye varsa ekmek yemiyorum aslında. Ekmeği tam buğday bir dilim kahvaltıda yiyorum sadece.safransarı'cım, tutaste'e de yazdığım gibi, akşam saatlerinde basit karbonhidrat alımından kaçınman gerekiyor. mesela akşam yemeğini biraz daha geç yiyebilirsin, 18:30 gibi. burada yapmak istediğimiz kendimizi kısıtlamak değil tabii ki. fakat 80/20 kuralından bahsedeyim sizlere. belki de duymuşsunuzdur. 1 hafta boyunca yediğimiz her şeyin %80'ine dikkat etmemiz şart. %20'lik bir kaçamak payımız olabilir. bu da haftada en fazla 2 gün 1 öğün şeklinde olmalı. canın tatlı mı çekti, onun için haftada 1gün seç mesela, o gün öğlen yiyeceğim sadece de kendine. her gün küçük küçük aldığımız basit karbonhidratlar yağdan vermemizi engelliyor maalesef. protein alımına daha fazla önem verip, carb alımını da düşürmek lazım.
Canım akşam yemeğinde pirinç, bulgur, patates, nohut fasulye varsa ekmek yemiyorum aslında. Ekmeği tam buğday bir dilim kahvaltıda yiyorum sadece.
1 öğün ise bana gelmiyor. Hormon dengemi bozuyor. Bebek tedavisi görüyorum, yakınlarda başarısız tüp bebek denemem oldu. Ondan hormonlarımo.kontrol altında tutmam gerekiyor.
Benim dengemi evdekiler bozuyor yacanım bence akşam yemeğini biraz daha geç saate çekmeye çalış. genel olarak menülerine baktığımda akşam saatlerinde basit karbonhidrat alımın oluyor. mesela akşam yemeğini 18:00-18:30 civarlarında yesen, o gereksiz karbonhidrat alımın olmayacak. kahvaltı ve akşam yemeği arasındaki aralıkta da kompleks karbonihdratlar tüketebilirsin; meyve, kuruyemiş gibi.