Sezgisel ve Aralıklı Beslenme ♡

İyi akşamlar kızlar

Kahvaltı 14.00
Beyaz peynirli yulaf tostu
Domates
Çay

18.00
1 fincan sade türk kahvesi
1 kare

11 Ocak menüm

10:00

-1 kupa sade filtre kahve

12:30
-5 kaşık kuru fasulye
-1 kase yoğurt
-1 dilim tb ekmeği
-biraz turşu

16:00
-1 mandalina
-3 ceviz içi

19:30
-1 kase tarhana çorbası
-biraz kıtır ekmek
-1 kase salata

akşam da belki bir kupa yeşil çay içerim.

Su: 1,5 lt
Spor: 30 dakika leslie boosted fitness walk
Adım: 11.208

Günaydın kızlar Kilo bildirimi yapayım artık, kaç gündür tartılmadım reglim yeni bitti.

Güncel kilom 55.1

Son iki hafta çok saçma sapan ve yüksek karbonhidratlı beslendim. Yine de şükür ki kilo almamışım sadece 100 gr vermişim bu bile mutlu etti. Yeniden 54leri görmek istiyorum, inşallah bu hafta iyi bir kilo verebilirim.

İyi akşamlar kızlar

Kahvaltı 11.30
2 yumurtadan omlet
2 dilim ekmek
Yarım kk peynir
Domates, salatalık

16.30
1 tabak bulgur pilavı
Yoğurtlu karışık sebze
3 dilim ayva

18.00
Bir paket küçük kek

Kahvaltı 12.30
Peynirli tost
1 haşlanmış yumurta
6 zeytin

Ara
1 kare bitter

Akşam 17.30
1 tabak nohutlu ekşili köfte
Yarım kase yoğurt
Salata

20.30
1 dilim cehesecake
1 elma

Benim kilom 58.8 çıktı
Ne oldu bu aralar bilemiyorum, öyle çok kacamaklarim da olmuyor.
Hafta içi 18 saat hafta sonu 16 saat açlık sürem var yine kilo veremiyorum.
Haftada 2 gün 1 er saat platese gidiyorum. Çok ağır bir antrenman da değil ki fazla spordan kaslarım su topluyor diyeyim.
2 hafta sonra evde 9 gün yanlız kalacağım. Sona göre bir beslenme planı yapıp bir detoks yapmayı planlıyorum ama ne yapabilirim bilmiyorum

İyi akşamlar kızlar

Kahvaltı 11.30
2 yumurtadan omlet
2 dilim ekmek
Yarım kk peynir
Domates, salatalık

16.30
1 tabak bulgur pilavı
Yoğurtlu karışık sebze
3 dilim ayva

18.00
Bir paket küçük kek

canım bence akşam yemeğini biraz daha geç saate çekmeye çalış. genel olarak menülerine baktığımda akşam saatlerinde basit karbonhidrat alımın oluyor. mesela akşam yemeğini 18:00-18:30 civarlarında yesen, o gereksiz karbonhidrat alımın olmayacak. kahvaltı ve akşam yemeği arasındaki aralıkta da kompleks karbonihdratlar tüketebilirsin; meyve, kuruyemiş gibi.

safransarı'cım, tutaste'e de yazdığım gibi, akşam saatlerinde basit karbonhidrat alımından kaçınman gerekiyor. mesela akşam yemeğini biraz daha geç yiyebilirsin, 18:30 gibi. burada yapmak istediğimiz kendimizi kısıtlamak değil tabii ki. fakat 80/20 kuralından bahsedeyim sizlere. belki de duymuşsunuzdur. 1 hafta boyunca yediğimiz her şeyin %80'ine dikkat etmemiz şart. %20'lik bir kaçamak payımız olabilir. bu da haftada en fazla 2 gün 1 öğün şeklinde olmalı. canın tatlı mı çekti, onun için haftada 1gün seç mesela, o gün öğlen yiyeceğim sadece de kendine. her gün küçük küçük aldığımız basit karbonhidratlar yağdan vermemizi engelliyor maalesef. protein alımına daha fazla önem verip, carb alımını da düşürmek lazım.

Canım akşam yemeğinde pirinç, bulgur, patates, nohut fasulye varsa ekmek yemiyorum aslında. Ekmeği tam buğday bir dilim kahvaltıda yiyorum sadece.
1 öğün ise bana gelmiyor. Hormon dengemi bozuyor. Bebek tedavisi görüyorum, yakınlarda başarısız tüp bebek denemem oldu. Ondan hormonlarımo.kontrol altında tutmam gerekiyor.

1 öğün çok çok az zaten, en az 2 ana öğün yapılmalı bence. bu saydıklarından bulgur, nohut, fasulye, tam buğday ekmeği kompleks karbonhidratlar zaten. güvenle tüketilebilir. kastettiğim karbonhidratlar tatlılar, paketli gıdalar, ıvır zıvırlar, beyaz ekmek, pilav, makarna. bunlar çok istenirse haftada max 2 gün o günlerde de sadece 1 öğünde tercih edilmeli demek istedim.

Benim dengemi evdekiler bozuyor ya yalnız olunca hiç yemek yemek bile istemiyorum ama evde birileri olunca bende onlarla birlikte yiyorum başlangıçta çok güzel gidiyordum ama son zamanlarda saldım biraz. Tavsiyem için teşekkür ederim canım daha dikkatli olacağım.

Kahvaltı 10.30
1 haşhaşlı omlet
Yarım avakado
1 kk peynir

1 dilim cehesecake

Akşam 18.00
7-8 sikim çiğ koft etsiz (ben yaptım) az yemek için her sikimi bir büyük marolla yedim.
1 bardak ayran

12 Ocak menüm

10:00

12:30
-1 kase tarhana çorbası
-biraz kıtır ekmek
-1 kase salata
-1 su bardağı üzüm

13:00
-1 fincan sade türk kahvesi

17:00
-3 ceviz içi

-2 yumurtadan menemen
-1 kk peynir
-1 dilim tb ekmeği
-1 salatalık

Spor: yok
Adım: 9.005

13 Ocak menüm

11:00

13:30
-1 dilim kızarmış tb ekmeği
-2 haşlanmış yumurta
-1 kk peynir
-2 cherry domates, 1 salatalık
-3 ceviz içi
-3 zeytin
-çay
-biraz mandalina ve portakal

15:30

-5 kaşık türlü
-1 kase yoğurt
-salata, turşu

22:30
-1 kupa açai ananaslı yeşil çay

Adım: 4.233

Bahsettiğim 80/20 kuralını anlatan bir görsel

Haftaya genel olarak baktığımızda %80’i dengeli ve sağlıklı. %20’lik kaçamak hakkını da dengeli şekilde dağıtmış

14 Ocak menüm
10:30

-1 büyük kupa sade filtre kahve

13:00
-1 dilim kızarmış tb ekmeği
-2 haşlanmış yumurta
-1 kk beyaz peynir
-cherry domates, salatalık, yeşil biber
-3 ceviz içi
-3 zeytin
-çay
-2 yk patlıcan ve biber közleme
-yarım portakal, 1 mandalina

15:00

-4 parça kanat
-2 kaşık erişte makarna
-yoğurtlu lahana-havuç salatası

Adım: 10.614

Kahvaltı 11.30
2 yumurtadan omlet
2 dilim ekmek
Yarım kk peynir
Domates, salatalık

14.00
Sade türk kahvesi
1 kare **

16.30
1 porsiyon sebze yemeği
1 bardak ayran

15 Ocak kilo bildirimi

Başlangıç
: 65,1 kg (17 Ekim 2023)
Geçen hafta: 57,6 kg (8 Ocak 2024)
Bu hafta: 57,1 kg (15 Ocak 2024)
Giden: 0,5 kg
Toplam giden: 8 kg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…