Selam kızlar nasılsınızBugün reglimin ilk günü, sabah çok ağrım vardı. Hala ağrım var çok keyifsizim.
Son 6 aydır en basit hastalıkta bile tansiyonum düşüyor ama öyle böyle değil. Boğaz enfeksiyonu başlangıcında bile tansiyonum düşmüştü 7/4 falan ama bu sabah regl ağrımda bile düşünce doktora gittim. Yarın için kan tahlili istedi ama p.tesi gideceğim eşimin işi dolayısıyla. Umarım ciddi bir şey çıkmaz.
Kahvaltı 13.00
2 yumurtadan omlet
1 kk peynir
2 dilim ekmek
Domates, salatalık
15.00
3 hurma
19.00
Tavuk dürüm ( eşimin canı çekmiş bende ona uydum malesef)
Ayran
Çok teşekkür ederim canımcanım çok geçmiş olsun. korkma, belki de kullandığın ilaçlardan olmuştur.
Smiile merhaba beni hatırladın mııı? Konuya açtığında hamileydim ve bende burada olmak istediğimi söylemiştim. Doğum yapalı bugün tam 2 ay oldu. 13 kg ile doğuma girdim ve doğumdan sonra kendiliğinden 8 kg vererek 65 kiloya düştüm(umarım üzerine almamışımdır.) şu an annemleyim ve o yüzden pek bir düzenim yok. Ayın 15’inden itibaren kendi evimde tek başıma olacağım ve o gün bende artık başlamak istiyorum. Bebeğim mama ile besleniyor bu arada. Hedefim 55-56 kiloya düşmek umarım başarabilirim.
Evet kızım oldu. İyi çok şükür sadece gaz ve aksilik problemimiz var birazhoşgeldin canımm elbette hatırlıyorum, kızın olacaktı değil mi? nasıl iyi mi prenses?
harikasın, çoğu gitmiş bile zaten. dengeli beslenmek sana da bebeğe de çok iyi gelecektir.
Evet kızım oldu. İyi çok şükür sadece gaz ve aksilik problemimiz var birazilk zamanlar daha kötüydü şu an biraz daha iyi.
Olsun canım o kadar kilo verdin nazar boncuğu olsun buGünaydın kızlar
Cuma ve cumartesi dağıtmanın acısı çıktı ve + ile geldim bu hafta
8 Ocak kilo bildirimi
Başlangıç: 65,1 kg (17 Ekim 2023)
Geçen hafta: 57,3 kg (31 Aralık 2023)
Bu hafta: 57,6 kg (8 Ocak 2024)
Gelen: 0,3 kg
Toplam giden: 7,5 kg
Eki Görüntüle 3365452
Güzel bir takviye al canim.Günaydın kızlarDiyetisyenlerin bazı videolarına denk geliyordum demir ve d vitamini eksikliği kilo vermeyi zorlaştırıyormuş. Bugün kan sonuçlarıma baktım, demirim alt sınırın da altında, d vitaminim tam sınırda son zamanlarda spora bile enerjim kalmadığı için zaten kilo vermem çok yavaştı şimdi daha iyi anladım neden gram gram kilo verdigimi
Burada ki eczaneler özel marka takviyeleri bile sipariş üzerine getiriyorlar desem inanır mısınGüzel bir takviye al canim.