Canım burda da öyle, bende ilcedeyim. Geçen c vitamini alacaktım, internetten baktım 3 kutusu 175, kargoyu beklemeyeyim varsa eczaneye sorayım dedim, eczane getiririm diyor kutusu 175. Bende internetten aldım.Burada ki eczaneler özel marka takviyeleri bile sipariş üzerine getiriyorlar desem inanır mısınbiraz araştırıp iyi bir takviye almayı düşünüyorum dediğin gibi canım, hamilelik döneminde multivitamin kullanmıştım yine o markayı da deneyebilirim.
Selam güzellikleryarın doğum günüm olduğu için arkadaşlarım bugün bir parti organize etmişti doğum günü pastamdan 1 çatal alıp günü hasarsız atlattım derken yemek yiyelim dediler ve orada ne yazıkki tatlı yedim ama olsun doğum günü şerefime saydım
Bu ay hiç kilo veremedim hatta aldım bile diye düşünüyorum. Reglim bitince korkarak da olsa tartılacağım.
Kahvaltı 12.00
2 yumurtadan omlet
Yarım kk peynir
2 dilim ekmek
Domates, salatalık
18.00
5 kaşık köri soslu makarna
4 kaşık tavuk sote
Yarım kutu gazlı içecek
Bir porsiyon sütlü tatlı
Malesef bir de öyle bir sorun var canım. Burada da aynı maalesef. Bende güneş kremi nemlendirici vs internetten alıyorum. Yazın burası 50 derece oluyor zaten o yüzden bu kadar hasta oluyoruz ya cehennemin dünya şubesi resmenCanım burda da öyle, bende ilcedeyim. Geçen c vitamini alacaktım, internetten baktım 3 kutusu 175, kargoyu beklemeyeyim varsa eczaneye sorayım dedim, eczane getiririm diyor kutusu 175. Bende internetten aldım.
Normalde de takviyeleri tutturdujlarini satıyor eczaneler, ondan internetten güvenilir satıcıdan alıyorum.
Çok teşekkür ederim canımnice mutlu yaşlara canım.
Bana da yazsana canimTakviye marka önerisi verebiliyor muyuz emin değilim o yüzden bir şey diyemedim canım. Çok ünlü iki marka var, güvenilir ve etkililer. Özelden yazabilirim.1Tutaste
Bence verilebilir ya sonuçta gebelik topiginde ya da biz anneler olarak doğum sonrası topikler de çok verdik bir şey olmadıTakviye marka önerisi verebiliyor muyuz emin değilim o yüzden bir şey diyemedim canım. Çok ünlü iki marka var, güvenilir ve etkililer. Özelden yazabilirim.1Tutaste
Tesadüfen denk geldim sayfana hikayeni okudum. Tebrik ederim. Hedefe çok yaklasmissin. Bir daha eskiye donmemen dileğiyle. Bende sürekli al ver uğraşıp duranlardanim. İnşallah Bi yerde noktayı koyacağız. Yolun açık olsun hedefine en kısa zamanda ulaşman dilegiyleGünaydın kızlar
Cuma ve cumartesi dağıtmanın acısı çıktı ve + ile geldim bu hafta
8 Ocak kilo bildirimi
Başlangıç: 65,1 kg (17 Ekim 2023)
Geçen hafta: 57,3 kg (31 Aralık 2023)
Bu hafta: 57,6 kg (8 Ocak 2024)
Gelen: 0,3 kg
Toplam giden: 7,5 kg
Eki Görüntüle 3365452
Tesadüfen denk geldim sayfana hikayeni okudum. Tebrik ederim. Hedefe çok yaklasmissin. Bir daha eskiye donmemen dileğiyle. Bende sürekli al ver uğraşıp duranlardanim. İnşallah Bi yerde noktayı koyacağız. Yolun açık olsun hedefine en kısa zamanda ulaşman dilegiyle
Rabbim ferahliga kavuştursun inşallah canım.kusura bakmayın kızlarözel hayatımda saçma sapan şeylerle uğraşıyorum. kendimi çok iyi hissetmediğim için sık gelemedim. takviyelerde solgar ve orzax ocean markaları çok iyi 1Tutaste Safransari
Tüm sıkıntıların geçip gitsin inşallahkusura bakmayın kızlarözel hayatımda saçma sapan şeylerle uğraşıyorum. kendimi çok iyi hissetmediğim için sık gelemedim. takviyelerde solgar ve orzax ocean markaları çok iyi 1Tutaste Safransari
Rabbim ferahliga kavuştursun inşallah canım.
Tüm sıkıntıların geçip gitsin inşallah