Sezgisel ve Aralıklı Beslenme ♡

Kahvaltı 11.00
2 rafadan yumurta
1 kk peynir
Domates salatalık
1 dilim ekmek

15.00
Yarım porsiyon patates kızartması

17.00
1 kase Rus salatası

Canım burda da öyle, bende ilcedeyim. Geçen c vitamini alacaktım, internetten baktım 3 kutusu 175, kargoyu beklemeyeyim varsa eczaneye sorayım dedim, eczane getiririm diyor kutusu 175. Bende internetten aldım.

Normalde de takviyeleri tutturdujlarini satıyor eczaneler, ondan internetten güvenilir satıcıdan alıyorum.

nice mutlu yaşlara canım.

8 Ocak menüm

10:00

-1 kupa sade filtre kahve

13:00
-4 kaşık sebzeli mantar sote
-3 kaşık erişte
-1 kase yoğurt
-salata

13:30
-1 fincan sade türk kahvesi

16:30
-1 mandalina
-1 muz

19:30
-4 kaşık mercimek yemeği
-1 kase cacık
-brokoli salatası

21:00
-1 şişe sade soda

Su: 1 lt
Spor: yok
Adım: 4.813

Malesef bir de öyle bir sorun var canım. Burada da aynı maalesef. Bende güneş kremi nemlendirici vs internetten alıyorum. Yazın burası 50 derece oluyor zaten o yüzden bu kadar hasta oluyoruz ya cehennemin dünya şubesi resmen

9 Ocak menüm

-5 kaşık mercimek yemeği
-1 kase cacık
-brokoli salatası

16:30
-biraz üzüm

19:30
-avuç içi kadar tavuk pirzola
-biraz ince patates
-yoğurtlu lahana ve havuç salatası

Su: 1,5 lt
Spor: 10 dk leslie cardio blast + 10 dk iç bacak egzersizleri yt videosu + 10 dk pamela reif abs beginner workout
Adım: 8.646

Kahvaltı 12.30
Yarım katmer
1 haşlanmış yumurta
Çeyrek avakado
1 kk peynir
6 zeytin
1 elma

Akşam 18.00
3 kaşık pilav
6 kaşık kuru fasulye
1 bardak ayran, turşu

Az gün kurusu, uzun kurusu, fistik

Takviye marka önerisi verebiliyor muyuz emin değilim o yüzden bir şey diyemedim canım. Çok ünlü iki marka var, güvenilir ve etkililer. Özelden yazabilirim. 1Tutaste
Bence verilebilir ya sonuçta gebelik topiginde ya da biz anneler olarak doğum sonrası topikler de çok verdik bir şey olmadı yazarsan çok mutlu olurum canım

Tesadüfen denk geldim sayfana hikayeni okudum. Tebrik ederim. Hedefe çok yaklasmissin. Bir daha eskiye donmemen dileğiyle. Bende sürekli al ver uğraşıp duranlardanim. İnşallah Bi yerde noktayı koyacağız. Yolun açık olsun hedefine en kısa zamanda ulaşman dilegiyle

Kahvaltı 12.30
Çeyrek ekmekle tost
1 haşlanmış yumurta
6 zeytin
1 küçük elma

1 kare bitter

Akşam 17.30
1 tabak tavuklu Karnıbahar yemeği
1 kase yoğurt

teşekkür ederim aslında kalıcı olması için kendimizi aşırı kısıtlamamak ve yaşam tarzı haline getirmek gerek. ben de bu şekilde yapmaya çalışıyorum. sıkı diyet kafasına girince psikolojime iyi gelmiyor ve sürekli olamıyorum. umarım hepimiz hedeflerimize ulaşırız, en iyi ve en sağlıklı halimize

10 Ocak menüm

12:30
-avuç içi kadar tavuk pirzola
-biraz ince patates
-yoğurtlu lahana ve havuç salatası
-1 orta boy muz

-1 fincan sade türk kahvesi

17:00
-1 orta boy portakal

18:00
-1 minik yuvarlak ekmekten peynirli tost
-1 bardak ayran

Su: 1,5 lt
Spor: yok
Adım: 7.113

Kahvaltı 12.30
Kavurmalı 1 yumurta
1 dilim ekmek
Peynir
1 küçük elma

1 kare bitter

Akşam 18.00
1 tabak nohutlu ekşili köfte
Salata
1 kase yoğurt

Az leblebi, üzüm kuru 18.30

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…