Kahvaltı 11.00
2 yumurtadan omlet
1 dilim ekmek
Yarım kk peynir
Domates
3-4 zeytin
16.00
1 kase çorba
3 kaşık pilav
4 kaşık karışık sebze yemeği
Ayran
21.00
4 çiğköfte+ marul
3.500 adım
1.5 lt su
Bu aralar ara öğün yapmadan ve erken saatte son öğün yaparak kapatıyorum ama sonrasında mutlaka yanımda yenilen şeyden kaçamak yapıyorum. Aslında açlıktan da değil de işte insan yiyor yanindakiyle. Eşim kaza geçirdiği için evde ve sürekli bir gelen giden oluyor ya da dışarıda oluyoruz iyice dengem şaştı bu ay zor geçecek bana
Teşekkür ederim canımgeçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun canım ya, yat dinlen güzelce hemen geçer umarım.Ciğerlerimi üşütmüşüm, pzt-salı izinliyim ve yatıyorum
15 Ocak menüm
10:00
-1 kupa bol limonlu ıhlamur
12:30
-1 yumurtadan omlet
-1 dilim kızarmış ekmek
-1 kk peynir
-3 zeytin
-3 ceviz içi
-cherry domates, salatalık, yeşil biber, yeşillik
-çay
14:30
-1 portakal
-1 mandalina
bu aralıkta hep uyur uyanık haldeydim
20:30
-4 kaşık barbunya
-biraz salata ve cacık
21:30
-1 kupa kış çayı
Su: 2 lt
Spor ve adım yok
Çok geçmiş olsun canım ya, yat dinlen güzelce hemen geçer umarım.
Özel sektör gerçekten çok zor, Allah yardımcın olsun.teşekkür ederim canım. aslında tüm hafta yatıp dinlensem daha iyi olacak ama bugün mecburen işe gidiyorum, patron malum
Selamlar
Bir kaç gündür iştahım çok açıldı
Reglimin bitmesinin üstünden 1 hafta geçti ki yeniden regl oldum şaşırtıcı bir şekilde.
Normalde çok düzenlidir 28 günde birdir ama bunda niye böyle oldu anlamadım.
Çok yoğun olduğundan sanırım tatlı isteğim de fazlalaştı.
Hafta sonu da memlekete gidip gelicez, o zaman da menü bildiremem. Pazartesiden itibaren yazmaya yeniden başlarım inşallah.
Canım denememin üstünden 2 regl dönemi geçti. İlaçların etkisi bitmiştir.acaba tüp bebek denemeleri ile mi ilgili?
keyfine bak canım, önce sağlık. güzel bir hafta sonu olsun.
Geçmiş olsun canım sen iyi ol da telafi edilir. Belki ilaçlardan falan olmuştur denge şaşıyor bazen.Selamlar
Bir kaç gündür iştahım çok açıldı
Reglimin bitmesinin üstünden 1 hafta geçti ki yeniden regl oldum şaşırtıcı bir şekilde.
Normalde çok düzenlidir 28 günde birdir ama bunda niye böyle oldu anlamadım.
Çok yoğun olduğundan sanırım tatlı isteğim de fazlalaştı.
Hafta sonu da memlekete gidip gelicez, o zaman da menü bildiremem. Pazartesiden itibaren yazmaya yeniden başlarım inşallah.