Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Allah sabır dayanma gücü versin keşke bağlatmasaydın Allah isterse olur ne güzel 2 tane kızın var Allah onlara uzun ömürler versin bizlerde bekliyoruz acılarımız taze benim avunacağım çocuğum bile yok günleri sayıyorum oğlumu özlüyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Allah razi olsun. bizim içimiz tükendi. daha deneyecek yürek kalmadi ki, hemde 4. sezaryendi. yaş 41. mecbur baglattim yani. allah sizlerinde yardimcisi olsun. ama inanın ilk oglumu kaybettigimde bundan cok daha iyiydim. o "yine olur" ümidi dunyaya deger. birde hayattan yediginiz ilk buyuk darbe gibi. şimdi ise temellerim yikildi sanki. hergun ağlıyorum. kalbim kırık. vicdan azabida cabasi. keske tup bebek yapsaydik diye. çünkü kromozom bolunmesi sirasinda hata var. pgt ile elenebilirdi bu embriyo. olacagi varmis iste..
tekrarlayan kaybi olan arkadaslar tabiki tiptan vazgecmeyin ama maraşta bir hoca varmis 8 9 dusuk yapan kadinlar bi muska yaptirip bebek sahibi oluyorlqrmis. ben bunu is isten gectikten sonra simdi duyuyorum. hemde en yakinimdaki 5 6 kisiden.. benden gecti. siz gidin inşallah..

Hiç unutulur mu ben 18 haftalık kaybettim bende unutamıyorum üstelik prensesimden sonra sağlıkla oğluma kavuştum, ama her kız bebek kiz kıyafeti gördüğümde içim gidiyor..

En hayırlı zamanda müjdeli haberlerini alırız inşallah Ayçacığım Benim de işte bir yandan hayat koşuşturmacası, bir yandan oğlumun hasretiyle geçiyor günlerim...

Hiç unutulur mu ben 18 haftalık kaybettim bende unutamıyorum üstelik prensesimden sonra sağlıkla oğluma kavuştum, ama her kız bebek kiz kıyafeti gördüğümde içim gidiyor..
Ahh canım bana göre onu ilk öğrendiğimiz andan itibaren bağımız oluşuyor. 5hafta 18 hafta 40 hafta 4günlük 1 yaş 40 yaş fark etmez evlat için.

Ahh canım bana göre onu ilk öğrendiğimiz andan itibaren bağımız oluşuyor. 5hafta 18 hafta 40 hafta 4günlük 1 yaş 40 yaş fark etmez evlat için.
Evet canım öyle, rabbim cennetinde kavuştursun inşallah hepimizi..

bugun 50 gun oldu minigim benden gideli. yavas yavas kabullenme geliyor. karnima kirlent koyup hamile kiyafetlerimi giyip aynaya baka baka aglamalar bitti. internette deli gibi anomali arastirmalar bitti. gece uyandigimda su icmek icin mutfaga gidene kadar aglama krizine girmeler bitti. hatta oyle sinir krizi seklindeki butun aglamalar bitti. koltuga oturup kalkarken hamileymis gibi davranmalar bitti. o ilk gunleri tekrar tekrar dusunmeler, sayiklamalar bitti...

dalip dalip gitmelerim bitmedi hala. gün saymalarim bitmedi, doguma 5 gun vardi normalde. ah ne agir imtihan geldi başima ahh...

Geçip giden gün 225 gün acısı ilk gün ki gibi

ayçacigim 225 gün olmus hala sayiyorsun. bunun sebebi tekrar kucaginin dolmamasi değil mi? eger oyleyse ben yandim. hepiniz yerini dolduracak bebeklerinizi sabirla bekliyorsunuz, tipki 10 yil onceki ben gibi. ama simdi benim böyle bir umidim de yok. son şansimdi benim. bu aciyi neyle nasil unutacagim

Ahh canım saymammı acım dinmiyor. Hep ağlıyorum özlüyorum rüyamda bile göremiyorum. Bak yazarken bile gözlerim doluyor. Tekrar Allah nasip ederse kucağım dolunca ne olur bilemiyorum ama unutmak istemiyorum canım evladımı. Sen ilk kayıptan sonra yeniden anne oldun Geçtimi acısı geçmez onun acısıda ayrı bir köşededir eminimki

Benim tüp bebeğim canım ama tüp bebek diye böyle sorunlar görünmüyor değil benim durumumda kötü bebeğimi hasta diyorlar down sendromu diyorlar bugün amniyosentez yaptırdım parlaklık gördü doktor o da kötü ama belli olur verdiğimiz sıvıda dedi Allah tan hala umut arıyorum ilk bebeğim ve yaş 35 zor oldu

Çok teşekkür ediyorum gerçekten Allah size de sabır ve dayanma gücü versin diğer evlatlarınız İçin dayanmalısınız da ben de dua edeceğim Allah razı olsun evet biz sorduk gerek yok dedi aslında böyle olması daha acı bunu anlayamıyorlar sanırım

Kaybettiğim meleğim ikinci evladım. 37 yaşında hamile kaldım geçen sene. İki testte down sendromu yüksek riks çıktı.doktor direk kötü seneryo ile konuştu gebeliği sonlandırmayı önerdi.ağlamaktan helak oldum kıyamam oğluma dedim.herşey Allahtan razıyım dedim. İyi bir perinatologa gittim ilk izleminde down değil dedi. Ense kalınlığı normal burun kemiği güzel dedi. Amniyosentez oldum sonuç temizdi. Ama meleğimi doğumdan 4gün sonra kaybettim. Kaderimmiş. Sende ne olur üzülme yaşlarımız ileri olduğu için testlerde hata payı yüksek çıkıyormuş

nasıl dayandın dayanması nasıl zor sürekli ağlamayacağım diyorum ama tutamıyorum kendimi yaşları daha ilerde olan kadınlar eskiden hep sağlıklı doğururdu ama evet bizim yaşlara hep ileri yaş diyorlar fetal DNA dan dolayı çok korkuttular dilerim amniyosentez iyi gelir inşallah Allah sana da dayanma gücü versin canım

Amin canım inşallah sonuçların temizdir ve Allah'ın izniyle sağlıkla kucağına alırsın. Aslında sağlıklı bir bebek doğurdum ama doktor hatasından kaybettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…