Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

34 yasimdayim 1 yil 5 ay oldu bebegimi kaybedeli ama Hep dua ettim hamilelerden cok dua istedim ve burada yazilanlari okuyunca hepinize dua ettim takdir Allahin .Allah hayirla ömürle saglikla guzelliklle evlat nasip etsin. Bir suru tecavüzcü ensest manyak iskence eden manyaklara degil burada sana ellerini acan kullarina nasip et rabbim diye .Alllah nasi0 edecek inaniyorum bir akrabam 42 yaşında dogal yolla hamile kaldi tedavisiz ve saglikla dunyaya getirdi yavrusunu her ruhun uflenme zamani var hepimize anne olmayi nasip etsin hayirla omurla saglikla insallah

1yil 5 ay sonra hamile kaldim. Ilk 5 6 ay psikolojk olarak zaten hazir degildim her gece agliyordum sonrada bu zamana kadar olmadi umarim simdi saglikla hayirla olur.Iste heyecanin yerini biraz korkuya birakiyor oyle olunca mesela gec dollenme olmus adet tarihimi degistirdu doktor korkuyorum acaba birsorun mu var diye.sirtimizi ALLAHa dayayip sen herseyin en guzelini verirsin biliyorum deyip kafa rahat yasamak lazim ben hamile kalamadim kalamadim tatile ciktik kafam full bosaldi sonra icimden hep kesin hamile kalcam dedin hissetmesemde sonra oldu Allaha sirt dayamajtan baska caremiz yok

Merhaba canım öncelikle senin de başın saolsun benim de bebeğimin kalbi durdu ben rüyamda görmedim ama birkaç tane akrabamız görmüş ama bebeğimle direk alakalı değil down sendromu genetikten gelen bişey sonradan olan bir durum değil Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Ben de yaptırdım pıhtılaşma testim çıktı genetikten gelen birşey yok diğer testleri de verdim bekliyorum benim çocuğumun da kan pıhtılaşmasından dolayı kalbi durdu ama bu zaten vücutta olan birşeymiş nedeni belli değil son aylarda dikkat etmek gerekli işte

Biz de nasipse inşallah Aralık sonu Ocak başı gibi test sonucuna göre düşünüyoruz zaman çabuk geçiyor iş filan derken kafam dağılıyor ama hergün aklımda yavrum ilimli bir hocaya gitmek istiyorum araştırıyorum bu durum için dua filan yazdırıp okuması için sizlere de tavsiye ederim çok duydum çünkü sebepsiz yere kayıp yaşayanlar için inşallah herşey güzel gider rabbimin izniyle

Bende aynı fikirdeyim hoca arayışındayım hepimizin hakkında hayırlısı rabbim acımızı dindirdin 2 yıl olacak unuttuğum bir saniye bile yok

Ben artık bu hacı hoca işlerini bitirdim. Gebeligimde karım karım karıştım neler duyuyor hayal meyal neler görüyordum anlatamam hep bir şeyler fısıldıyorlardi... Doğum. Sonrasindada Bebeği bırak biz bakarız. Falan. Kafayı yemedigime sukrediyorum. Bebeğimin hiç birşeyi yoktu kaybettiğinde. Daha hamileyken dualar okunmuş sular muskalar falan. Neler yaptırdım. Sonuç hüsran. Bnm hoca iyiymiş ama kaybetme konusunda iyiymiş. K validem ve eşimin vasıtasıyla buldum bunu da.
En son bebeğimi kaybettikten sonra cinnet gecirdim ne koca bıraktım ne anası. İnsan kafayı yiyormuş gerçekten. Muskalari çıkartıp attım suları döktüm o günden beri rahatım. Ne görünen var ne konuşan.
Bizim hoca meğer musallat etmede iyiymiş.

Ama herşey k.validemin evimize gelmesiyle başladı. Kadın bı geldi. Ertesi gün ev ahalisi sabah kahvaltıda rüyasını anlatmaya başladı. Herkesin rüyası birbirinin aynısı ve dizi film gibi ...devamı.. o günden ta ki o muskalari atana kadar bela musibet eksik olmadı evden.
Eşim şuan sıkıntılı bir tek. Gözlerinin feri söndü bayat balık gibi bakıyor hala suratımiza. Annesi boş durmuyor belli ki.

Ayy canım kimisi iyi niyet eder ama tersine döner derler öylemi olduki

Ayy canım kimisi iyi niyet eder ama tersine döner derler öylemi olduki
Yok yokters dönmedi yaptıkları kötü dualar muskalar hepsi tuttu. Bebeğim öldü sapasağlam çocuk gitti gözümün önünde.
8 yılimkz var eşimle 2 yılda evlilik 10 yıl dile kolay. 10 yıldır bir dediğimi iki etmeyen bana kötü söz söylemeyen adam beni bosamaya kalktı. Ayiktim Allah'tan durumu. Normal değil çünkü hiç bir olan biten.

Allah hepsini bildiği gibi yapsın. kendileri nasıl can verecekler

Nasil ya. Allah cezasini versin, bile isteye bunlari yapanin.

Ben gerçek bir hoca arıyorum zaten cinci değil ilimli bilimli dualar yazacak. O işleri yapmakta günah yaptırmakta ben istemem zaten. Benim de tam bir nedeni yok medet umuyorum işte çünkü üst üste baya bişeyler yaşadık eşimin ailesi de benim ailemde iyi sorun kem gözlü kenafir fesat insanlarda bir maşallah bile demeyenlerde kötülük düşünenlerde malesef

Benim sonuçlarım da çıktı çok şükür genetikle alakalı hiçbir sorun yok diyorum ya olacağı varmış yaşamak için yaşıyormuşum gibi sanki günün akışına bırakıyorum kendimi iş güç derken zaman geçiyor o kadar çok istiyorum bir bebek sahibi olmayı bundan bile korkuyorum onsuz geçen zamanlar ama hep aklımda oğlum

Benimde aklım hep oğlumda minik kuşumda

Beni de o niyetle tanistirdilar bu hocayla. O yüzden çok dikkat et canım.bnm. dualar yazdı yazdı ya boynuma taktı ya suyuma karistirtti. Ne yazdığı da önemli.
Dilerim gönlünce olur herşey

Amin canım saol
Bem bugun diyanette resmi görevli bi imama gittim eşimle. Kendim de ilahiyatçiyim, caiz olmayan hic bi sey yapmadi. Dua okudu tavsiyede bulundu. Hemen hemen her insan bu tarz ilim sahibiyim diyen birine gittiginde az buçuk anliyor yanlis bi sey yapip yapmadigini. Ama şu da var, kagida araoca bi seyler yaziyorsa ve giden kişi ne yazdigini bilmiyorsa sıkıntı..

Ayça hanım sizinde bebeğiniz canlı doğyum sonra kaybetmiştiniz doktorlar size genetik önerdilermi yada yaptırdınızmı
Evet canım doğumdan sonra kaybettim. Genetik istemediler. Çünkü eşin damarı kesilince oksijensiz kaldığı için kaybettim miniğimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…