Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Ben kaybedeli 97 gün oldu hala uyku problemim var ağlamalarım hiç bitmedi her gün dua ediyorum ekim de işe başlayacağım tekrar iznim bitiyor. Ne acı dimi 97 gündür onun yokluğuyla yaşıyorum

Olur canım elbet Allah’ın izniyle Ben de folik asite başlayacağım bu hafta doktorum 6 ay demişti Aralığın sonu Ocak ayının başı başlayacağız denemelere inşallah

Birşey çıkmaz inşallah benim yeğenime de dediler down sendromu olabilir diye Allah’ın izniyle sağlıklı olacak. Beni düşünün ikinci ke hala olacağim ve içim parçalanacak çok bişey kalmadı zaten gelmesine. Yengemin olduğu zamanlar gitmiyorum annemlere çok zor çok

İnşallah ancak çoğu kişi kendini hazırla diyor bana böyle duruma nasıl hazırlanılır içim parça parça iyi bir haber gelmesi için her gün dua ediyorum mucize olsun diye Allah tan hala umudumu kesmedim ne kadar zor sizin için uyanıyorsun ve her gün uyuyorsun ama onu düşünmediğiniz bir gününüz bile olmuyor Allah sabır versin çok zor çok her bebeği olan anne gördükçe içim parçalanıyor şimdiden sizinde öyle eminim Allah razı olsun

Öyle tabi canım herşey Allahtan biz çocuğumuzu kaybettik eşim araba kullanırken araba bozuldu kardeşi motorla kaza yapacaktı daha yeni babamın sağlık problemleri çıktı annem 2 gün önce ayağı kırıldı herşey üst üste geldi ben inanıyorum ki bu bir dönem ve Allah bizi sınıyor bu günümüze de çok şükür herşey düzelecek inşallah sen de üzülme bebeğine yazık o da strese girer iyi şeyler düşün ki iyi olsun bizlerle de ilerleyen süreçlerini paylaş canım inşallah sağlıklı bir bebek alırsın kucağına rabbimin izniyle

Çok geçmiş olsun Allah herkese acil şifalar versin dün gece bebeğimi kaybettim ve dünyaya geldi doğum yaptım öyle zor öyle acı ki fiziki acı değil ruhunun parçalanması Allah ım kimseye ama kimseye yaşatmasın çok güzeldi son kez baktım ona cinsiyetini bir türlü bilemiyorlardı ama içim hep erkek hissetmişti ve rüyamda erkek bebeğimi görmüştüm zaten çok güzeldi ama kaybolmuştu rüyamda şimdi ise gerçekte kayboldu hem içimde hem yanımda hem de kucağımda yok dilerim ki kimseye böyle acı vermesin Rabbim

Canım Allah sabrını artırsın. 8ay oldu oğlumu cennete uğurlayalı. Sanki acısı bugün gibi taze

Bir yerde okumuştum.Aslında bu veda değil cennete erken gönderdik.sonu kavuşmalı

Bir yerde okumuştum.Aslında bu veda değil cennete erken gönderdik.sonu kavuşmalı
Allah razı olsun canım evet çok zor her gün uyanıyorsun bebeğin karnında değil artık doğum ağrısı çektim ama bebeğimi ölü elime verdiler ben istedim görmek istedim herşeyi oluşmuş Gül kokusu vardı ağlayınca aldılar benden hemen sonra kefenlendi ve mezara konuldu içim parça parça yeniden olur mu olmaz mı bilmiyorum acısı geçmeyecek gibi birilerinin elinde bebek görsem gözlerim doluyor ağlıyorum bebek sesi duysam benim bebeğim mi diyorum Allah bu durumu yaşayan her anneye sabır ve güç versin ve dilerim ki canım kucağın yeniden sağlıklı bir bebek ile dolsun öp kokla yerini tutmaz ama belki acısını hafifletir o da belki bilmiyorum çünkü ben de

Canım yeniden olacak olan bir bebek onu unutturmaz ama belki şifa olur bizlere. Allah hepimize sabır versin.

Başın saolsun canım acını derinden hissediyorum rabbim cennetinde kavuştursun meleğinle hepimiz anne olacağız yeniden

başin sagolsun canim. seni teselli edecek söz yok biliyorum. ne desek boş...
benimde 74 gun oldu. bu sabah 2 saatten fazla ağladım.
allah hepimize isyana girmeden bu sureci gecirebilmeyi nasip etsin ki bari mukafatindan mahrum kalmayalim. bir guzelligi kaybedip binlercesini kazandigimizdan şuphem yok ama kabullenmek gercekten cok zor. ya sabir...

Allah razı olsun canım amin bu süreci inşallah hepimiz Allah ın mucizelerinden mükafatlarından mahrum kalmadan atlatalım inşallah ama karnında hissedememek onu göndermek zor çok zormuş Allah hepimize sabır versin dayanma gücü versin birinin elinde bebek görsem içim gidiyor Allah bizlere de yeniden nasip etsin en güzel şekilde ve sağlıklı inşallah ve sağlıklı doğurup kucağımıza alalım

Amin

Yazilarinizi okudukça tek tek agladim benim kizimin kalbi durdu karnimda sebepsiz bir cok teat yapıldı hepsi temiz kalbi durmadan 2 gun önce doktora gitmiştim hersey yolunda demisti ama ben şunu anladim anneler hissediyor ben gule oynayaa eve geldim aksam uyuyamadim bi keder coktu icime ruyalae gordum kiz bebek benden kaciyor falan aglaya aglaya uyandim dedim bunlar hormonlarla alakali ama bir gun sonra dayanamadim doktora gittim ne bir leke ne bir kanama bisey yok doktor bi kontrol etti kalbi durmus 6 ay agladim sanirim. Simdi yine hamileyim hergun dua ediyorum nolur Allahim evladimla saglikla sinama beni hamilelik heyecanim sifir diyebilirim cunku uzerimde bir anksiyete hali mevcut .suan ki korkularimda eminim ki onceki kotu deneyimin yansimasi... yorumlarinizda bazilari hissetmis bazilari ruyasinda görmüş cok pozitif bilimci bir kadinim ama iş boyle seylere varinca tuylerim diken diken oluyor diyorum gercekten hisler bazen dogru gormedigimiz somut olmayan gercekler var.Anneler şunu ogrenmek istedim ailenizde kalitimsal hastalik varmiydi?yani bu down neden oluyor radyasyon mu 24 saat tel yanimda cunku;( işlerden guclerden.sagliksiz beslnmek mi nedir .Kalbi durdugunda bebegin ben tum testlerin yapilmasini istedim tertemiz cikti lakin aklima bisey geldi ben son kontrolden ciktigimda bir vefat haberi aldim aniden uykudan uyanip esim sagolsun soylemisti o korku ile aniden agri girdi orada icime horf geldi muhtemelen o zaman durdu. Yada bilmiyorum belkide hic sebep yok

Pıhtılaşma testi yaptırdınmı benim bebeğim kan akımı yavaş gittiği ve yetersiz geldiği için gitti benimde ne bir kanamam ne bir akıntım nede sancım vardı dr müsvettesi bana bu testi yaptırmam gerektiğini söylemedi bana da başka bir doktor yüksek ihtimal bundandır dedi ve bana bu testi yaptırmamı söyledi sonuç pıhtılaşma çıktı birde mutlaka ilerki haftalarda dopler bakılsın kan akımı kontrol edilsin sağlıkla mutlulukla gelsin bebeğin inşallah bizlerde duanı et nolur hepimizin kucağı dolsun açımız dinsin

Canım seninde başın sağolsun benim yakın arkadaşımda 40. Haftada karnında vefat etti bebeği. Pıhtılaşma çıktı. Tekrardan rabbim gönlüne çiçek açtırmış. Sezeryanlamı doğum yaptın ne kadar süre sonra hamile kaldın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…