- 26 Haziran 2022
- 61
- 28
- 3
- 29
Bebek arabasıyla bebeğini gezdirenlere nasıl özeniyorum bir bilsen illaki yapmışızdır istemeden Allah onlara da nasip etsin diyordum ben. Şimdi öyle bir çaresizlikteyim ki hep önüme hamileler bebeğini gezdirenler çıkıyor çok zoruma gidiyoroğlumuz cenazesi almak için hastahanede beklerken bebeğini alıp taburcu olan anneler dersin. Şimdi doktor sırası beklerken diyorumki kimse bilmiyor cennet kuşu annesi olduğumu karınlarını seviyorlar. Acaba bende bilmeden aynı şekilde davrandımmı
Çünkü algıda seçicilik oluyor canım. Ben mesela her yerde oğlumla aynı ay olan bebekler dikkatimi çekiyor.Bebek arabasıyla bebeğini gezdirenlere nasıl özeniyorum bir bilsen illaki yapmışızdır istemeden Allah onlara da nasip etsin diyordum ben. Şimdi öyle bir çaresizlikteyim ki hep önüme hamileler bebeğini gezdirenler çıkıyor çok zoruma gidiyor
Doğum katına yatırırlar yan odalardan bebek sesi gelir ve senin odanda, kollarında bomboştur...sonra koridorda yürümen gereklidir sesleri duydukca kahrolursun sen aglarsın kapıda hasta yakınları sana bakar...Ahh canım bu acının üzerine birde doğum katınamı yatışını yaptılar. Hastane bu Hiç mi böyle bir vaka ile karşılaşmadılar nasıl düşünemediler etkileneceğini akıl alır gibi değil.
Aynen öyle ne yazık ki bir gün ben de doğum yaparsam Allah bu kuluna da yardım ederse kapı önünü süslemiycem benim içim yandı başkasının yanmasın bil hassa soracağım bu durumda olan biri var mı diye gerekirse gidip teselli ederimDoğum katına yatırırlar yan odalardan bebek sesi gelir ve senin odanda, kollarında bomboştur...sonra koridorda yürümen gereklidir sesleri duydukca kahrolursun sen aglarsın kapıda hasta yakınları sana bakar...
Minik kuşunu gördüm çok tatlıymış maşallah yüzü ne kadarda nurlu tertemiz yattığı yerde huzurlu uyusun meleğin..Çünkü algıda seçicilik oluyor canım. Ben mesela her yerde oğlumla aynı ay olan bebekler dikkatimi çekiyor.
Evet canım çok tatlı çok güzeldi meleğim. Abisinin kopyasıydı. Şimdi efemi öperken ardamıda öpmüş gibi hissediyorumMinik kuşunu gördüm çok tatlıymış maşallah yüzü ne kadarda nurlu tertemiz yattığı yerde huzurlu uyusun meleğin..
Normal canım benim 2 yıl oldu kabartı duruyor.Ve size bir şey sormak istiyorum kızlar.. Benim dikişlerimin üzerinde bir noktada sadece kırmızı bir şişlik var elime gelen.9 gün sonra 6 ayım doluyor. Ağrım sızım yada iltihap yada kanama gibi bişey hiç olmadı çok şükür.. bir zararı da yok bana ama işte nasıl anlatsam hani sivilce gibi bir şişlik var. sizce normal mı? Böyle olan var mı aranızda ?
Güzel duaların için çok sağol. Genetik için dualarım seninle ama genetik olmasından korkma mesela ben çok istemiştim genetik olmasını. Allah böyle yarattı kader böyleydi demek daha kolay olurdu ama benim kızımın yoğun bakımda boğuldığu netleşince bunun kul hatası olması beni çok yaraladı. Umarım herşey istediğin gibi olur.Sevgili cennet anneleriÇalışmaya başlayınca düzenli yazamıyorum buralara. Ama yazdıklarınızı okuyorum merak etmeyin. Çoğumuz 6. Ayın içinde… Bazılarımız aramıza yeni katılsa da 6 ayı geçenlerde var aramızda. Güzel haberleri meleklerimizin kardeş haberini alalım inşallah hep birlikte.. AryaEvaninAnnesi bize güzel haber verdi… Allah a şükür inşallah sağ Salim alır oğlunu kucağına Sizden bişey rica edicem.. Bu aralar genetik sonucumuz açıklanmak üzere… Temiz çıkması için dua istiyorum sizlerden.. Çok korkuyorum yüreğim pır pır.. Sanırım oğlumu benim genlerimden gelen bir problemle kaybetmiş olma düşüncesi korkutuyor beni… lütfen dua edin bana olur mu
Tamamdır o zaman panik yapmıyorumNormal canım benim 2 yıl oldu kabartı duruyor.Panik yapma.
Güzel duaların için çok sağol. Genetik için dualarım seninle ama genetik olmasından korkma mesela ben çok istemiştim genetik olmasını. Allah böyle yarattı kader böyleydi demek daha kolay olurdu ama benim kızımın yoğun bakımda boğuldığu netleşince bunun kul hatası olması beni çok yaraladı. Umarım herşey istediğin gibi olur.
Ben de kızımı kaybettim oğlumla yeni başlangıçlar deneyeceğim. 2.5 yıl oldu nerdeyse doğum yapalı. Ama dün gibi. Kızımı kaybedeli 1.5 yıl oldu nerdeyse ama bazen çok büyük boşluklara düşüyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Öyle canım gerçekten öyle… Sebepler farklı ama sonuç aynı… Acı aynı.. Tabiki kul hatası olmamasını tercih ederim. Ama benimkinin de zorlukları var. Eğer genetikse bir daha asla normal yollarla hamile kalamicam. Diğelim ki yanlışlıkla hamile kaldım aynısı olma ihtimali olacak Allah korusun. Yani hep tedirgin yaşicam bu konuda.nergissssssss canım arkadaşım korkma sebebini bilmek belki içini rahatlatacak. Şöyle bir baktınmı hepimiz evlat kaybettik acımızın şekli aynı ama kaybediş şekillerimiz farklı. Senin genetik AryaEvaninAnnesi doktor hatası peki benim ney sebebini bilmemek daha zor benim için hamilelikte hiç bir sorunumuz olmadı oğluşumla olsa aminosentez sonucumdada çıkardı. Ne olduysa o ameliyat sırasında oldu diyorum ama sonra oğlumu götürdükleri diğer hastahanede şüpheli hareketler olunca bu seferde acaba pnlarmı sebep diyorum. Sebep olanları Allaha havale ediyorum hakkımı helal etmiyorum iki cihandada elim yakalarında.Allaha ve Oğluma öteki tarafdada hesabını verecekler
Ben aklımdan hiç çıkaramıyorum gece yatarken Arda'mla gözümü kapatıyorum sabah gözlerimi açarken Arda'mla açıyorum. Yarası çok derin kabuk tutmuyor kabuk tutsada geri yoluyorum kanıyor8 gün sonra 7 ay olacak, ama hala aklıma geldikçe tutamıyorum kendimi, hem çok korkuyorum tekrar hamile olmaktan hem de deli gibi hamile olup bebeğimİ kucağıma almak istiyorum, çok ümitsizim , önümde ki yol gözümde büyüyo, tahliller , tüp bebek, ilaçlar, allahım sen sabır, güç sağlık ver heppimize inşallah
Allahim sabri cemil versin afiyet versin, ne zaman istersen buraya yazabilirsinbenim de hikayem sizden farkli değil. sadece sizlerden daha cahilce ve aptalca. bu topic açıldığı günlerde ilk oglumu kaybetmistim. simdi de 26 gun oldu ikinci oglumu kaybettim. hersey 3 gun icinde oldu. yaşadıklarımı yazacak halim bile yok şuan. hepinize allah sabirlar versin. bana da...
Canımsınn kendini suçlamabenim de hikayem sizden farkli değil. sadece sizlerden daha cahilce ve aptalca. bu topic açıldığı günlerde ilk oglumu kaybetmistim. simdi de 26 gun oldu ikinci oglumu kaybettim. hersey 3 gun icinde oldu. yaşadıklarımı yazacak halim bile yok şuan. hepinize allah sabirlar versin. bana da...
Hamileyim kızımdan sonra oğluma hamileyim. Bunu okuduğumda yüreğime ok saplandı.benim de hikayem sizden farkli değil. sadece sizlerden daha cahilce ve aptalca. bu topic açıldığı günlerde ilk oglumu kaybetmistim. simdi de 26 gun oldu ikinci oglumu kaybettim. hersey 3 gun icinde oldu. yaşadıklarımı yazacak halim bile yok şuan. hepinize allah sabirlar versin. bana da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?