Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Geçecek inşallah tabiki hep bir yanımız eksik kalacak ama bir nebzede olsa acımız dinecek bir sıkıntı yaşayan olmuşmuydu bilgin var mı bir de sen neden 11 ay bekledin nasıl sabrettin kendin mi o kadar bekledin doktorun mu o zamanı sana önerdi cevaplarsan sevinirim

Öncelikle başın sağolsun Allah yüreğine ferahlık versin, bende pıhtı sonucu plasenta ayrılması ile 6 ay önce oğlumu kaybettim. Bende iki gende pıhtılaşma çıktı kaybımı buna bağladılar. Bu sayfada önceki yazışmalardan melek annelerinin hemen hemen hepsinin tekrardan anne olduklarını okudum inşallah bizlere de sağlıkla tekrardan nasip olur.

Kuzum ben 6 ayı zor bekledim surekli takvimden gün hesabi yapiyordum kac gun kaldi diye bazen bunu gunde bikac kez bile yapiyordum zaman gecmiyordu hadi bugunu de saymayalim filan diye kisaltmaya çalışıyordum günleri. Zaman oyle boyle gecti 6 ay doldu ovulasyon testleri aldim o ay bebek planlayacagiz tam yumurtlama gunleri yaklasti ve benim çok çok çok ama çookkkk şiddetli bir baş ağrim oldu. Yere çöktüm kaldım hala hatırlamak istemem o günleri. Doktorlar sebebini bulamadi 1 hafta kdr hastanede nörolojide yattım migren ya da başka birsey degildi oldugum yerden asla kalkamadim wc dahi gidemedim omurilikten su alindi her çeşit test yapildi hersey temiz cikti ve bu ağrıların psikolojik olduğu kanaatine vardilar. Bebegi cok istesem de ayni seyleri yasamaktan cok korkuyordum vucut infilak etti o an geldiginde hastalik yaratti ve engelledi bebek yapmami. Baş ağrım 1 buçuk ay kadar hiç geçmeden surdu. Gözlerimi saga sola bile ceviremiyordum şimşekler çakıyordu gozumu oynatinca. Tüm bedenimle döndüm sağa sola bakacagim zaman düşün. Doktor antidepresan kullanirsan beyin damarlarını sıkıştırır ağrıyı azaltir ağrıların gecmesi icin icmen lazim dedi yine de icmek istemedim bebek yapma planim oldugu icin ama hiç bitmeyen bir ağrıydı mecbur kaldim basladim ilaca bikac hafta sonra agri hafiflemeye basladi gözümün önü açılmaya başladı 2 ay kullandim biraktim 2 ay da vucuttan atilmasini bekledim sonra 2.ayda cok sukur nasip oldu hamile kaldim

Çok geçmiş olsun öncelikle bebeğin için de tebrik ederim seni Allah sağlıklı ve hayırlı bir evlat olarak kucağına almayı nasip etsin inşallah şuan kaç aylık hamilesin bir sıkıntın var mı ağrın filan?

Darısı isteyen herkesin başına Bebiş doğdu şuan 4 aylık. Doğunca insan inanamiyor ne ara bitti o gunler saglikla dogdu bile mi diye inanamiyor. Zaman geçmez gibiyken aslinda cok hizli geçiyor bunu Allahin izniyle evladini kucagina alip öpüp koklarken farkedeceksin

Ben de sadece pıhtı atması vardı genetik olduğunu nerden anladın bebeğine mi bakıldı sana mı bana doktor bir sonrakinde aynı şey olacak diye birşey yok dedi o bu bebeğin ölüm nedeni sadece dedi otopsiye göndermedim o da soruldu küçücük zaten yapamazdım

Maşallah nazar değmesin sağlıklı büyüsün inşallah Bizde kavuşuruz inşallah o günlere gün saymaya başladım ben de şuan izindeyim Eylül de işime geri döneceğim onunla doğunca daha fazla zaman geçireyim diye çalışabilir raporu bile almıştım ne şekilde çıktım izine işe gitmek bile beni kahredecek

Trambofili Paneli diye bir test vardı o yapıldı bana iki gen homozigot çıktı. Doktor banada aynısını dedi bir dahaki gebelikte olacak diye bir şey yok ama gebelik durumunda böyle bir hikayem olduğu için kan sulandırıcı iğne olmam lazımmış her gün. Bizde bebeğimizi otopsiye göndermedik kıyamadık…

Kader ortağıyız demek ki kaç aylıktı kaybettiğinde belirtin hiç oldumu vücudun da? Bu soruları soruyorum kusura bakmayın yaranızı deşmek istemem ama ben ve sen gibi bu durumda olan annelerde vardır onlarda bilgilensin isterim çünkü ben de hergün başkalarının yazılarını okuyorum.

Yok ne kusuru öyle düşünme bizi en iyi bizler anlarız, istediğin her şeyi sorabilirsin. Gebeliğimin çok güzel ilerliyordu benim. Testler, bebeğin kilosu, gelişimi, suyu vs. hiçbir problemim yoktu. 18 Ocakta kontrolüm vardı hersey yolundaydı. 2 hafta sonraya randevu verdi doktorum. Sonra ben 26 Ocakta hareket etmediğini farkettim doktora gittik ve bir hafta önce kontrolde sapasağlam olan bebeğimizin vefat ettiğini öğrendik. Gerçekten zor bir süreç şuan duygularını çok yoğun yaşıyor olabilirsin, benim 6 ay oldu acı aynı acı geçmiyor ama zamanla alışıyor insan Allah yar ve yardımcımız olsun

Bende 19 ocakta doğum yaptım 23 ocakta kaybettim oğlumu

Canım sorman araştırman çok normal bizlerde aynı yollardan geçtik. Ben araştırmadığım yer kalmadı nerede bir cennet kuşu annesi görsem konuştum sordum. Aynı yollardan geçen çok anne tanıdım. Hepside birer birer çocuklarına kavuşmuş. Benim bir oğlum var kaybım ikinci oğlumdu ama ilk bebek gibi heyecanlar umutlar hayeller. Ben iki doğumu aynı doktor yaptırdı ama yaşadığım kayıptan sonra o doktora bir daha gidemem. Şimdi gittiğim doktor bana direk 4. Ayda korunmayı bıraktırdı. İki aydan beri deniyoruz

Önceki mesajımda yazmayı atlamışım 35. Haftamda kaybettim ben.

Ben de o doktora dikişlerim iyimi diye baktırmak için gittim gittim ama tekrar aynı şeyleri yaşadım ben bebeğimi izlemeye giderdim gördükçe sevinirdim şimdi içi bomboş bir rahim. Çok zor gittim ağlaya ağlaya kapısında bile beklemedim sıra gelince eşim çağırdı girmemle çıkmam bir oldu.

Ben de 35. Haftada kaybettim sadece zamanlarımız farklı işte benim de aynı kilosu boyu gelişimi sıvısı herşeyi çok iyiydi gayet güzel gidiyordu ben ameliyata girmeden bile önce hareket ediyordu ya tekme yoktu ama dedim ki yeri daraldı artık ilk gebeliğim zaten normal gibiydi herşey karnımın bazen altı bazen üstü kafası popusu dayalı gibiydi ittiriyordu ama malesef değilmiş rahim kasılmasıymış ben bilemedim hamile olan kişi bunu anlamazmış kımıldıyor zannedermiş ben de öyle zannettim 31 mayısta kontrolüm vardı sapasağlamdı biraz daha proteinli beslenmemi söyledi o kadar 16 haziran hafta başı randevu aradım telefonla en erken Kız bir sonraki hafta 23.ünde var dedi aldım randevuyu geç kalmıyım dedim aklıma takıldı online baktım 16 Haziran biri iptal etmiş tek 1 randevu kalmış hemen aldım onuda gidip gitmeyeceğim belli değildi o hafta çünkü bir sonraki hafta gel demişti ama ben oğlumu göreyim daha sık gideyim istemiştim nst odasında 2 gebe daha vardı 2 sinin kalbi atıyordu seslerini duyuyordum benim yavrumun sesi gelmiyordu hemşire arkası dönüktür filan dedi 2. hemşire baktı yok 3. Hemşire baktı yok ben zaten ses gelmeyince en başta ağlamaya başlamıştım hemen doktora çıkardılar ultrason da baktı malesef kalbi durmuş dedi bende filim koptu feryat figan işte aynı saat ameliyata alındım ona veda bile edemedim en kötülerinden biri de şu aynı gün gece yürüyeceksin dediler herkesin odasının kapısı süslüydü kiminin kız kiminin erkek başımı yukarı kaldıramadım ağlaya ağlaya yürüdüm o anda herşey bitsin istedim

Ahh canım bu acının üzerine birde doğum katınamı yatışını yaptılar. Hastane bu Hiç mi böyle bir vaka ile karşılaşmadılar nasıl düşünemediler etkileneceğini akıl alır gibi değil.

oğlumuz cenazesi almak için hastahanede beklerken bebeğini alıp taburcu olan anneler dersin. Şimdi doktor sırası beklerken diyorumki kimse bilmiyor cennet kuşu annesi olduğumu karınlarını seviyorlar. Acaba bende bilmeden aynı şekilde davrandımmı

Bebek seslerini duydukça yüreğim parçalandı birinin bile benim olmasını o kadar çok istedim ki ama yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…