canım çok üzüldüm.inş hayırlısıyla sağlıklı bir bebeğin olur.en azından hamile kalabiliyorsun buna da şükür diyerek kendini avutmaya çalış ve bence 6 ay bekle en azından.
canım benim benimde 33 haftalıkken kaybettim eylül ayında 6 ay old canım doktor en azından 6 ay geçsin dedi biz başladık çalışmalara bakalım hayırlısı
melek 76 _çok sevindim senin adına inş ben ve benim gibi olanlar senin gibi sağlıkla bebeklerini kucağına alırlar umut oldum içimde sebebide belli olmayınca insan tekrardan olurmu die korkuyo ama Allahım nasip ederse herşey güzel olur onada inanıyorum en azından dediğin gibi bi 4-5 ay daha bekliyim ben bursadayım inş ii bi dokor bulursam kontrolden geçip tekrardan anne olmak istiyorumm....
bebekten kan idrar bi kaç şey alındı genetiğe bakıldı bana bakıldı kanda pıhtılanma var mı die daha buugun öğrendim hiç birşey çıkmadı en ufak sebeb bulunamıyo ve en az 1 yıl beklemem gerektiğini söledi doktorum ve daha 2.5 ay oldu beklemek kolay olmuyo hemen hamile kalıp sağlıklı doğum yapan kiişiler duydum ama emin olamıyo insan ....
inşallah canım bende bursadayım ilçesindee sen neredesin
bende 38 haftalik bebegimi kaybettim, cok zor günler gecirdim, aci, gözyasi ve hüzün. o an hemen kucagin dolsun istiyosun ama olmuyo icimdeki bosluk tarifesi cooooook zor.... ama benim doktrorum 6 ay sonra tekrar deneyebilirsin dedi, bende sezeryanla olmustum. simdi tekrar hamileyim daha yeni ögrendim... sen kendini hazir hissetigin zaman rabbim sana verir....
Kent meydanına yakınım merkezde sen hangi hastane ve hangi doktora gidiyosun cnm...
canım ben doruk hastanesine gidiyordum ama hamile kalınca şimdi nereye gidicem bilmiyorum karar veremedim
Bende Dorukda yaptımkontrollerim yıldıırm dorukdaydı ama sezeryan çekirde yapılıyo ben de senin gibi düşünüyorum şimdi, iyi bii hastaneydi ama insan aynı hastane olsun istemiyo ister istemez anıların depreşmemesi için...
aynen canım nereye gitmeyi düşünüyorsun banada akıl ver bende oraya gideyim hatta belki aynı doktora gideriz ben 15 de tahlil yapıcam regl olmazsam tabi(( bakalım olursam bile doktora gidicem kontrole
Hepimizin Allah yardımcısı olsun bende iki bebeğimi sezeryanla doğurdum ve ikiside yaşamıyor.biri 4 ay yaşadı biri bir ay.karnımda iki tane kesik ama ortada cocuk yok çoook çoook zor bir durum Rabbim hepimize sabır versin
39 haftalıkken hiç bir sebebi bulunamadan bebeğimin kalbi durdu ve sezeryan ile doğum yaptım ve yeniden gebelik düşünen arkadaşlar "derdimiz ortak" gelin dertleşelim.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?