Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

bebek bir evin neşe kaynaği huzuru mutlulugu gelecege karsi umudu. bunlar olmayincada elde bisey kalmiyormus . bebekten once ne yaptigimi unuttum onun adina kurulan hayaller alt ust olunca yasama heveside kayboluyo insanin

bebek bir evin neşe kaynaği huzuru mutlulugu gelecege karsi umudu. bunlar olmayincada elde bisey kalmiyormus . bebekten once ne yaptigimi unuttum onun adina kurulan hayaller alt ust olunca yasama heveside kayboluyo insanin
Aynen ınankı hislerime tercüman oldun gercekten tam da bu. Acıyla birleşince bir de bu durum heryer yangin yeri oluyor maalesef insanın gözü bişey görmuyor

Daha çok yeni.. zamanla ilk sıcaklığı geçiyor maalesef. Maalesef diyorum çünkü onun var olduğu zamandan uzaklaştıkça hatıralarını da yavaş yavaş unutuyorsun. Ah o ilk zamanlar bile çok güzeldi, onu bize bahşeden rabbimize hamdolsun. Zamanla daha iyi olacaksın inşallah, ya da olmak zorundayız bilemiyorum.

Rande onun gidişini kabullenmek cok zor biliyorum baska sansimda yok geri gelmeyecek .hatiralari o kadar guzelki gercekten dunyanin en mutlu insani benmisim Rabbime şukurler olsun anneligi kucagima alamasamda tatdim o anlara veda etmek unutmak ihanet gibi ama . iyi olmak icin bu uzuntuden cikmam gerekiyo artik eski guzel gunlerime donmek istiyorum . geride kalan hic buyumicek olan bebegimide cok özluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…