Normal doğum ile Ölü doğum yapanlar hemen bebek düşünebilir mi?

Emire91

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2025
47
2
1
34
Arkadaşlar ben 4 Mart'ta suni sancıyla ölü doğum yaptım. (Eşimin doğum günüydü ve ilk çocuğumuzdu.)
Bugün 3 Nisan. Tam 30 gün geçmiş. İlk adetim başladı.
Doktorum 3 ay sonra yeniden hamileliği düşün dedi. Tavsiyemiz o yönde dedi.
Ama ben kendimi hazır hissediyorum.
Kan değerim 13.5. -- maşallah bu benim hayatımın rekoru. Gerçekten ☺️ demek ki Allah nasip edecek, şartlar müsait.
Demir, folik asit, D vitamini, OMEGA 3. Hepsini alıyorum.
Şimdi samimi cevaplarınızı bekliyorum.
Çok teşekkür ederim.

Arkadaşlar ben 4 Mart'ta suni sancıyla ölü doğum yaptım. (Eşimin doğum günüydü ve ilk çocuğumuzdu.)
Bugün 3 Nisan. Tam 30 gün geçmiş. İlk adetim başladı.
Doktorum 3 ay sonra yeniden hamileliği düşün dedi. Tavsiyemiz o yönde dedi.
Ama ben kendimi hazır hissediyorum.
Kan değerim 13.5. -- maşallah bu benim hayatımın rekoru. Gerçekten ☺️ demek ki Allah nasip edecek, şartlar müsait.
Demir, folik asit, D vitamini, OMEGA 3. Hepsini alıyorum.
Şimdi samimi cevaplarınızı bekliyorum.
Çok teşekkür ederim.
Öncelikle başınız sağolsun, çok geçmiş olsun.
13.5 dediğiniz hcg değeriniz mi ?

Hemogram değerim. Yani kanın kalitesi
Anladım. Bu süre rahimin eski haline dönmesi için dediği bir süre içerisini şöyle düşünün açık bir yara ne çocuk tutunabilir ne de sizin enfekte olmadan geçirmemeniz zor. Yani olsa bile sağlık açısından çok zor. Vücudunuzun toparlanmasına izin verin. Ki kontrol vs bişey olur o zaman doktora sorarsınız o toparlanmış derse denersiniz yine. Unutmayın sizin sağlığınızın herşeyden önce umarım herşey gönlünüzce olur 🌼

Anladım. Bu süre rahimin eski haline dönmesi için dediği bir süre içerisini şöyle düşünün açık bir yara ne çocuk tutunabilir ne de sizin enfekte olmadan geçirmemeniz zor. Yani olsa bile sağlık açısından çok zor. Vücudunuzun toparlanmasına izin verin. Ki kontrol vs bişey olur o zaman doktora sorarsınız o toparlanmış derse denersiniz yine. Unutmayın sizin sağlığınızın herşeyden önce umarım herşey gönlünüzce olur 🌼
Çok güzel söylediniz

Kaç haftalık doğum yaptınız. Başınız sağ olsun. Eğer haftanız büyükse biraz bedeniniz dinlenmesi için Dr dediği gibi 3 ay beklemen iyi olur. Çünkü diğer gebeliğe daha sağlıklı dinç şekilde devam edebilmen için.

Bende 20 haftalık doğum yaptım doktor bana 6 ay bekle en az 2/3 kere regli ol vücudun toparlasın demişti. Sağlıklı gebelik için biraz mola vermek daha iyi oluyor. Biliyorum psikolojik olarak insna hemen tekrar bebeği olsun istiyor ama tekrar aynı şeyleri yaşamamak için biraz vücuduna sanki zaman vermek lazım

Kaç haftalık doğum yaptınız. Başınız sağ olsun. Eğer haftanız büyükse biraz bedeniniz dinlenmesi için Dr dediği gibi 3 ay beklemen iyi olur. Çünkü diğer gebeliğe daha sağlıklı dinç şekilde devam edebilmen için.
29 haftalık

Ben 19 haftalıkken yapmıştım, 6 ay sonra gebe kalmıştım fakat o da boş gebelik olmuştu. Bence ileri haftalarda vücudu da zihni de dinlendirmek çok önemli..

Kaç haftalık doğum yaptınız. Başınız sağ olsun. Eğer haftanız büyükse biraz bedeniniz dinlenmesi için Dr dediği gibi 3 ay beklemen iyi olur. Çünkü diğer gebeliğe daha sağlıklı dinç şekilde devam edebilmen içi

Ben 19 haftalıkken yapmıştım, 6 ay sonra gebe kalmıştım fakat o da boş gebelik olmuştu. Bence ileri haftalarda vücudu da zihni de dinlendirmek çok önemli..
Hakikaten doğru dediniz. Çünkü 1 temmuz gibi taşınma var. Hem de Karadeniz'den Güneydoğuya. O sıcakta nasıl hamile halimle ev temizlerim diye düşünüyorum zaten. En iyisi evi düzene koyup düşünmek. Değil mi?

Hakikaten doğru dediniz. Çünkü 1 temmuz gibi taşınma var. Hem de Karadeniz'den Güneydoğuya. O sıcakta nasıl hamile halimle ev temizlerim diye düşünüyorum zaten. En iyisi evi düzene koyup düşünmek. Değil mi?
Kesinlikle. Hissettiklerinizi ve yeniden bebek sahibi olmak istemenizi o kadar iyi anlıyorum ki.. Aynı yollardan geçtim. Dilerim en güzeli olur sizin için. 🌺

Back
X