Merhaba sezen abla... Okadar imrendimki sana inan bana sabah olsun ve hemen baslayayim diyorum....
Gercekten mükemmel görünüyorsun...
Umarim bizi desteklersin...
Yüreginiz sevgiyle kalsin
(Sibel)
sezen abla yaa. :çok üzgünüm: moral destek lazım bana :çok üzgünüm: bugün uzun süre sonra tartıldım kilo vermemişim sadece sıkılaşmaymış bendeki. ona moralim bozuldu derken annemle ablamın düğünü için abiye nası bişe diktirsem diye konuşuyorduk ablam geldi , etek ceket neyine yetmiyor dedi üstüne bide sen abiye giyecek kadar zayıflayabileceğini mi sandın, elbise abiye seni iyice şişko gösterir dedi. mafoldumben mafoldumben moralim sıfır. mafoldumben senağlama senağlama
ablacım ne motivesi, ah bi bilsen daha neler neler var. :çok üzgünüm:
ztn inadımla devam ediyorum ondan laf yedikce ama kansızlıktan gücüm bukadarına yetiyo. bugün mekik sayısını arttırdım 30 çektim kalp çarpıntım oldu yarım saat ve bu çarpıntıda kansızlıktan. ama söyledim kilo versem de vermesem de kendim ne istersem onu giyicem dedim. desteğini eksik etme ablacım. inan moral oluyor buraya girip yazdıklarını okuyunca. :1hug:
senağlama Olmadi yaaa... üffff sabah kalktim, büyük bir hevesle mutfaga gittim...
ve bir kasik zeytinyagini agzima aldim yutamadim.... Kendimi zorladim zorladim yuttum, ama sonra mide bulantisindan geri cikardim.. Olmadi hala midem agriyor, sezen abla ben neyi yanlis yaptim?
bencede sakın kafana takma ben de eylülde kardeşimin düğünü vardı abiye giydim bazı abiye kıyafetler insanı zayıf bile gösteriyo.bence abiye satan bir yere git ve her beğendiğini dene. mesela ben kırmızı severim ama kilodan dolayı nişanımda bile siyah giydim. en son kardeşimin dügününde gri bir elbise denedim gri de bir bolero aldım resimlere baktığımda hiçte öle şişman görünmüyordum.yani canım kafana takma bu senin için önemli birgün giy abiyeni çık.
merhaba canlarim ben 82 kilodan 59 kiloya düsmeyi basardim..4 ayda verdim bu kiloyu sabahlari 1 yemek kasigi zeytinyagi ve üstüne 2 bardak ilik su ictim.zeytinyagi hem bagirsaklar icin mükemmel,hemde kolesterolü düsürüyor.kahvaltida salatalik domates cok kücük bir parca peynir ve etimek.öglen ve aksamlari ise bol haslama sebzeler salata tabiki yagsiz, limonlu.aksam saat 6 dan sonra yemek yemedim hic.acikirsam ya havuc yada elma yedim.et olarak ben 4 ay boyunca kirmizi et yemedim ama balik ve tavugun beyaz kismini yedim.sekerli iceceklerin hicbirini icmedim.bu tür iceceklerde bol miktarda seker var.meyve olarakta muz,üzüm,incir,hic yemedim.ama digerlerini bol bol yedim ve tabikide bol su.gezmeye giderken bile diyet ekmegimi yanimda götürdüm ikramlardan hic yemedim:sm_cool: ve sonunda basardim görenler tanimadi beni.bu arada 3 cocuk annesiyim ve bu kilolarin cogu dogumlardan kaldi.eger azim ederseniz verirsiniz önemli olan beyninize hükmetmeniz ben öyle yaptim..insallah bir yardimim olmusturr canlarimm..alkisalkisalkis
kaydirigubbakcemile5 harikasın kızzz tebrik ederimmmalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?