• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sezen01'in başarı öyküsü...

tebrik ederim sizi.hem bukadar zayıflayabildiğiniz için hemde en önemlisi ve biçok kişinin asıl başarısız oldugu verdiğiniz kiloları geri almadıgınız için.

tebrik ederim sizi.hem bukadar zayıflayabildiğiniz için hemde en önemlisi ve biçok kişinin asıl başarısız oldugu verdiğiniz kiloları geri almadıgınız için.

cnm zaten herkes bana geri alirsin dedi..kendin yapmadin ilac kullanmissindir dedi..hastalik yakistirdilar ondan olmustur dediler..yani duymadigim laf kalmadi..ama ben orali olmadim hic,ilacta kullanmadim,hastada degildim,verdigim kiloyuda geri almadim.zaten sunu unutmayin mide otomatikmen kücülüyor..istesenizde yiyemiyorsunuz,yani ben yiyemiyorum..haa sadece adet günlerime yakin cok yiyorum,inanilmaz seker cnm istiyor,oda normal her kadinda oluyor..fazla yedigim zaman rahatsiz oluyorum,siginamiyorummm..hedefim 57 kiloydu,ancak 59 kiloya kadar düstüm ölecegim sandim..ruh gibi dolasiyordum,kafami tutamiyordum..eyvah dedim kilo vereyim derken sagligimdan olacagim..doktora gittik,doktorum beni tanimadi esime yeni hanimmi aldin dedi..kaydirigubbakcemile3 hemen kan aldilar,tabi ben sikayetlerimi söyledim..daha sonra sonuclari almaya gittik..bütün degerlerim normallerin altinda cikti..doktorum yeter artik keseceksin diyeti,hatta kilo alman lazim dedi..hic birseyin yok ancak beynin kabul etmiyor bu kadar kilo vermeni dedi kaydirigubbakcemile3 bende biraktim diyeti..zaten esim benle kavga edip duruyordu..sevmez cok zayif kadini..su an 61 kiloyum ve esim hala zayifsin biraz kilo al diyor..simdi nasil oluyor biliyormusunuz yiyorum yiyorum 2-3 gün sonra birden kesiliyor yemem ve aldigimi geri veriyorum..verirken dikkatli verin, öyle iste boyum su kadar ,kilomda bu olmak zorunda diye odaklanmayin..kendinizi hangi kiloda iyi hissediyorsaniz o kiloda kalin zorlamayin bence..opuyorumnanaktan

tebrikler gerçekten güzel vermişsin. kaydirigubbakcemile5

benim de vermem lazım. hatta bir konuda başıma gelenleri de anlatmıştım vereyim derken sağlığımdan oluyordum. bi de gazmecik arkadaş gibi sürekli gaz verilmesi lazım :dance: şimdi karar veriyorum yarına karar falan kalmıyor. vermeyi istiyorum ama tutamıyorum kendimi . çok bişeler yemem ztn de spor yürüyüş konusunda azmetmem şart.

bide benim halamda olan bişe o da kilo verince yüzü çöktü. bende yapı olarak halama benziyorum. kafam yüzüm bedenime göre küçüktür ztn. bide yüzüm çökecek korkusu başladı son günlerde. :1ninca: eciş bücüş olmaya dayanamam böyle etraftan güzelsin iltifatlarından sonra. :1ninca:

nası güzel kızdı zayfladı çöktü denildiği an biterim heralde :1ninca:

tebrikler gerçekten güzel vermişsin. kaydirigubbakcemile5

benim de vermem lazım. hatta bir konuda başıma gelenleri de anlatmıştım vereyim derken sağlığımdan oluyordum. bi de gazmecik arkadaş gibi sürekli gaz verilmesi lazım :dance: şimdi karar veriyorum yarına karar falan kalmıyor. vermeyi istiyorum ama tutamıyorum kendimi . çok bişeler yemem ztn de spor yürüyüş konusunda azmetmem şart.

bide benim halamda olan bişe o da kilo verince yüzü çöktü. bende yapı olarak halama benziyorum. kafam yüzüm bedenime göre küçüktür ztn. bide yüzüm çökecek korkusu başladı son günlerde. :1ninca: eciş bücüş olmaya dayanamam böyle etraftan güzelsin iltifatlarından sonra. :1ninca:

nası güzel kızdı zayfladı çöktü denildiği an biterim heralde :1ninca:

halinden memnunsan niye kilo verecenki cnm..kac kilosun???

memnun değilim ki. :çok üzgünüm: kilo vermek için hemşehrimiz dedik güvendik ve hiiçç ilaçla kilo verildiğine inanmadığım halde bitkisel bi ürün kullandım adamın şahsiyetine güvenip. 1 ay kullandım ve kansızlık yaptı bende. ama çok şükür daha büyük zararlar görmeden farkına vardık. kan ilaçları şu bu derken vermem lazımken ilaçların etkisinden dolayı aldım iyice. 85 oldum. :1ninca: kansızlıktan dolayı halsizlik hat safhada hareketlerim daha da kısıtlandı yani. güçsüzleştim iyicede. durum vahim vermem lazım. ama Allahtan boyum kısa değil orta boy. burdan kurtarıyorum biraz. boyum 1.73. azmetmek kadar kana ve güce de ihtiyacım var. ve sadece 6 ay kaldı düğüne. :çok üzgünüm:

cnm zaten herkes bana geri alirsin dedi..kendin yapmadin ilac kullanmissindir dedi..hastalik yakistirdilar ondan olmustur dediler..yani duymadigim laf kalmadi..ama ben orali olmadim hic,ilacta kullanmadim,hastada degildim,verdigim kiloyuda geri almadim.zaten sunu unutmayin mide otomatikmen kücülüyor..istesenizde yiyemiyorsunuz,yani ben yiyemiyorum..haa sadece adet günlerime yakin cok yiyorum,inanilmaz seker cnm istiyor,oda normal her kadinda oluyor..fazla yedigim zaman rahatsiz oluyorum,siginamiyorummm..hedefim 57 kiloydu,ancak 59 kiloya kadar düstüm ölecegim sandim..ruh gibi dolasiyordum,kafami tutamiyordum..eyvah dedim kilo vereyim derken sagligimdan olacagim..doktora gittik,doktorum beni tanimadi esime yeni hanimmi aldin dedi.. hemen kan aldilar,tabi ben sikayetlerimi söyledim..daha sonra sonuclari almaya gittik..bütün degerlerim normallerin altinda cikti..doktorum yeter artik keseceksin diyeti,hatta kilo alman lazim dedi..hic birseyin yok ancak beynin kabul etmiyor bu kadar kilo vermeni dedi bende biraktim diyeti..zaten esim benle kavga edip duruyordu..sevmez cok zayif kadini..su an 61 kiloyum ve esim hala zayifsin biraz kilo al diyor..simdi nasil oluyor biliyormusunuz yiyorum yiyorum 2-3 gün sonra birden kesiliyor yemem ve aldigimi geri veriyorum..verirken dikkatli verin, öyle iste boyum su kadar ,kilomda bu olmak zorunda diye odaklanmayin..kendinizi hangi kiloda iyi hissediyorsaniz o kiloda kalin zorlamayin bence..

canım sen kilo verdikten sonra iştah olayında kesilmiş.biçok kişi kilo verdikten sonra fazlasıyla geri alıyor.diyet yaparken yemediği şeyleri özlediği için fazlasıyla yiyerek eski kilosundan daha fazla alanlar var onlardan biride benim.ben geçen sene diyet yaparak çok azda spor 10-11 kg verdim ve arkasından fazlasıyla aldım.oyüzden bu sefer diyet yapıyorum diye düşünmüyorum.bunu yaşam şeklim haline getirmeye çalışıyorum çok şükür şimdilik 1 ayda 5 kilo vermeyi başardım inşallah devamıda gelir

memnun değilim ki. kilo vermek için hemşehrimiz dedik güvendik ve hiiçç ilaçla kilo verildiğine inanmadığım halde bitkisel bi ürün kullandım adamın şahsiyetine güvenip. 1 ay kullandım ve kansızlık yaptı bende. ama çok şükür daha büyük zararlar görmeden farkına vardık. kan ilaçları şu bu derken vermem lazımken ilaçların etkisinden dolayı aldım iyice. 85 oldum. kansızlıktan dolayı halsizlik hat safhada hareketlerim daha da kısıtlandı yani. güçsüzleştim iyicede. durum vahim vermem lazım. ama Allahtan boyum kısa değil orta boy. burdan kurtarıyorum biraz. boyum 1.73. azmetmek kadar kana ve güce de ihtiyacım var. ve sadece 6 ay kaldı düğüne.

çok geçmiş olsun çörekotu.inşallah enkısa zamanda eski saglıgına kavuşursun.ben ilaçlardan çok fazla korkuyorum kilo verecegimin garantisini verseler bile hiç cesaret edemem.

memnun değilim ki. :çok üzgünüm: kilo vermek için hemşehrimiz dedik güvendik ve hiiçç ilaçla kilo verildiğine inanmadığım halde bitkisel bi ürün kullandım adamın şahsiyetine güvenip. 1 ay kullandım ve kansızlık yaptı bende. ama çok şükür daha büyük zararlar görmeden farkına vardık. kan ilaçları şu bu derken vermem lazımken ilaçların etkisinden dolayı aldım iyice. 85 oldum. :1ninca: kansızlıktan dolayı halsizlik hat safhada hareketlerim daha da kısıtlandı yani. güçsüzleştim iyicede. durum vahim vermem lazım. ama Allahtan boyum kısa değil orta boy. burdan kurtarıyorum biraz. boyum 1.73. azmetmek kadar kana ve güce de ihtiyacım var. ve sadece 6 ay kaldı düğüne. :çok üzgünüm:

cnm bence hemen baslarsan verirsin kilolarini..hem boyun bayagi uzun masallah..ben 165 boy ve 82 kiloydum..digital tarti al önce..öyle ilaclarla zayiflamaya karsiyim ben..en basta yazdigim seyleri okudun sanirim..onlari uygula yada lahana suyu icmeye basla..ama bir yerden mutlaka baslaa..eminim vereceksin..6 ay uzun bir süre ve istedigin kiloya ulasirsin..67-68 olsan yeter sana..kaydirigubbakcemile5 hadi bakalim üzülmek yokk..burdan takip edelim seni..kendine cizelge yap burdan..ama umutsuzluk yokk..:lepi:

canım sen kilo verdikten sonra iştah olayında kesilmiş.biçok kişi kilo verdikten sonra fazlasıyla geri alıyor.diyet yaparken yemediği şeyleri özlediği için fazlasıyla yiyerek eski kilosundan daha fazla alanlar var onlardan biride benim.ben geçen sene diyet yaparak çok azda spor 10-11 kg verdim ve arkasından fazlasıyla aldım.oyüzden bu sefer diyet yapıyorum diye düşünmüyorum.bunu yaşam şeklim haline getirmeye çalışıyorum çok şükür şimdilik 1 ayda 5 kilo vermeyi başardım inşallah devamıda gelir

cnm garip gelecek ama birsey söyliyeyim..ben istedigim herseyi yiyorum..yas pasta,cikolata,hamur isleri..akliniza gelebilecek hertürlü kilo aldiracak seyler..hemde fazlasiyla..yalniz birtek seyde seker kullanmiyorum cay ve kahve..tatlandirici kullaniyorum yillardir..ama kilo almiyorum..yani diyetten sonra almadim,insanlarda acikcasi cok sasirdilar..

tşkler nazenin inş geçer. adam kendide ben verdim diye boy boy fotoğraflar koyunca etkilendi özellikle annem. kızım sende ilaçla verirsin işte dedi. yoksa asla güvenmezdim dönüp bakmazdım zayflatan ürünlere.

bir de konuları geziyorum ben yemiyomuşum diyorum gerçekten. çünkü beyaz ekmek sevmem, şireli şeyleri hiiç sevmem çocukluğumdan itibaren böyleyim tatlıymış reçelmiş hiiç. kahve çay alışkanlığım asla yoktur. kahvaltıda bile çay içmezdim şurda bir yıldır içmeye başladım oda limon rengi kadar açık oluyor. hazır içecekler sırf zararı olduğu için 6 yıl önce bıraktım. kilo sorunundan da değil zararlı diye. ne asitli ne asitsiz hiç bir hazır içecek içmem.. sade maden suyu bazen okadar. hamur işlerini sevmem. hele de kızartma türlerini hiç sevmem yemem. bakıyorum herkes bunları yemeyi kesmeye karar veriyor diyetlerde. e ben neyi kesecem bu durumda :uhm: tek sorunum hareket galiba. o da şuan için mümkün değil kansızım. :çok üzgünüm: bana bi çare lazım ama ne nasıl olur bilemiyorum. ufak tefek spor hareketleri yaptım. ama 10 tane mekik çeksem nefes kalmıyo halim kalmıyo kıprayamıyorum uyuyorum. bu da kansızlıktanmış işte. genede yapıyorum elimden geleni. inş. tüm vermek isteyenler ve bende dahil veririz fazla kilolarımızı. :kedi: opuyorumnanaktan

cnm bence hemen baslarsan verirsin kilolarini..hem boyun bayagi uzun masallah..ben 165 boy ve 82 kiloydum..digital tarti al önce..öyle ilaclarla zayiflamaya karsiyim ben..en basta yazdigim seyleri okudun sanirim..onlari uygula yada lahana suyu icmeye basla..ama bir yerden mutlaka baslaa..eminim vereceksin..6 ay uzun bir süre ve istedigin kiloya ulasirsin..67-68 olsan yeter sana..kaydirigubbakcemile5 hadi bakalim üzülmek yokk..burdan takip edelim seni..kendine cizelge yap burdan..ama umutsuzluk yokk..:lepi:

tüm sayfaları okudum. okudukça iştaha geldim. kalktım biraz hareket ettim halim kalmadı biraz yattım geri geldim. :D lahana suyunu da denemiştim ilaçtan önce o da aldırdı bana iştahımı açtı diyebilirim kaydirigubbakcemile3 inş veririm sizlerden böyle umutlu sözleri duydukça. elimden geleni yapacağım inş . kaydirigubbakcemile5 hergün okuyacağım gerekirse tüm sayfaları :lepi:

tşkler nazenin inş geçer. adam kendide ben verdim diye boy boy fotoğraflar koyunca etkilendi özellikle annem. kızım sende ilaçla verirsin işte dedi. yoksa asla güvenmezdim dönüp bakmazdım zayflatan ürünlere.

bir de konuları geziyorum ben yemiyomuşum diyorum gerçekten. çünkü beyaz ekmek sevmem, şireli şeyleri hiiç sevmem çocukluğumdan itibaren böyleyim tatlıymış reçelmiş hiiç. kahve çay alışkanlığım asla yoktur. kahvaltıda bile çay içmezdim şurda bir yıldır içmeye başladım oda limon rengi kadar açık oluyor. hazır içecekler sırf zararı olduğu için 6 yıl önce bıraktım. kilo sorunundan da değil zararlı diye. ne asitli ne asitsiz hiç bir hazır içecek içmem.. sade maden suyu bazen okadar. hamur işlerini sevmem. hele de kızartma türlerini hiç sevmem yemem. bakıyorum herkes bunları yemeyi kesmeye karar veriyor diyetlerde. e ben neyi kesecem bu durumda :uhm: tek sorunum hareket galiba. o da şuan için mümkün değil kansızım. :çok üzgünüm: bana bi çare lazım ama ne nasıl olur bilemiyorum. ufak tefek spor hareketleri yaptım. ama 10 tane mekik çeksem nefes kalmıyo halim kalmıyo kıprayamıyorum uyuyorum. bu da kansızlıktanmış işte. genede yapıyorum elimden geleni. inş. tüm vermek isteyenler ve bende dahil veririz fazla kilolarımızı. :kedi: opuyorumnanaktan

cnm eger ben ,saydigin bütün yiyecekleri yemeseydim,zafiyet gecirirdim herhalde..sebze ye,haslama..patates,brokoli,brüksel lahanasi yani yesil olan her türlü sebzeyi hasla yee..bol bol ye hemde..salata yagsiz bol limonlu,istedigin kadar yee..elma,havuc,portakal,mandalina..konserve ton baligi yee..tavugun beyaz yerini hasla yee..senin metabolizman ya cok agir calisiyor,yada baska birsey var..bunlarla kilo veremessen,mutlaka bir doktora görün...

ben de 23 yaşında 160 boyunda ve 76 kiloyum senağlama bi haftadır rejim yapmaya başladım bi kilo verdim. bu arada mayısda evleniorum. sabahları aç karnına yarım çay kaşığı bal ve iki tatlı kaşığı elma sirkesini ılık suyla içiyorum. kahvaltıda domates peynir ve salatalık ekmeği hayatımdn çıkardım. çalıştığım için iş yerinde çıkan yemekleri yiyorum ama porsiyonu azalttım bazn sadece çorba ve yoğurt yiyorum mesela bgn sevmediğim bi yemek çıktı ben sadece çorba ve yoğurt yedim. akşam da küçük bir tabak yemek yiyorum. bu arada sabah altıda kalkıp aynanın karşısına geçip olduğum yerde koşuyormuş gibi hareket ediorum 40 dk akşamları da bir saat aynı hareketi yapıorum. umarım zayıflamam devam eder.

ben de 23 yaşında 160 boyunda ve 76 kiloyum senağlama bi haftadır rejim yapmaya başladım bi kilo verdim. bu arada mayısda evleniorum. sabahları aç karnına yarım çay kaşığı bal ve iki tatlı kaşığı elma sirkesini ılık suyla içiyorum. kahvaltıda domates peynir ve salatalık ekmeği hayatımdn çıkardım. çalıştığım için iş yerinde çıkan yemekleri yiyorum ama porsiyonu azalttım bazn sadece çorba ve yoğurt yiyorum mesela bgn sevmediğim bi yemek çıktı ben sadece çorba ve yoğurt yedim. akşam da küçük bir tabak yemek yiyorum. bu arada sabah altıda kalkıp aynanın karşısına geçip olduğum yerde koşuyormuş gibi hareket ediorum 40 dk akşamları da bir saat aynı hareketi yapıorum. umarım zayıflamam devam eder.

insallah cnm,incecik bir gelin olursun umarim..kaydirigubbakcemile5

çörekotu canım Allah korusun ama bence tüm bu yemediklerine ragmen bu kiloda olmanın başka bi sebebi olabilirmi hiç trioid lerine baktırdın mı canım.seni endişelendirmek istemem ama senin asla yemem hiç sevmem dediğin şeyler zaten kilo aldırır ee bunları yemediğine göre nedir senin bu kiloda olmanı gerektrien şey.bence bi diyetisyenle görüşmelisin zaten onlar ilk seferde kan tahlilleri yaptırıyorlar trioid , şeker falan bence bir uzmandan yardım almalısın ki şuanki durumun yani kansızlıgın açısından ona göre bir liste hazırlanır

amin inşşşş. lahana suyunu denedim bi kere ama
midem bulandı içemedim başka önereceğiniz bişeyler varmı zayıflamayı hızlandıracak

yok yok korkmayın sorun yok. her türlü bakıma da girdim , check up yaptırdım daha 1 ay önce. hiç bir organım da trioidim de hiç bir sorun yok. çünkü doktora gittiğimde durumu anlatınca bakalım hormansal mı ya da trioid mi dedi.trioid kolestrol şeker hiçbiri çıkmadı. doktorda şaşırdı , herşeyin tüm organların çok sağlıklı dedi. sadece kansızlık olmuş işte ilaçtan dolayı. uzun süre devam etsem kansızlıktan öteside olabilirmiş. başarısız zayıflama deneyimlerimde biraz daha sebepler çıktıkça aldım işte. sebzeyi çok severim, siyah et sadece kebap olarak yerim oda pek yemem. yemek içinde et hiiç yemem. tavuk etine bayılırım.limon hastasıyım da. limonu mümkün mertebe herşeye sıkarım. suyu çok aşırı severim, çocukken günlük 3lt içerdim şimdi 5 içiyorum. yani gerçekten şöyle bakınca ztn sevdiklerim hep sağlıklı şeyler. görünen tek sorunum hareketsizlik gibi geliyor bana. :uhm: ev kızı olunca ev içinde pek iş de yok. günlük hareket edişimiz bile az. kansızlık da üstüne eklenince zorunlu olmadıkça hareket etmez oldum nerdeyse kaydirigubbakcemile3 kilom bu yuzden gibi geliyor bana. :uhm:

Son düzenleme:
tüm sayfaları okudum. okudukça iştaha geldim. kalktım biraz hareket ettim halim kalmadı biraz yattım geri geldim. :D lahana suyunu da denemiştim ilaçtan önce o da aldırdı bana iştahımı açtı diyebilirim kaydirigubbakcemile3 inş veririm sizlerden böyle umutlu sözleri duydukça. elimden geleni yapacağım inş . kaydirigubbakcemile5 hergün okuyacağım gerekirse tüm sayfaları :lepi:

canim lahana suyunu yanlismi denedin yoksa ban lahana suyuyla 12 kilo verdim yalniz ekmegi ve sekeri keserek zaten sende okuduguma göre beyaz ekmek ve hamur isleriyle alakam yok yazmissin ben üc gün önce tekrar basladim lahana suyuna 63tüm 61.9 oldum yani kilo verdim ben aslinda cok zor kilo veren birisiyim ama ilk defa lahana suyuyla bu kadar kilo verdim´lise zamanlarinda ben 63 tüm ve sonra bir kilo almistim ne yaptiysam kilo veremiyordum evlenirken 70 kiloydum sonra iki dogum 75i boylamistim en son 75tim lahana suyunu denedim 3 ayda 12 kilo verdim 63e düstüm simdide yazmistim 61.9um yola lahana suyuyla devam edicem boyum 1.60 55-56 kilo olmayi hedefliyorum 55-56 olasiyada lahana suyunu birakmiycam ve selülitlere falanda cok faydasi varmis lahananin kis aylarinda bolca bulunan bir sebze hem ucuz hem dogal icinde ne oldugunu bilmedigin ürünlere dünyanin parasini vermektense bir büyük lahana alir bir kac hafta suyunu icerim kansizlik bendede var iki dogumdan sonra meydana geldi kan igneleri falan kullandim ama halada kanim cok düsük bazen basim dönüyor fazla hareket bende yapamiyorum sanada gecmis olsun reklamlar falan tuzak genelde ben televizyonada pek bakmiyorum artik cünkü bir ara bende dez diyet ürününü denemeyi düsünmüstüm sonra almaktan vazgectim kendi kendime sen ne yapiyorsun dedim irade en önemlisi dogal yollar en güzeli

Back