• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sezen01'in başarı öyküsü...

kizlar merhaba yilbasi tatili icin türkiyeye gitmistim,dün döndüm...hepinizide cok özledim...zayiflamaya devammm...tam gazzzz....opuyorumnanaktan

hoşgeldin ablacım. :1hug: umarım güzel geçmiştir a.s.

yürüyüş bandı alıyoz yarın. inş zayıflicam. veremiyorum yoksa. az da olsa yürümeye devam olumunekankayizsmile

spora üşenenler günlük ufak hareketlerle başlasın. bide duvar eskitme yöntemi accaib işe yarıyor kızlar. basen sorunu olan biri olarak bu şekilde sıkılaştırmaya başladım basenimi.

bi duvar köşesine geçin sağlı sollu kuvvetlice vurun basen bölgesini. en az 200 300 kere. gittikçe de arttırın. görün bakın nası etkisi olacak. :lepi:

off çatlayacağım bir ay oldu 3 kilo verebildim.sabah tartıldım aynı tüm motivasyonum gitti 6 dan sonra yemiyorum çaylar içiyorum ama nafile yardım edin

zorda olsa zeytinyagı belki yapılırda diğerlerini ben yapamam ya . hep şişmanmı kalacagım

çörek otu tşklerrrdeneyeceğim benimde basen varrr ölçmek lazım sonra sonuca bakmak lazım yazarım arkadaşlar

rica ederim. inş faydasını görürsün. ama öyle morartacak kadar falan vurmayın. birine popo atar gibi yapılacak kaydirigubbakcemile3

kızlar ne olursa olsun sporsuz çok zor. bende bazen ümitsizliğe düşüyorum. ama sonra buraya geliyorum bi çok başarı öyküsünü okuyorum tekrar motive oluyorum. siz de kendinizi motive etmek için gelin başarı öykülerini okuyun, kendinizden yazın size de yazsınlar. konuştukça daha çözümlenebilir geliyor durum. ne içerseniz için illa ki spor şart. sarkmayı da önlüyor . umarım inş hepimiz veririz. olumunekankayizsmile umutsuz olmayın çünkü bu kilolar sizle doğmadı, kalıcı değil gidici. kaydirigubbakcemile5

zayiflamayi basaran butun hanimlari tebrik ediyorum insAllah hep istedikleri kiloda kalirlar
ben hayatimda bir defa diyet yaptim ondada 2 ayda 11 kilo verdim ama herkes gibi bende tutmayi basaramadim ve verdigim kilolar kadeveli olarak geri geldi bana:)) hemde bicimsiz bi sekilde onceleri butun vucudum kilo alip butun vucudum kilo verirken simdi bolgesel kilo aliyorum bunuda nasil verecem bende bilmiyorum aslinda biraz biliyorum ama tembelik ediyorum galiba
neyse benim asil sorun kilo verip zayiflayinca yuzumden gidiyo yasim 37 su an dolgun ve guzel bi yuze sahip isem kilo verince yaslanmisim gibi (ha cok kucuk genc degilim ama:)) yuzum sarkiyo ve goren sana ne olmus diyo oda tabiki cok takmasamda uzuluyorum ben kiloyu verirken galiba kaslardan gidiyo yag yerine yaptigim diyetde ole zararli degildi hep zebze meyve balik ve tavukla olan saglikli bi diyetdi aslinda ama nasil yuzden giti anlamadim butun sayfalari okudum basarilariniz ve destekleriniz cok guzel motive edmis birbirinizi bende biseyler yapmam lazim yuruyuse cikmak istiyorum diyetle beraber ama su an her yer kar cikip yuruyemiyorum gobegim icin mekikde cekemiyorum bel fitigindan dolayi ne yapacagimi sasdim ama biseyler yapmam lazim, puff amma uzun yazdim haa yeter kafa sisirdigim tekrar basaran herkesi kutluyorum

Öfff bende zayıflamak ıstıyorum bı 5-6 kg vermem gerek acık aynaya bakınca kendımden nefret edıyorum ıykı yÜzÜm gÜzelde bıraz kurtarıyo ne gıysem yakıŞmıyo yaaaa Çok ÜzÜlÜyorum bır haftadır dıyetteyım tartılmıyorum bıraz zaman geÇ,ınce tartılcam bıdeee spora baŞlayabılsem Çok ÜŞenıyorummm zaten hep bu ÜŞengeÇlık yÜzÜnden kıloo aldımmmm yaaaaa

merhaba canlarim ben 82 kilodan 59 kiloya düsmeyi basardim..4 ayda verdim bu kiloyu sabahlari 1 yemek kasigi zeytinyagi ve üstüne 2 bardak ilik su ictim.zeytinyagi hem bagirsaklar icin mükemmel,hemde kolesterolü düsürüyor.kahvaltida salatalik domates cok kücük bir parca peynir ve etimek.öglen ve aksamlari ise bol haslama sebzeler salata tabiki yagsiz, limonlu.aksam saat 6 dan sonra yemek yemedim hic.acikirsam ya havuc yada elma yedim.et olarak ben 4 ay boyunca kirmizi et yemedim ama balik ve tavugun beyaz kismini yedim.sekerli iceceklerin hicbirini icmedim.bu tür iceceklerde bol miktarda seker var.meyve olarakta muz,üzüm,incir,hic yemedim.ama digerlerini bol bol yedim ve tabikide bol su.gezmeye giderken bile diyet ekmegimi yanimda götürdüm ikramlardan hic yemedim:sm_cool: ve sonunda basardim görenler tanimadi beni.bu arada 3 cocuk annesiyim ve bu kilolarin cogu dogumlardan kaldi.eger azim ederseniz verirsiniz önemli olan beyninize hükmetmeniz ben öyle yaptim..insallah bir yardimim olmusturr canlarimm..alkisalkisalkis

:lepi:alkisalkisalkisa.s.Vallahi öyle herkez başaramaz.Kutluyorum...:icecream:

merhaba canlarim ben 82 kilodan 59 kiloya düsmeyi basardim..4 ayda verdim bu kiloyu sabahlari 1 yemek kasigi zeytinyagi ve üstüne 2 bardak ilik su ictim.zeytinyagi hem bagirsaklar icin mükemmel,hemde kolesterolü düsürüyor.kahvaltida salatalik domates cok kücük bir parca peynir ve etimek.öglen ve aksamlari ise bol haslama sebzeler salata tabiki yagsiz, limonlu.aksam saat 6 dan sonra yemek yemedim hic.acikirsam ya havuc yada elma yedim.et olarak ben 4 ay boyunca kirmizi et yemedim ama balik ve tavugun beyaz kismini yedim.sekerli iceceklerin hicbirini icmedim.bu tür iceceklerde bol miktarda seker var.meyve olarakta muz,üzüm,incir,hic yemedim.ama digerlerini bol bol yedim ve tabikide bol su.gezmeye giderken bile diyet ekmegimi yanimda götürdüm ikramlardan hic yemedim:sm_cool: ve sonunda basardim görenler tanimadi beni.bu arada 3 cocuk annesiyim ve bu kilolarin cogu dogumlardan kaldi.eger azim ederseniz verirsiniz önemli olan beyninize hükmetmeniz ben öyle yaptim..insallah bir yardimim olmusturr canlarimm..alkisalkisalkis
süper sağlıklı bir başarı öyküsü bende bu tür besleniyorum yağ içmiyorum ama sebzelerde salatalarda günde 1 kaşıkta olsa kullanıyorum hem sebzelerin vitaminlerini ortaya çıkarıyor hem de metabolizmayı hızlandıran etkisi var demek ki benim 2 ayım kalmış o kilolara kavuşurum inşallah vallahi bu yazıyı okumak bana moral oldu teşekkürler sevgiler :16:

Back