Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sezen01'in başarı öyküsü...
- Konu Sahibi sezen01
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Haziran 2008
- 1.019
- 2
- 316
kızlar size şunu diyim. benim özetle hikayem şu ; tombuldum kilo vermek istedim. hiç bi zaman güvenmeme rağmen satıcısının memleketlimiz ve güvenilir bi aileden geldiğini bildiğimiz için zayıflama ilacı aldım. bu ilaç ve yanında verilen çay yüzünden kansızlık başladı bende. aşırı halsizlik. ve kan ilaçları da daha fazla kilo almama sebep oldu. vereyim derken üstüne kilo aldım bi de spor yapamayacak hale geldim. gene de inat ettim öncelikle bu konuda ki ablalarım arkadaşlarım sayesinde. hergün buradaki konuları okudukça motive oldum. kansızlığımın yaptığı halsizlik yüzünden 10 mekik çektiysem 5dk uyuyp kaldım gene de vazgeçmedim. hareket spor beni yorup uyutsa da kansızlığımdan vazgeçmedim. az öz olsun devam dedim. k-flx yiyorum kahvaltıda. ve 2 hafta sonucun da 2kg verdim. belki az ama inanın benim bu halim için büyük ilerleme. çünkü çıkıp 10dk bile koşabilecek güce sahip değilim. buna rağmen ben verdiysem siz kesin verirsiniz. :lepi: inanın ne laflar duydum duymaya da devam ediyorum. moralim bozuluyor hemen geliyorum burayı açıp bi başarı öyküsü okuyorum resimlere bakıyorum. pes etmeyeceğim kararını alıyorum.
ek olarak illa ki yapmanız şart olan bişey akşam 18den sonra su hariç lokma yemek yok ! isteyen cevizli su falan tarifleri var yapabilir. bi kaç gündürde onu yapıyorum. ve burda bi arkadaşın lafını okumuştum gene, kaçamak yapsanız da üzülmek işte bitti diyip pes etmek yok ! yerimseniben biraz yürürüm biraz spor yaparım diyip vermeli. 2kg olduğumu 6gün oldu galiba ve daha tartılmadım. fakat kıyafetlerimde hissediyorum gene sıkılaşma var kilo vermiyorsam da. :kedi: kesinlikle en fazla hafta da bir tartılın. sık tartılmalar moral bozabilir, çünkü Dr.Gürkan Kubilay'ın dediği gibi gnlük yediklerimize bağırsak boşaltımımıza göre değişebilir , bir gün vermişken birgün almış zannedebiliriz. sık sık tartılmak yok kaydirigubbakcemile5 şimdilik benden bukadar ve devam. kaydirigubbakcemile5 birbirmize moral vermeliyiz. sositososito ablamın düğünü için diktireceğim abiye için sadece 5 ay kaldı. 1 ay önce tasarıma başlanması gerek ve o günden sonra asla vermemem de lazım ki kıyafeti sürekli değiştirmek mümkün değil. vaktim çok az, azmim bazen çok bazen az. fakat ben zayflamayı ÇOK İSTİYORUM bundan eminim :dance:
ek olarak illa ki yapmanız şart olan bişey akşam 18den sonra su hariç lokma yemek yok ! isteyen cevizli su falan tarifleri var yapabilir. bi kaç gündürde onu yapıyorum. ve burda bi arkadaşın lafını okumuştum gene, kaçamak yapsanız da üzülmek işte bitti diyip pes etmek yok ! yerimseniben biraz yürürüm biraz spor yaparım diyip vermeli. 2kg olduğumu 6gün oldu galiba ve daha tartılmadım. fakat kıyafetlerimde hissediyorum gene sıkılaşma var kilo vermiyorsam da. :kedi: kesinlikle en fazla hafta da bir tartılın. sık tartılmalar moral bozabilir, çünkü Dr.Gürkan Kubilay'ın dediği gibi gnlük yediklerimize bağırsak boşaltımımıza göre değişebilir , bir gün vermişken birgün almış zannedebiliriz. sık sık tartılmak yok kaydirigubbakcemile5 şimdilik benden bukadar ve devam. kaydirigubbakcemile5 birbirmize moral vermeliyiz. sositososito ablamın düğünü için diktireceğim abiye için sadece 5 ay kaldı. 1 ay önce tasarıma başlanması gerek ve o günden sonra asla vermemem de lazım ki kıyafeti sürekli değiştirmek mümkün değil. vaktim çok az, azmim bazen çok bazen az. fakat ben zayflamayı ÇOK İSTİYORUM bundan eminim :dance:
- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.483
- 1.123
merhaba canlarim ben 82 kilodan 59 kiloya düsmeyi basardim..4 ayda verdim bu kiloyu sabahlari 1 yemek kasigi zeytinyagi ve üstüne 2 bardak ilik su ictim.zeytinyagi hem bagirsaklar icin mükemmel,hemde kolesterolü düsürüyor.kahvaltida salatalik domates cok kücük bir parca peynir ve etimek.öglen ve aksamlari ise bol haslama sebzeler salata tabiki yagsiz, limonlu.aksam saat 6 dan sonra yemek yemedim hic.acikirsam ya havuc yada elma yedim.et olarak ben 4 ay boyunca kirmizi et yemedim ama balik ve tavugun beyaz kismini yedim.sekerli iceceklerin hicbirini icmedim.bu tür iceceklerde bol miktarda seker var.meyve olarakta muz,üzüm,incir,hic yemedim.ama digerlerini bol bol yedim ve tabikide bol su.gezmeye giderken bile diyet ekmegimi yanimda götürdüm ikramlardan hic yemedim:sm_cool: ve sonunda basardim görenler tanimadi beni.bu arada 3 cocuk annesiyim ve bu kilolarin cogu dogumlardan kaldi.eger azim ederseniz verirsiniz önemli olan beyninize hükmetmeniz ben öyle yaptim..insallah bir yardimim olmusturr canlarimm..alkisalkisalkis
selam canim oncellikle cok ama cok tebrikler senin gibi azimli insanlari gorunce helal olsun demekten baska bi sey gelmiyor aklima bravo gercekten:lepi:
bir sorum olacak ama niye muz yemeyi biraktin canim ben gunde 2 adet muz yiyorum genelde ve tok tutuyor
internette arastirdigimda muz diyeti diye bi seyle bile karsilastim biliyorum kalorisi 100 ama ozel bi sebep var mi acaba senin yememende simdiden tesekkurlera.s.
çörekotu kaç ay var düğüne bir kaç ay varsa eğer sandaloz sakızı ve elma sirkesine başla aktardan al sandaloz sakızını toz haline getir havanda sabah aç karnına al bir çay kaşığı kahvaltıdan yarım saat önce ılık suyla yut sonrada iki yemek kaşığı elma sirkesi bir barda ılık suya koy ve iç hem seni tok tutar hemde bel ve basen bölgelerini zamanla erimesine yardımcı olur cnm deneyenler çok düzenli yapıpta altı ayda 20 kilo veren arkadaşlarım var bende önce inanamadım ama bende başlıyorum istersen sende başla sana söylemek istedim
çörekotu kaç ay var düğüne bir kaç ay varsa eğer sandaloz sakızı ve elma sirkesine başla aktardan al sandaloz sakızını toz haline getir havanda sabah aç karnına al bir çay kaşığı kahvaltıdan yarım saat önce ılık suyla yut sonrada iki yemek kaşığı elma sirkesi bir barda ılık suya koy ve iç hem seni tok tutar hemde bel ve basen bölgelerini zamanla erimesine yardımcı olur cnm deneyenler çok düzenli yapıpta altı ayda 20 kilo veren arkadaşlarım var bende önce inanamadım ama bende başlıyorum istersen sende başla sana söylemek istedim
düğün haziran sonuna doğru olacak. ama ben abiye tasarımı ve yapılımı için mayıs sonu en geeeç ölçü vericem. yani tam 5 ay var :1ninca:
elma sirkesi mümkün değil :bbo: sirkenin her çeşiti midemi bulandırır. salata da turşuda bile olsa yediğim an geri çıkarıyorum çocukluğumdan beri hemde. :bbo: sandoloz sakızının bi yan etkisi yok değil mi canım? kansızım da malum gene kaş yapayım derken gözümü çıkarmıyım kaydirigubbakcemile3
merhaba canlarim ben 82 kilodan 59 kiloya düsmeyi basardim..4 ayda verdim bu kiloyu sabahlari 1 yemek kasigi zeytinyagi ve üstüne 2 bardak ilik su ictim.zeytinyagi hem bagirsaklar icin mükemmel,hemde kolesterolü düsürüyor.kahvaltida salatalik domates cok kücük bir parca peynir ve etimek.öglen ve aksamlari ise bol haslama sebzeler salata tabiki yagsiz, limonlu.aksam saat 6 dan sonra yemek yemedim hic.acikirsam ya havuc yada elma yedim.et olarak ben 4 ay boyunca kirmizi et yemedim ama balik ve tavugun beyaz kismini yedim.sekerli iceceklerin hicbirini icmedim.bu tür iceceklerde bol miktarda seker var.meyve olarakta muz,üzüm,incir,hic yemedim.ama digerlerini bol bol yedim ve tabikide bol su.gezmeye giderken bile diyet ekmegimi yanimda götürdüm ikramlardan hic yemedim:sm_cool: ve sonunda basardim görenler tanimadi beni.bu arada 3 cocuk annesiyim ve bu kilolarin cogu dogumlardan kaldi.eger azim ederseniz verirsiniz önemli olan beyninize hükmetmeniz ben öyle yaptim..insallah bir yardimim olmusturr canlarimm..alkisalkisalkis
Vaaay be harika! Aslina bakarsan 23 kiloyu 4 aya yayarsak ayda 5 kilodan biraz daha fazla eder. Buda haftada hemen hemen birbucuk kilo eder. Aslina bakarsan kolay ama zor olani bu azimi ve nefsini dindirmeyi 4 ay boyunca muhafaza etmek! Bu gercekten cok zor! Seni tebrik ediyorum. Sabahlari zeytinyagi ve ilik suyu deniyecegim cünki sana cok özendim umarim bende senin gibi basarili olurum!
benimde tam 35 kilo fazlam var ve yıllardır hep kiloluyum ve daha da kötüsü kilolarımı verebileceğime dair bir umudum bile yoktu ama şimdi sizlerle bunu yapanları gördükçe banada umut ışığı oldunuz bende artık diyete başlayacağım inşallah birgün bende sizin gibi bir başarı hikayesine sahip olurumÇok üzgünüm çoook
kız bak sana güzel bir haberim var bende kilo veriyom kaydirigubbakcemile2 ama farklı bir diyetle 4 gündür beyaz et diyeti yapıyorum 3 kilo verdim zemuszemus bugün 5.günüm
voooovvvvvvvvvvvv çok sevindimmmmmmmmmmmm :dance: kaydirigubbakcemile5 :1hug: tebrikler devamı gelsin inş canımm a.s. nası bi diyet bu? yapabilir miyim acaba.
tşk ederim bu arada:))) yaparsın bence neden yapamıycaksınki diyetin ilk 5 günü şöyle sadece dilediğin kadar yağsız et ve günde 3 litre su bu et çeşidi şöyle(kırmızı et balık veya tavuğun beyaz eti) ikinci 5 günde yine et bu defa yanında sebze yemeği var tabi salçasız yağsız bu sebzenin içinde patates yok ama patatesin içinde nişasta olduğundan ilk hafta mecbur kalmadıkça çay kahve içmek yok sadece et ve su ama içersende şekersiz ikinci hafta çay kahve serbest içebilirsin tabi yine şekersiz burda haftalar 5 gün sürüyor yani benim başladığım diyet böyle bir diyet cnm
hım . kansızlıktan aşırı halsizim ztn böyle bi diyet yaparsam daha halsiz olur muyum acaba. bi doktora danışsam mı ? çünkü bugün tavan yaptım 20dk yürüdüm bir saat dinlendim toparlanmak için.
asla kimseye beddua etmem. ama kızlar siz siz olun zayflamak için babanız tavsiye etse ilaç kullanmayın. tüm bu halim o tarz bi ilaçtan. mafoldumben yoksa günlük saatlerce koşabilecek biriydim. :çok üzgünüm:
bende hiç bi zaman ilaçlara güvenmemeiştim ama işte insana naparsa tanıdğı yaparmış. :çok üzgünüm:
asla kimseye beddua etmem. ama kızlar siz siz olun zayflamak için babanız tavsiye etse ilaç kullanmayın. tüm bu halim o tarz bi ilaçtan. mafoldumben yoksa günlük saatlerce koşabilecek biriydim. :çok üzgünüm:
bende hiç bi zaman ilaçlara güvenmemeiştim ama işte insana naparsa tanıdğı yaparmış. :çok üzgünüm:
yaa çorekotu çok merak ettim boyun ve kilon kaç senin kuzum?
85 kiloyum canım. 2kg vermiştim 83 olmştum. geçen haftasonu kaçırdım ama geri 1 kilo aldım gibi geliyor tartılmaya korkuyorum. :1ninca: boyum da 1.73. fakat benim asıl sorunum orantısız kilom olması. basen bacaklar abartı, orada toplanmış herşey sanki. tabi göbekte var. :çok üzgünüm: