yok yok korkmayın sorun yok. her türlü bakıma da girdim , check up yaptırdım daha 1 ay önce. hiç bir organım da trioidim de hiç bir sorun yok. çünkü doktora gittiğimde durumu anlatınca bakalım hormansal mı ya da trioid mi dedi.trioid kolestrol şeker hiçbiri çıkmadı. doktorda şaşırdı , herşeyin tüm organların çok sağlıklı dedi. sadece kansızlık olmuş işte ilaçtan dolayı. uzun süre devam etsem kansızlıktan öteside olabilirmiş. başarısız zayıflama deneyimlerimde biraz daha sebepler çıktıkça aldım işte. sebzeyi çok severim, siyah et sadece kebap olarak yerim oda pek yemem. yemek içinde et hiiç yemem. tavuk etine bayılırım.limon hastasıyım da. limonu mümkün mertebe herşeye sıkarım. suyu çok aşırı severim, çocukken günlük 3lt içerdim şimdi 5 içiyorum. yani gerçekten şöyle bakınca ztn sevdiklerim hep sağlıklı şeyler. görünen tek sorunum hareketsizlik gibi geliyor bana. :uhm: ev kızı olunca ev içinde pek iş de yok. günlük hareket edişimiz bile az. kansızlık da üstüne eklenince zorunlu olmadıkça hareket etmez oldum nerdeyse kaydirigubbakcemile3 kilom bu yuzden gibi geliyor bana. :uhm:
cnm bir problemin olmadigina cok sevindim..yalniz fazla limon zarardir..kararinca kullan..eskilerin bir lafi var..gerci anneciginde bilir,limon kani suya keser derler..sen bol bol sebze yemeye devam et,mutlaka verirsin.kilolar senle inatlasmasin.sen onlarla inatlas ve kazannnnnkaydirigubbakcemile5