• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sezen01'in başarı öyküsü...

yok yok korkmayın sorun yok. her türlü bakıma da girdim , check up yaptırdım daha 1 ay önce. hiç bir organım da trioidim de hiç bir sorun yok. çünkü doktora gittiğimde durumu anlatınca bakalım hormansal mı ya da trioid mi dedi.trioid kolestrol şeker hiçbiri çıkmadı. doktorda şaşırdı , herşeyin tüm organların çok sağlıklı dedi. sadece kansızlık olmuş işte ilaçtan dolayı. uzun süre devam etsem kansızlıktan öteside olabilirmiş. başarısız zayıflama deneyimlerimde biraz daha sebepler çıktıkça aldım işte. sebzeyi çok severim, siyah et sadece kebap olarak yerim oda pek yemem. yemek içinde et hiiç yemem. tavuk etine bayılırım.limon hastasıyım da. limonu mümkün mertebe herşeye sıkarım. suyu çok aşırı severim, çocukken günlük 3lt içerdim şimdi 5 içiyorum. yani gerçekten şöyle bakınca ztn sevdiklerim hep sağlıklı şeyler. görünen tek sorunum hareketsizlik gibi geliyor bana. :uhm: ev kızı olunca ev içinde pek iş de yok. günlük hareket edişimiz bile az. kansızlık da üstüne eklenince zorunlu olmadıkça hareket etmez oldum nerdeyse kaydirigubbakcemile3 kilom bu yuzden gibi geliyor bana. :uhm:

cnm bir problemin olmadigina cok sevindim..yalniz fazla limon zarardir..kararinca kullan..eskilerin bir lafi var..gerci anneciginde bilir,limon kani suya keser derler..sen bol bol sebze yemeye devam et,mutlaka verirsin.kilolar senle inatlasmasin.sen onlarla inatlas ve kazannnnnkaydirigubbakcemile5

yaa ben lahana suyunun nasıl yapıldığını sormuştum:( yoksa sayfaların hepsini tekrar okumam gerekecek:(

hasret sağol canım sana da geçmiş olsun. aynen senin anlattığın gibi yaptım bende. marankiden duymuştum. ama noramlde yemeyen biri oalrak bağırsaklarımda da sorun yoktur. acaba normalden fazla çalışınca ondan iştahımı açtı belkide. :uhm:

sezen ablacım inan ki bak bilmiyordum limonun bu yönünü. kan konusunda belki bu yuzden toparlanamadım daha. günde 2-3 limon bitirrim çünkü. sizlerden böyle destek aldıkça veririm inşallah. kaydirigubbakcemile5 teşekkürler :1hug:

zilan 3 4 yaprak lahanayı tencereye koy üzerini kapatacak kadar su koy.. kaynat bi 10dk falan. sonra süz. her öğün yemeklerden önce iç. yanlış hatılramıyorsam böyleydi. yerimseniben

ben bes alti yaprak lahanayi sabah kaynatiyorum 10 dakika sabahkini ilik iciyorum ögle ve aksamkini soguk iciyorum ve üc gün önce yine basladim bir kilo yüz gram daha gitti üc günde bence bir kilo yüzgram cok güzel sizinde denemenizi isterim

ben aralık vermiştim ama. annem nur ertürkten marankiden dinlemiş ondan aralık veriyorduk. bi de öyle deneyim diyecem ama riske atamıyorum da. gene iştahım açılır diye korkuyorum valla. :1ninca:

amin inşşşş. lahana suyunu denedim bi kere ama
midem bulandı içemedim başka önereceğiniz bişeyler varmı zayıflamayı hızlandıracak

cnm ben herkese cevap vermeye calisiyorum..ben ne lahana suyu,nede ilac kullandim..dogal olarak verdim..sende bol bol sebze ye,su ictigini belitmissin zaten..beyaz et yee,ama haslama..sabahlarida ac karnina bir yemek kasigi hakiki zeytinyagi ic,üzerinede 2 bardak ilik su..sonra kahvaltiyla güne basla cnm..eminimki vereceksinn..opuyorumnanaktan

müjdemi isterimmmmmmm :dance:

Dr.Gürkan Kubilay öncelikle hergün tartılmaya karşı. çünkü verme aşamasında hergün vücutta ki su dengesi yağ dengesi değişebildiğinden 15güne 1 tartılmayı öneriyor.bu yuzden tartılmıyorum daha. buraya yazmadan 1hafta önce kendim ufak tefek halsizliğimden yettiğince hareketler yapıyordum. günlük 10 mekik bacakları çekme hareketi falan. bide duvar eskitme hareketi kaydirigubbakcemile3 bugün dışarı çıktık annemle. annem de benim gibi tontiştir. dolmuşta ikili koltuğa ikimiz tam sığamazdık.kenara oturanın birazı dışta kalırdı. neyse bugün tam sığdık. annem küçülmüşsün dedi. :dance: :smiley-cool: öyle bana bakınca değişiklik yok ama eteğimden de farkettim bugün zayflamamışım fakat sıkılaşmışım birazcık. :dance: bu bile bi umut bana ve bu bile yetti sevinmeme. :dance:

Allahımm inşallah tüm kilo vermek isteyenler olarak veririz inşallah inşallaahhhhhhhh :Saruboceq: :lepi:

basen sorunu olanlar için duvar eskitme hareketini açıklıyorum. kaydirigubbakcemile3

bi duvar köşesine geçiyosunuz sağa sola baseninizi çarpıyosunuz sırnaşık şey artık nekadar yapabilirseniz. bu pek yormuyorda. benim gibi halsiz biri bile gün içinde toplam 200 yapabiliyorsa herkes yapabilir zorlanmadan. :lepi: bana da halam tavsiye etmişti. bu şekilde basenini küçültmüş. ne kaybederim ki diye bende başlamıştım ve sıkılaşmış miniciiik bi fark bile olsa. sositososito

eskisin tüm duvarlar :lepi:

basen sorunu olanlar için duvar eskitme hareketini açıklıyorum. kaydirigubbakcemile3

bi duvar köşesine geçiyosunuz sağa sola baseninizi çarpıyosunuz sırnaşık şey artık nekadar yapabilirseniz. bu pek yormuyorda. benim gibi halsiz biri bile gün içinde toplam 200 yapabiliyorsa herkes yapabilir zorlanmadan. :lepi: bana da halam tavsiye etmişti. bu şekilde basenini küçültmüş. ne kaybederim ki diye bende başlamıştım ve sıkılaşmış miniciiik bi fark bile olsa. sositososito

eskisin tüm duvarlar :lepi:

ama duvara vurmak bacaklarda selülite yol aciyormus selülitin olusmasini hizlandiriyormus

ama duvara vurmak bacaklarda selülite yol aciyormus selülitin olusmasini hizlandiriyormus

kilolardan kurtulayım da selülit olursa eğer onu da olduğunda düşünürüm. keşke olmasa ama selülitten önemli şuan kiloların gitmesi. selülit yapacak bişeler yemediğim için kurtulmam kolay olur galiba. kaydirigubbakcemile2

sezen abla yaa. :çok üzgünüm: moral destek lazım bana :çok üzgünüm: bugün uzun süre sonra tartıldım kilo vermemişim sadece sıkılaşmaymış bendeki. ona moralim bozuldu derken annemle ablamın düğünü için abiye nası bişe diktirsem diye konuşuyorduk ablam geldi , etek ceket neyine yetmiyor dedi üstüne bide sen abiye giyecek kadar zayıflayabileceğini mi sandın, elbise abiye seni iyice şişko gösterir dedi. mafoldumben mafoldumben moralim sıfır. mafoldumben senağlama senağlama

Back