yok yok korkmayın sorun yok. her türlü bakıma da girdim , check up yaptırdım daha 1 ay önce. hiç bir organım da trioidim de hiç bir sorun yok. çünkü doktora gittiğimde durumu anlatınca bakalım hormansal mı ya da trioid mi dedi.trioid kolestrol şeker hiçbiri çıkmadı. doktorda şaşırdı , herşeyin tüm organların çok sağlıklı dedi. sadece kansızlık olmuş işte ilaçtan dolayı. uzun süre devam etsem kansızlıktan öteside olabilirmiş. başarısız zayıflama deneyimlerimde biraz daha sebepler çıktıkça aldım işte. sebzeyi çok severim, siyah et sadece kebap olarak yerim oda pek yemem. yemek içinde et hiiç yemem. tavuk etine bayılırım.limon hastasıyım da. limonu mümkün mertebe herşeye sıkarım. suyu çok aşırı severim, çocukken günlük 3lt içerdim şimdi 5 içiyorum. yani gerçekten şöyle bakınca ztn sevdiklerim hep sağlıklı şeyler. görünen tek sorunum hareketsizlik gibi geliyor bana. :uhm: ev kızı olunca ev içinde pek iş de yok. günlük hareket edişimiz bile az. kansızlık da üstüne eklenince zorunlu olmadıkça hareket etmez oldum nerdeyse kaydirigubbakcemile3 kilom bu yuzden gibi geliyor bana. :uhm:
amin inşşşş. lahana suyunu denedim bi kere ama
midem bulandı içemedim başka önereceğiniz bişeyler varmı zayıflamayı hızlandıracak
basen sorunu olanlar için duvar eskitme hareketini açıklıyorum. kaydirigubbakcemile3
bi duvar köşesine geçiyosunuz sağa sola baseninizi çarpıyosunuz sırnaşık şey artık nekadar yapabilirseniz. bu pek yormuyorda. benim gibi halsiz biri bile gün içinde toplam 200 yapabiliyorsa herkes yapabilir zorlanmadan. :lepi: bana da halam tavsiye etmişti. bu şekilde basenini küçültmüş. ne kaybederim ki diye bende başlamıştım ve sıkılaşmış miniciiik bi fark bile olsa. sositososito
eskisin tüm duvarlar :lepi:
ama duvara vurmak bacaklarda selülite yol aciyormus selülitin olusmasini hizlandiriyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?