• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nilmısra'nın Başarı Öyküsü

canım bende seninle aynı boyda aynı kilodayım.yani daha öncesinde 60 küsürlü kilolardan 49 a düştüm.ama sorun var.her ne kadar kilo versemde göbek sanki olduğu yerde duruyo:(sende durum nasıl?

canım bende seninle aynı boyda aynı kilodayım.yani daha öncesinde 60 küsürlü kilolardan 49 a düştüm.ama sorun var.her ne kadar kilo versemde göbek sanki olduğu yerde duruyo:(sende durum nasıl?

canım merhaba. evli misin bekar mısın ? doğum yaptın mı ? ben doğum yaptım karnım çok büyüktü. haliyle göbeğimde kaldı. ama baktığında ya da dar bir kıyafet giyersem görünürde hiç yok göbeğim :34: sadece sıkılaşması lazım sporla platesle..

canım merhaba. evli misin bekar mısın ? doğum yaptın mı ? ben doğum yaptım karnım çok büyüktü. haliyle göbeğimde kaldı. ama baktığında ya da dar bir kıyafet giyersem görünürde hiç yok göbeğim :34: sadece sıkılaşması lazım sporla platesle..

canım evet doğum yaptım bebeğim şu anda 14 aylık.doğumdan beride spor yapıyorum ama göbeğim hala kocaman duruyor.gerçekten artık 45 kilo bile olsam bu göbek benle yaşıyacak sanırım.umudumu kaybetmeye başaldım artık:(

slm cnm öncelikle tebrik ederim kolay değil bunu başarmak helal olsun :81:
bnm merak ettiğim şu ; iradeni nasıl bu kadar uzun süre tutabiliosun ? hepimz biliyoruz ki diyet yapmak zor değil iradeye sahip çıkmaktır en zor olanı.
hep deriz ya amaannn bugun yiyim pazartsi başlarım.... işte sn bunu demedin tebrik ederim seni :16:

canım evet doğum yaptım bebeğim şu anda 14 aylık.doğumdan beride spor yapıyorum ama göbeğim hala kocaman duruyor.gerçekten artık 45 kilo bile olsam bu göbek benle yaşıyacak sanırım.umudumu kaybetmeye başaldım artık:(

üzülme canım yaa. ne yapalım bizim göbeğimiz yoktu doğum yaptık kaldı. ben yolda yaşları küçük tamamen yanlış beslenme fastfood sonucu göbeklenmiş genç kızları görünce kendimle barışıyorum.. sende üzülme.

slm cnm öncelikle tebrik ederim kolay değil bunu başarmak helal olsun :81:
bnm merak ettiğim şu ; iradeni nasıl bu kadar uzun süre tutabiliosun ? hepimz biliyoruz ki diyet yapmak zor değil iradeye sahip çıkmaktır en zor olanı.
hep deriz ya amaannn bugun yiyim pazartsi başlarım.... işte sn bunu demedin tebrik ederim seni :16:

canım teşekkür ederim.. inan en başlarda zorlandım , çoğu zaman isyan ettiğim oldu ama topikte ki arkadaşlarımla dertleştim onlardan destek gördüm. ilk 2 hafta zor sonrası daha kolay geliyor. irade beyinde başlıyor. biraz da başka şeylerle meşgul olup buzdolabından uzak durunca gerisi geliyor.. :34:

canım sen kilonu koruyormusun hala durumlar nasıl.ben çok güzel bir şekilde verdiğim tüm kiloları kdv siyle aldım.canım çok sıkkın ve eski motivasyonum yok.yani bir spora başlıyorum bir bırakıyorum bir diyete başlıyorum bir bırakıyorum.

canım sen kilonu koruyormusun hala durumlar nasıl.ben çok güzel bir şekilde verdiğim tüm kiloları kdv siyle aldım.canım çok sıkkın ve eski motivasyonum yok.yani bir spora başlıyorum bir bırakıyorum bir diyete başlıyorum bir bırakıyorum.

merhabalar.. canım evet hala eski kilomdayım. 6 aydır malesef ki tekrar demir ilacı kullanmak zorunda kaldım fazlaca kabızlık sorunu yaşadım buna rağmen iyi durumdayım. hala 36 - 38 beden giyiyorum..üzülme diyeceğim ama üzüldüğünün farkındayım. benim tavsiyem bütün arkadaşlara ; diyete başlamadan önce mutlaka kan tahlili yaptırın. çünkü demir eksikliği tatlı tüketmemize durduk yere açlık hissetmemize neden oluyor yeme düzenimizi bozabiliyor. onun dışında iradeyi korumak en başlarda tabii ki zor ama ilk 2 haftayı geçtiktek sonra vücut yeni düzene alışıyor.

tatlı konusunda en fazla akşama kadar iradeliyim:)diğer konularda da bir günden fazla sürmüyor.böylece bir başla bir bırak motivasyonum yok oldu metabolizmam felç oldu.

Son düzenleme:
Back