Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sezen01'in başarı öyküsü...
- Konu Sahibi sezen01
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Merhaba sezen abla... Okadar imrendimki sana inan bana sabah olsun ve hemen baslayayim diyorum....
Gercekten mükemmel görünüyorsun...
Umarim bizi desteklersin...
Yüreginiz sevgiyle kalsin
(Sibel)
cnm tabiki desteklerim..elimden ne gelirse hazirim cnm benim..yalniz azim etmeniz lazim,yeme fikrini önce beyninizde bitirin..kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
sezen abla yaa. :çok üzgünüm: moral destek lazım bana :çok üzgünüm: bugün uzun süre sonra tartıldım kilo vermemişim sadece sıkılaşmaymış bendeki. ona moralim bozuldu derken annemle ablamın düğünü için abiye nası bişe diktirsem diye konuşuyorduk ablam geldi , etek ceket neyine yetmiyor dedi üstüne bide sen abiye giyecek kadar zayıflayabileceğini mi sandın, elbise abiye seni iyice şişko gösterir dedi. mafoldumben mafoldumben moralim sıfır. mafoldumben senağlama senağlama
cnm benim öncelikle ablana kizdim lmaz:,ne demek etek ceket neyine yetmiyor..seni motive etmesi lazim..aslinda senin bu lafa hirs edip daha fazla caba sarfetmen lazim..bende buna benzer bir laf duymustum onun üzerine hirs edip bu duruma geldim..niye cnm kilolu hanimlar abiye giyemezmi???siyah cok güzel abiyeler var,ben sismanken bile giydim abiye,abiyede degil,gece kiyafetiydi yani...sen moralini hic bozma,son hizla devam,kimsenin lafina kulak verme,duyma..ben kilo verecegine inaniyorum,devam devam devammmmm...kaydirigubbakcemile5 sositososito sositososito
ablacım ne motivesi, ah bi bilsen daha neler neler var. :çok üzgünüm:
ztn inadımla devam ediyorum ondan laf yedikce ama kansızlıktan gücüm bukadarına yetiyo. bugün mekik sayısını arttırdım 30 çektim kalp çarpıntım oldu yarım saat ve bu çarpıntıda kansızlıktan. ama söyledim kilo versem de vermesem de kendim ne istersem onu giyicem dedim. desteğini eksik etme ablacım. inan moral oluyor buraya girip yazdıklarını okuyunca. :1hug:
ztn inadımla devam ediyorum ondan laf yedikce ama kansızlıktan gücüm bukadarına yetiyo. bugün mekik sayısını arttırdım 30 çektim kalp çarpıntım oldu yarım saat ve bu çarpıntıda kansızlıktan. ama söyledim kilo versem de vermesem de kendim ne istersem onu giyicem dedim. desteğini eksik etme ablacım. inan moral oluyor buraya girip yazdıklarını okuyunca. :1hug:
ablacım ne motivesi, ah bi bilsen daha neler neler var. :çok üzgünüm:
bak demin tv de seyrettim..vücut kilo vermeye ara verirmis,dururmus yani..böyle zamanlarda acaba yiyecekmi yemeyecekmi diye..en fazla 1 yada 2 hafta dururmus kilo vermek..bu esnada yememen lazim cnm..direnc göstermen lazim..bana sorarsan benim kilo vermem hic durmadi,devamli gitti..ama herkesin yapisi ve metebolizmasi ayni degil..bol bol ispanak ye..pes etmee..salatalara devam,haslamalara devam..kaydirigubbakcemile5 zafer bizim olacak..
tşk ederim destekleriniz için. pes etmedim hala devam . ama haliyle olumsuz düşünceler benim düşüncelerimi de etkiliyor. inş. başarıcaz. öyle yada böyle sonuç ne olursa olsun en güzel gece kıyafetini abiyeyi artık ne istersem diktireceğim giyeceğim. en iyi tasarımcıyı bile buldum burdaki. :)
bencede sakın kafana takma ben de eylülde kardeşimin düğünü vardı abiye giydim bazı abiye kıyafetler insanı zayıf bile gösteriyo.bence abiye satan bir yere git ve her beğendiğini dene. mesela ben kırmızı severim ama kilodan dolayı nişanımda bile siyah giydim. en son kardeşimin dügününde gri bir elbise denedim gri de bir bolero aldım resimlere baktığımda hiçte öle şişman görünmüyordum.yani canım kafana takma bu senin için önemli birgün giy abiyeni çık.
A
Askperest
Ziyaretçi
senağlama Olmadi yaaa... üffff sabah kalktim, büyük bir hevesle mutfaga gittim...
ve bir kasik zeytinyagini agzima aldim yutamadim.... Kendimi zorladim zorladim yuttum, ama sonra mide bulantisindan geri cikardim.. Olmadi hala midem agriyor, sezen abla ben neyi yanlis yaptim?
ve bir kasik zeytinyagini agzima aldim yutamadim.... Kendimi zorladim zorladim yuttum, ama sonra mide bulantisindan geri cikardim.. Olmadi hala midem agriyor, sezen abla ben neyi yanlis yaptim?
senağlama Olmadi yaaa... üffff sabah kalktim, büyük bir hevesle mutfaga gittim...
cnm onu ben 5 ay boyunca ictim,evet midem tutmadi ilk önce..burnumu kapatip ictim,nefes almadan üstüne 1 yada 2 bardak ilik su ictim hemen..ama eger cok hassas bir miden varsa bilemiyorum cnm...ben normaldede midem bulandiginda kivranirim ama hic cikaramam..öyle kalir o,gecene kadar..bir tavsiye daha o zaman,taze ananas ye..konserve degil kesinlikle..cok iyi geliyor,cok lifli bir meyve,bagirsaklari cok güzel calistiriyor...maden suyu ic,bol bol..verirsin korkma..
bencede sakın kafana takma ben de eylülde kardeşimin düğünü vardı abiye giydim bazı abiye kıyafetler insanı zayıf bile gösteriyo.bence abiye satan bir yere git ve her beğendiğini dene. mesela ben kırmızı severim ama kilodan dolayı nişanımda bile siyah giydim. en son kardeşimin dügününde gri bir elbise denedim gri de bir bolero aldım resimlere baktığımda hiçte öle şişman görünmüyordum.yani canım kafana takma bu senin için önemli birgün giy abiyeni çık.
canım tşkler . haklısın ne olursa olsun zayflamasam da abiye giycem. düğün benim değil ablamın. ama genede çok önemli bi düğün. ilk kez kardeşim evlenecek ve biliyorum kuzenler çok süslü, onlar tütecek. ben baldız olarak bi ceket bi etekle gidecek değilim ya. :1ninca:
herşey istediğimiz gibi olur umarım :Saruboceq:
Aşkperest arkadaşım zeytinyağı içemiyorsan bağırsak çalıştırmak için aç karnına bi tatlı kaşığı çörek otur çiğne suyla yut. ya da sarımsak yut, bağrsak çalıştırır bunlarda. kaydirigubbakcemile5
merhaba canlarim ben 82 kilodan 59 kiloya düsmeyi basardim..4 ayda verdim bu kiloyu sabahlari 1 yemek kasigi zeytinyagi ve üstüne 2 bardak ilik su ictim.zeytinyagi hem bagirsaklar icin mükemmel,hemde kolesterolü düsürüyor.kahvaltida salatalik domates cok kücük bir parca peynir ve etimek.öglen ve aksamlari ise bol haslama sebzeler salata tabiki yagsiz, limonlu.aksam saat 6 dan sonra yemek yemedim hic.acikirsam ya havuc yada elma yedim.et olarak ben 4 ay boyunca kirmizi et yemedim ama balik ve tavugun beyaz kismini yedim.sekerli iceceklerin hicbirini icmedim.bu tür iceceklerde bol miktarda seker var.meyve olarakta muz,üzüm,incir,hic yemedim.ama digerlerini bol bol yedim ve tabikide bol su.gezmeye giderken bile diyet ekmegimi yanimda götürdüm ikramlardan hic yemedim:sm_cool: ve sonunda basardim görenler tanimadi beni.bu arada 3 cocuk annesiyim ve bu kilolarin cogu dogumlardan kaldi.eger azim ederseniz verirsiniz önemli olan beyninize hükmetmeniz ben öyle yaptim..insallah bir yardimim olmusturr canlarimm..alkisalkisalkis
Sizi gerçekten içtenlikle kutluyorum.Azmedip başaranlardasınız siz de.Doğum yapan kadınlar kendilerini iyice salar,doğumdan dolayı aldığı kiloların üzerine yenilerini eklerler.Tebrikler tekrar...
Oy oy oyyy maşallah maşallah canım
Yazın doğru düzgün beyaz ekmek yediğimi hatırlamıyorum sırf tok kalabilmek için iki günde bi koca karpuzu yedim (bu yaz toplam 40karpuz yemişimdir) yanındada kahvaltılıklar hafif hafif. Sulu yemekler bide. 36 beden bol gelirken nişanlandım şimdi rahat 15 kilo falan almışımdır sinir oluyorum diye tartılmadım doğru düzgün. Ama hepsi strestendi. O kadarda aç kaldım boşuna. Halada zayıflamış değilim güya rejim yapiyorum fidan gibi bi gelin olmak için ama gelin görün birbuçuk iskender yanına diet kolayla ya da patates kızartması ya da diğer kızartmalar light bisküviyle yiyorum artık öylede olmadı böyle bari olsunkaydirigubbakcemile3 Ama geçen haftadan beri çok kararlıyımmmmm çıtı pıtı bi gelin olmak çok istiyorumm en azından eski halime dönmekkkk.
Sizide okudumya iyi oldu tebrikler tekrarrrrr:lepi:
Yazın doğru düzgün beyaz ekmek yediğimi hatırlamıyorum sırf tok kalabilmek için iki günde bi koca karpuzu yedim (bu yaz toplam 40karpuz yemişimdir) yanındada kahvaltılıklar hafif hafif. Sulu yemekler bide. 36 beden bol gelirken nişanlandım şimdi rahat 15 kilo falan almışımdır sinir oluyorum diye tartılmadım doğru düzgün. Ama hepsi strestendi. O kadarda aç kaldım boşuna. Halada zayıflamış değilim güya rejim yapiyorum fidan gibi bi gelin olmak için ama gelin görün birbuçuk iskender yanına diet kolayla ya da patates kızartması ya da diğer kızartmalar light bisküviyle yiyorum artık öylede olmadı böyle bari olsunkaydirigubbakcemile3 Ama geçen haftadan beri çok kararlıyımmmmm çıtı pıtı bi gelin olmak çok istiyorumm en azından eski halime dönmekkkk.
Sizide okudumya iyi oldu tebrikler tekrarrrrr:lepi:
bende sezencim kulladığım bazı ilaçlardan 70 kilodan 100 kiloya ulaşmıştım ilaçların bırakılmasıyla ve yemeğinde azalmasıyla doktorunda desteğiyle şuanda 83 kiloyum çok şukür öyle bişeyki 90 nın altına ineceğime artık inanmıyordum şimdide hedefim 70 tabi sonrada 60 kiloya inmek ama bir türlü diyet yapamıyorum diyet yapınca çok ciddi baş ağrısı çekiyorum ne yapcağımı şaşırdım ilaçla aldığım kiloları veriyorum çok yavaşta olsa ayda bir kaç kilo sadece bana bir yol gösterebilirmisiniz sıkı diyet yerine arkdşlar tabi şunada inanıyorum azmin elinden hiç bişey kultulmaz yavaş yavaşta olsa
kaydirigubbakcemile5 harikasın kızzz tebrik ederimmmalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
tşk ederimmmmmmm :dance: sizler sayesinde canım :1hug:
2gündür evde yoktum yediklerime dikkat etmeye çalıştım ama biraz kaçırdım galiba misafir olunca ikramlara bi yere kadar dur diyebiliyor insan :kedi: bi de moralimi de bozdular biraz, veremezsin pek bişe diyorlar. versen ne kadar vericeksin şurda düğüne kadar diyolar :çok üzgünüm: