Ya konu sahibini boşuna darlıyorsunuz. Anlatamıyor işte:))
Ben yukarıda anlattım. Evin tapusu ha eşinin Üzerine olmuş ha bunun fark etmez ki... Resmi olarak tapusunu vermemisler zaten. 1 yıl önce 170bin liralarini evi satıcaz diye almışlar. Geri öderken de 1 yıl önceki kurdan ödemeyi hak ve reva görüyorlar. Diger tüm yan konular boş muhabbet. Olay özetle bu. Baştan sona haksız konu sahibi. Ev 1 milyon degildi yok 2 milyondu bilmen neydi. Neyse ne... ( bu arada bence kayın haklı ev 1 milyon degerinde...) Sonuçta geçen yıl eşi, kardeşine evi 1 milyona satmak istemiş. İki taraf anlaşmış. Satıştan vazgeçmek de hukuksuz bir mevzu ama hadi kardeşim denmiş sineye çekilmiş. Bir de adamı hem mağdur edip üzerine dolandırmaya kalkıyorlar..yuh
Ya konu sahibini boşuna darlıyorsunuz. Anlatamıyor işte:))
Ben yukarıda anlattım. Evin tapusu ha eşinin Üzerine olmuş ha bunun fark etmez ki... Resmi olarak tapusunu vermemisler zaten. 1 yıl önce 170bin liralarini evi satıcaz diye almışlar. Geri öderken de 1 yıl önceki kurdan ödemeyi hak ve reva görüyorlar. Diger tüm yan konular boş muhabbet. Olay özetle bu. Baştan sona haksız konu sahibi. Ev 1 milyon degildi yok 2 milyondu bilmen neydi. Neyse ne... ( bu arada bence kayın haklı ev 1 milyon degerinde...) Sonuçta geçen yıl eşi, kardeşine evi 1 milyona satmak istemiş. İki taraf anlaşmış. Satıştan vazgeçmek de hukuksuz bir mevzu ama hadi kardeşim denmiş sineye çekilmiş. Bir de adamı hem mağdur edip üzerine dolandırmaya kalkıyorlar..yuh!