Sey_ren'in Mutfağı

Annemlerin o taraftasın canım.Annemlerde polis lojmanları civarında.Huzuevleri bizim eski oturduğumuz mahallemiz.Vaay valla tanışmak isterdim kısmety olursa.Sonra kk toplantısı yapar yapamayanlara nispet yapardık

valla bende tanısmak isterim...memnun olurum...işyerim de hasanustanın orda...bu tarafa gelecek olursan yaz bana burdan...karsılarım seni

Oyy oyyy oyy,ellerine sağlık.Kaç gündür canım çekiyor ama markette satılanlar malum hormonlu o yüzden yapamıyoruz..
Süper besleyici,bol lifli,az kalorili,metabolizmayı hızlandıran(bağırsakları müthiş çalıştırır)tam biz yaz yemeği hem de hafif..

hemsom ellerine saglik döktürmmüsün yine eristeli bulgur pilavina bayilirim

öyle samimi yemek anlatis tarzin varki cok tatli cossss edecek vsler

valla bende tanısmak isterim...memnun olurum...işyerim de hasanustanın orda...bu tarafa gelecek olursan yaz bana burdan...karsılarım seni
Annemler oraya çok yakın gelecek olursam haberleşelim sana çigköftemi daha ne istersen yapıp geleyim canım,tanışmak benim için ayrı mutluluk olur

ben de isterim ben deeee

Sevgili gelinimiz her daim beklerim malum sana iyi bakmak ve iyi intibaa bırakmak lazım

Canım sen hem hamilesinde sana çok lazım böyle yemekler,bizim buralarda bahçelerinde yetiştirenlerden yada köylülerden alıyoruz,hafta sonu bahçeye gittik makınam olmadıgından cekemedım resimleri ama o kabakları dalında göstermeyi çook isterim,salatalıklar olsunda cekerim inşallah

hemsom ellerine saglik döktürmmüsün yine eristeli bulgur pilavina bayilirim

öyle samimi yemek anlatis tarzin varki cok tatli cossss edecek vsler

Sagol hemşom benim işte elimizden geldigince yapıyoruz yagımızda kavruluyoruz diyelim

cosss kısmına gelince beni sizler yarattınız içinizden biriyim

sağolasın canım eksik olma...güzel tariflerini, sıcacık sofranı ve samimi sohbetini her daim takip ediyorum

Annemler oraya çok yakın gelecek olursam haberleşelim sana çigköftemi daha ne istersen yapıp geleyim canım,tanışmak benim için ayrı mutluluk olur

cok teşekkür ederim canm yaaa...çigköfteye bayılırımmmmmama sen gel yeter

Sağol canım kısmet olursa neden olmasın.İnşallah sanada çiğköftem nasip olur :)

Canım benim diyeti falan unut bir parça birşeyler at ağzına
Hatta takın sepeti kolunuza gelin hala yarım tepsi var evde

bu börekten bende yapmayı düşünüyordum cahide jibeleğin sayfasında gördüm ıspanakla yapmışşş
hem basit hem çok lezzetli daha önce kıymalı yapmıştımm
senden bir tarifte ben isteyeceğimm
fırında patatesliii tavuk en lezzetlii nasıl olurrr

Canım ben daha önce fırında patatesli tavuğu hep şu hazır malzemler varya onlarla yapıyordum.İçine tavuk koyacaksan tavuğu köfte halinde yap ve köftesini özellikle beyaz rendelenmiş soğan çok az kekik kimyon ve galeta unu ile harmanlayıp öyle hakkaten çok leziz oluyor.Cahide hanımın sitesine bayılıyorum çok tarifim ordan zaten bende yapıp resimliyorum işte.Bu arada özlemiştim seni biberim
Birde yukarıda fırında patates tarfi paylaştım oda çok leziz olmuştu.Deneyebilirsin canım.

Son düzenleme:
Seyren mesajın benii çok mutlu etti,bugün tavuk kıymasını aldım ve köfteleri hazırladım yarın akşama senin yaptığın gibii yapmayı düşünüyorumm
Evet bende takip ediyorum cahide hanımın sitesinii hatta faceboktanda takip ediyorumm
seninn sofra resimlerine bayılıyorumm,çokk güzel gözüküyor o salatalar ,yoğurtlar bana ahh çektiriyorr

offf off off bu ne güzel duruyor öyle bende deneyeceğim ama tavuk kıymasını nerden bulurum acaba tavukçularda mı var büyük marketlerde de var mı :26:
kızım senin tarifleri pc ye kaydetmekten yemek dosyası doldu laptabım
tariflerinin devamını bekliyorum hamaratım

ne demek biberim benimelimden geldiğince yardımcı olurum.İnşallah memnun kalırsın canım.
Yaptıktan sonra tadı ve lezzetri konusunda ytorumlarını bekliyorum.İyi yada kötü haber ver tatlım

canım tavuk kıymayı herhangi bir tavukçudan özellikle beyza piliç helal kesim yapıyor oradan göğüs halinde alıp bunu kıyarmısınız dersen kıyarlar.köfteyide benim tarifimdeki gibi yap içine özellikle beyaz soğan ekleyin çünkü beyaz soğan tavuğa müthiş bir aroma ve tat veriyor.denemelisiniz.vee yumuşacık ediyor buda benim sırrım dermişim

Son düzenleme:
Mandalinalı muhallebiden çok fena istiyorum, mandalina zamanı da geçti, ne olacak şimdi

başım üstüne canım beklerim
sen memleketi söyle Adana dersen atla gel hemen derim

Bu arada avatarın ve imzan yakıyor.Takımdaşım benim :)

Teşekküüüüüür ederiiiiiiiiiiiiiiiim Galatasaray'lı olmak adam olmaktır
İzmit'teyim maalesef Bir gün yolum düşerse inşallah diyorum, çok sevgiler

zaten bütün yemekler beyaz soğanla daha lezzetli oluyor mor soğanı beğenmiyorum ben ama annem hep mor soğan kullanır ben yemek yapacağım zaten beyaz soğanla yapmaya çalışıyorum deniyeceğim tarifi ellerine sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…