'Sevmiyorum' diye kavgasız gürültüsüz bir evlilikte boşanır mıydınız?

Boşanır mıydınız?

• Evet, bunu kendine yapma, ömür uzun.

OY: 89 78,1%
  • Hayır, cocuklar için katlanırdım.

OY: 25 21,9%

• Ankete Katılan
    114
Çünkü hepimiz abrupa gibi 21 yy yaşıyoruz
Hayaller 21 yy gerçekler orta çağ
Entel olacam diye zorlamayın bu kadar
Hayat sevmediğimiz bir insanla ömür çürütemeyecegimiz kadar kısa. Eskiden hadi kadının imkanı yokmuş katlanıyormus. Şimdi elinde imkan varken neden yeni bir hayat kuramasin? Bundan daha doğal ne olabilir ki?

Valla şimdi yeniden okudumda konuyu her iki anlamada geliyor ya konu sahibi bacım açık açık anlat hele bu adamdan neden soğudun sen tam olarak,kesin olarak duyguların bitti mi?
Üç yıl kendisi yaklastirmadiysa haksız, adam yaklasmadiysa adam haksız. Her halükarda bir taraf kusurlu oluyor. Direkt boşanma sebebi

Üç yıl kendisi yaklastirmadiysa haksız, adam yaklasmadiysa adam haksız. Her halükarda bir taraf kusurlu oluyor. Direkt boşanma sebebi
3 yılda aynı evin içinde nasıl asker arkadaşı gibi yaşanır ki ama ya eğer konu sahibi yaklaştırmadıysa kendine vallaha adamda iyi sabır varmış sırf bu sabrı ve anlayışı için bile tekrar düşünülebilir belki ya.Anlayışsız,geçimsiz biri olsa bu konu yüzünden en azından bir kavga falan çıkarırdı diye düşünüyorum.

Ya zaten cinsellik olmayınca evde bir gerilim oluyor. Bunun üç yıl olmadığını düşün insan kaşına gözüne gıcık olur ya çok normal

Ben üç yıl yaşamadı düzelme aşamasında yaklaşınca midesi bulandı diye anladım ama yanlış mı anlamisim?
3 yıl boyunca adam yaklaşmamış, kadın yaklaşınca da beğenmemiş, yaklaşımını mı kadını mı beğenmedi anlamadım. Kadın boşanacağım deyince adam doktora gitmiş. Şimdi adam yaklaşmak istiyor ama konu sahibi için iş işten geçmiş. Eski konusunu buldum, ikisi birleşince daha net oldu

Hayat sevmediğimiz bir insanla ömür çürütemeyecegimiz kadar kısa. Eskiden hadi kadının imkanı yokmuş katlanıyormus. Şimdi elinde imkan varken neden yeni bir hayat kuramasin? Bundan daha doğal ne olabilir ki?
İmkanı var diye saçma salak işler mi yapılır
Ben konu sahibini haksız buluyorum
Çocuklu insanların daha olgun aklı başında kararlar vermesi kanaatindeyim

Ben de adam yaklaşmadı diye anladım işte. Konu sahibi hem haklı hem haksız ama. 3 yıl beklenmez. Cinneti taa başta geçirmesi lazımdı. Şimdi kendi tahammülü de bitti. Belki daha erken davransa bu noktaya gelmeden çözerlerdi.

Ya zaten cinsellik olmayınca evde bir gerilim oluyor. Bunun üç yıl olmadığını düşün insan kaşına gözüne gıcık olur ya çok normal
Yani evli değilim ama aynı evin içinde sadece ev arkadaşı gibi yaşadığım bir kocam olsa dediğin gibi nefes alması bile batardı heralde.Çünkü ev arkadaşlığının eninde sonunda bir kavga yaşanıyor Aralarında birbirlerini bağlayacak bir şey olmuş olurdu en azından,önemli bir şey bencede.

Sevgili konun sahibi, anladığım kadarıyla yumuşak başlı sakin karakterli bir insanmışsınız. Eşiniz de bu yüzden uyarılarınızın ciddi olduğunu hiç düşünmemiş. Çünkü ihtiyaçları hep karşılanmış. Siz de o böyle gevşek davrandıkça daha da soğumuş, deyim yerindeyse tiksinmişsiniz. Çünkü ertelediği ve ciddiye almadığı her şey değersiz hissettirmiş size. Maalesef haklısınız. Bir an önce iş bulmaya bakın ve davanızı açın. Bu film bir yerden düzelecekse bile siz o davayı açıp boşanmadan içiniz soğumadan düzelmeyecek

Hee şimdi taşlar yerine oturdu.E o zaman kadın haklı yav 3 yıl yaklaşmamak ne öyle nadasa bırakır gibi.

İmkanı var diye saçma salak işler mi yapılır
Ben konu sahibini haksız buluyorum
Çocuklu insanların daha olgun aklı başında kararlar vermesi kanaatindeyim
Kadın çekeceği kadar çekmiş ve sabrının sonuna gelmiş. Sevilmemek, cinsel ihtiyaçlarını giderememek evlilik birliğini bitirmek için yeterli. Hem şer'i hem de örfi hukukta yeri var.

Kadın çekeceği kadar çekmiş ve sabrının sonuna gelmiş. Sevilmemek, cinsel ihtiyaçlarını giderememek evlilik birliğini bitirmek için yeterli. Hem şer'i hem de örfi hukukta yeri var.
Konu sahibi doğru düzgün anlatmamış ki konuyu
Cinsellik yoksa 2 çocuk nasıl oluyor
Sevmediğin adamdan neden 2 çocuk yaparsın
Evde gürültü yok diyor
Cinnet nasıl geçiriyor
Ne kadar tutarsız olduğu konusundan belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…