'Sevmiyorum' diye kavgasız gürültüsüz bir evlilikte boşanır mıydınız?

Boşanır mıydınız?

• Evet, bunu kendine yapma, ömür uzun.

OY: 89 78,1%
  • Hayır, cocuklar için katlanırdım.

OY: 25 21,9%

• Ankete Katılan
    114
Merhabalar, daha önce ki konumda şu dur.
Bunla ilgili konusucagım. Link koyabilirsem😅

Thread 'Bu evlilik adam olur mu?' Bu evlilik adam olur mu?

okumayanlar içinde,
Öncelikle kısaca şunu sormak istiyorum. Evlilik sadece cocuk icin ne kadar yürüyebilir? . Sevmiyorum diye boşanır mıydınız.?
Biz, daha once 2-3 sefer koptuk, sonra sözler verildi barışıldı filan. En son kasım ayı sonunda ben boşanmaya karar verdim. İşkolik bir adamdı, evle cocukla ilgisi yoktu yorgundu hep.her yük bende ve ben herseyi hallediyordum ekstra dükkanımıza da gidiyordum. Eşimde hem vardıyalı işine hem de dükkana gidiyordu.
Ben kasım sonu bir cinnet anı ile herseyi yıktım. Sessiz, sakin benden bir canavar cıktı resmen. Daha sonra psikoterapi alalım düzelir diye süre istedi. Ben düzelmeyecegini soyledim ama süre daha sancısız olsun kabullenir diyr istedim. 1 aydır gidiyorum tek basladım önce. Eşim bu arada ikinci işi bıraktı ilgili davranmaya basladı Ama bende gram istek yok. Son noktammış o, o derece bitti. Zaten 3 yıldır cinsel hayatımız yoktu yaklasmaya calısmasından bile midem bulandı. Bugun yine bi konusma, anında kavga cıktı. Tek korkumun (baska sehirden gelin geldim. 15 yıldır burdayımm) burdan gitmek oldugunu, gitmek istemedigimi belirttim, cocukları babasız büyütmek istemedigimi, burda tüm arkadasları, benim de öyle. Ordan bi cıktı kavga. Ara babanı söyle boşanacam de dedi derim dedim ve gittim aradım. Vlöf yaptı belki de, 1 aydır sürünen şeyi bitirdim. Şu an enkaz gibi. Ona da cok üzülüyorum böyle olsun istemiyor istemezdi ama bende gram istek yok. Burdan gidecegim diye üzülüyorum ailemin yanına gitcem diye seviniyorum bi taraftan yapayalnızdım. Cocuklara kıyamıyorum. Sormak istedigim şu, eziyet gibi gelen bi evliliği bitirip gider niydiniz. Pişman olurum muyum. Evde kavga gürültü yoktu ama ev arkadası gibiydik iletişim yok cinsel hayat yok. Parasal yönden Şu an cok rahatımaslında eşimin iyi bi geliri vardı benim işim yok ama meslegim var. Ama boğuluyorum da. Var mı ben gibi.? Neler yaşadınız.? Sımarıklık ediyorsun diyen var, yıllardır yeter cektigin diyen var. Bilmiyorum, şu an aileme de söyledigim için o kadar hafiffim ki o 1 aydır sürekli aglıyordum, etrafımda pır dönen adama sinir oluyordum. Cok yorgunum.
Olayın başını bilmiyorum ama sevmediğim bir adamla 15 yıl evli kalmam. Şak diye birden herşey tepetaklak olmamis belli ki, şak diye düzelsin.

Lakin ben tarafların birisininbosanacagim deyip geri dönmesini hiç sevmiyorum. Bunlar o aşamaya gelinmeden düşünülmeli ve en son tamam bosanayim deyip bitirilmeli. Sizin ikinizden ziyade bu gerginliği hisseden çocuklara yazık.

Konu sahibi doğru düzgün anlatmamış ki konuyu
Cinsellik yoksa 2 çocuk nasıl oluyor
Sevmediğin adamdan neden 2 çocuk yaparsın
Evde gürültü yok diyor
Cinnet nasıl geçiriyor
Ne kadar tutarsız olduğu konusundan belli
Siz konuyu düzgün okusanız anlarsınız. Tam bu toplumun kafasındasınız. Kadın 15 yıldır sevmediğim bir adamla evliyim demiyor. Son 3 yılda her şey zıvanadan çıktı ben artık dayanamıyorum diyor. Kadın sabretmiş sabretmiş sonunda da cinnet geçirmiş. Adam lakait. Evi çocukları kadına bırakmış, evi otel niyetine kullanmış, kadın da otel personeli.

Siz memnun olup öyle yaşayabilirsiniz de herkes yaşayamaz.

Çocuğu olunca insanların sevgi ilgi isteği bitmez. Kocam beni yok saysa 2 çocuğumla 13 yıllık evliliğimi görmezden gelir boşarım. Çünkü o çocuklar "çocuklar için sürdürülen evlilik" yükünün altında eziliyor. Yetişkin olduklarında keşke boşansaydın da bizi böyle vicdani bir yükün altına sokmasaydın diyor.

Eski konusunu da ekleyeyim konu sahibinin

3 yılda aynı evin içinde nasıl asker arkadaşı gibi yaşanır ki ama ya 😂🙊 eğer konu sahibi yaklaştırmadıysa kendine vallaha adamda iyi sabır varmış sırf bu sabrı ve anlayışı için bile tekrar düşünülebilir belki ya.Anlayışsız,geçimsiz biri olsa bu konu yüzünden en azından bir kavga falan çıkarırdı diye düşünüyorum.
Adam yanasmıyor, cünkü cinsel problemleri vardı, sebebini benim iki normal dogumuma bagladı. Sonraİşkolik oldugı icin kafası da orda idi. Sürdüremiyordu. O yanasmadı ben yanasmadım. Koptuk.

Ben üç yıl yaşamadı düzelme aşamasında yaklaşınca midesi bulandı diye anladım ama yanlış mı anlamisim?
Dogru. 3 yıldır yaşamadık. Bu ara yanasmak stedi midem bulandı. Cünkü kendi cinsel problemlerini bana dayattı zamanında . İki normal dogumdan vajinamın genişledigini düşündü. Ben de onuruma dokunurak artık istemedim zaten o da istemedi. Cinsel hayatsız bi evlilik yürütmeye calıstık. Mastübasyon ile devam ederek birbirimizden habersiz.

Adam yanasmıyor, cünkü cinsel problemleri vardı, sebebini benim iki normal dogumuma bagladı. Sonraİşkolik oldugı icin kafası da orda idi. Sürdüremiyordu. O yanasmadı ben yanasmadım. Koptuk.
Peki bitti mi içinizdeki hisler tamamen? Ya pişman olursam demişsiniz.Hisleriniz tamamen bittiyse neden pişman olasınız ki?

Peki bitti mi içinizdeki hisler tamamen? Ya pişman olursam demişsiniz.Hisleriniz tamamen bittiyse neden pişman olasınız ki?
Hislerim bitti, hiç çekmiyor beni. Neden pişman olurum bilemiyırum. Cocuklar ilerde der mi mesela neden diye. Herkes nasıl katlamıyordu sen niye yapmadın diye. İçkisi kumarı aldatması yok degdi mi der diye.

Hislerim bitti, hiç çekmiyor beni. Neden pişman olurum bilemiyırum. Cocuklar ilerde der mi mesela neden diye. Herkes nasıl katlamıyordu sen niye yapmadın diye. İçkisi kumarı aldatması yok degdi mi der diye.
sırf ıckısı kumarı aldatması yok dıye devam edılmez kı bunları yapmaması matah bırsey degıl zaten olması gereken bırsey.

Bence çocuklarınız çok küçük değilse anlarlar sizi.Aynı evin içinde birbirine sevgiyle bakmayan,sarılmayan birbirinden kaçan anne ve baba görmekte kötü bence.
Benim çocuğum yok anlayamam tabiki ama hayatada 1 kere geliyoruz.Ben size boşan ya da boşanmada diyemem ama mutsuzsanız ve nasıl mutlu olacağınızı biliyorsanızda harekete geçin derim.

bunca zaman keske bır aıle terapıstıne veya cınsel terapıste gıtseydınız
en azından bu noktaya gelmemıs olurdunuz
sevmıyorum dedıgınız ıcın bırsey dıyemıyorum sevıyorum deseydınız bı kere daha deneyın derdım
Ah dedim ben, ama çok biliyor ya işte. Ben sorunu biliyorum çözerim dedi. Koptukça koptuk.o kopmamış.

Merhabalar, daha önce ki konumda şu dur.
Bunla ilgili konusucagım. Link koyabilirsem😅

Thread 'Bu evlilik adam olur mu?' Bu evlilik adam olur mu?

okumayanlar içinde,
Öncelikle kısaca şunu sormak istiyorum. Evlilik sadece cocuk icin ne kadar yürüyebilir? . Sevmiyorum diye boşanır mıydınız.?
Biz, daha once 2-3 sefer koptuk, sonra sözler verildi barışıldı filan. En son kasım ayı sonunda ben boşanmaya karar verdim. İşkolik bir adamdı, evle cocukla ilgisi yoktu yorgundu hep.her yük bende ve ben herseyi hallediyordum ekstra dükkanımıza da gidiyordum. Eşimde hem vardıyalı işine hem de dükkana gidiyordu.
Ben kasım sonu bir cinnet anı ile herseyi yıktım. Sessiz, sakin benden bir canavar cıktı resmen. Daha sonra psikoterapi alalım düzelir diye süre istedi. Ben düzelmeyecegini soyledim ama süre daha sancısız olsun kabullenir diyr istedim. 1 aydır gidiyorum tek basladım önce. Eşim bu arada ikinci işi bıraktı ilgili davranmaya basladı Ama bende gram istek yok. Son noktammış o, o derece bitti. Zaten 3 yıldır cinsel hayatımız yoktu yaklasmaya calısmasından bile midem bulandı. Bugun yine bi konusma, anında kavga cıktı. Tek korkumun (baska sehirden gelin geldim. 15 yıldır burdayımm) burdan gitmek oldugunu, gitmek istemedigimi belirttim, cocukları babasız büyütmek istemedigimi, burda tüm arkadasları, benim de öyle. Ordan bi cıktı kavga. Ara babanı söyle boşanacam de dedi derim dedim ve gittim aradım. Vlöf yaptı belki de, 1 aydır sürünen şeyi bitirdim. Şu an enkaz gibi. Ona da cok üzülüyorum böyle olsun istemiyor istemezdi ama bende gram istek yok. Burdan gidecegim diye üzülüyorum ailemin yanına gitcem diye seviniyorum bi taraftan yapayalnızdım. Cocuklara kıyamıyorum. Sormak istedigim şu, eziyet gibi gelen bi evliliği bitirip gider niydiniz. Pişman olurum muyum. Evde kavga gürültü yoktu ama ev arkadası gibiydik iletişim yok cinsel hayat yok. Parasal yönden Şu an cok rahatımaslında eşimin iyi bi geliri vardı benim işim yok ama meslegim var. Ama boğuluyorum da. Var mı ben gibi.? Neler yaşadınız.? Sımarıklık ediyorsun diyen var, yıllardır yeter cektigin diyen var. Bilmiyorum, şu an aileme de söyledigim için o kadar hafiffim ki o 1 aydır sürekli aglıyordum, etrafımda pır dönen adama sinir oluyordum. Cok yorgunum.
Eşiniz bal olsa bile sizin hissiyatiniz bitmiş, sanki bitse daha iyi olacak sizin için, hayırlısı olsun..

X