'Sevmiyorum' diye kavgasız gürültüsüz bir evlilikte boşanır mıydınız?

Boşanır mıydınız?

• Evet, bunu kendine yapma, ömür uzun.

OY: 89 78,1%
  • Hayır, cocuklar için katlanırdım.

OY: 25 21,9%

• Ankete Katılan
    114
Olayın başını bilmiyorum ama sevmediğim bir adamla 15 yıl evli kalmam. Şak diye birden herşey tepetaklak olmamis belli ki, şak diye düzelsin.

Lakin ben tarafların birisininbosanacagim deyip geri dönmesini hiç sevmiyorum. Bunlar o aşamaya gelinmeden düşünülmeli ve en son tamam bosanayim deyip bitirilmeli. Sizin ikinizden ziyade bu gerginliği hisseden çocuklara yazık.

Siz konuyu düzgün okusanız anlarsınız. Tam bu toplumun kafasındasınız. Kadın 15 yıldır sevmediğim bir adamla evliyim demiyor. Son 3 yılda her şey zıvanadan çıktı ben artık dayanamıyorum diyor. Kadın sabretmiş sabretmiş sonunda da cinnet geçirmiş. Adam lakait. Evi çocukları kadına bırakmış, evi otel niyetine kullanmış, kadın da otel personeli.

Siz memnun olup öyle yaşayabilirsiniz de herkes yaşayamaz.

Çocuğu olunca insanların sevgi ilgi isteği bitmez. Kocam beni yok saysa 2 çocuğumla 13 yıllık evliliğimi görmezden gelir boşarım. Çünkü o çocuklar "çocuklar için sürdürülen evlilik" yükünün altında eziliyor. Yetişkin olduklarında keşke boşansaydın da bizi böyle vicdani bir yükün altına sokmasaydın diyor.

Eski konusunu da ekleyeyim konu sahibinin

Adam yanasmıyor, cünkü cinsel problemleri vardı, sebebini benim iki normal dogumuma bagladı. Sonraİşkolik oldugı icin kafası da orda idi. Sürdüremiyordu. O yanasmadı ben yanasmadım. Koptuk.

Ben üç yıl yaşamadı düzelme aşamasında yaklaşınca midesi bulandı diye anladım ama yanlış mı anlamisim?
Dogru. 3 yıldır yaşamadık. Bu ara yanasmak stedi midem bulandı. Cünkü kendi cinsel problemlerini bana dayattı zamanında . İki normal dogumdan vajinamın genişledigini düşündü. Ben de onuruma dokunurak artık istemedim zaten o da istemedi. Cinsel hayatsız bi evlilik yürütmeye calıstık. Mastübasyon ile devam ederek birbirimizden habersiz.

Adam yanasmıyor, cünkü cinsel problemleri vardı, sebebini benim iki normal dogumuma bagladı. Sonraİşkolik oldugı icin kafası da orda idi. Sürdüremiyordu. O yanasmadı ben yanasmadım. Koptuk.
Peki bitti mi içinizdeki hisler tamamen? Ya pişman olursam demişsiniz.Hisleriniz tamamen bittiyse neden pişman olasınız ki?

Peki bitti mi içinizdeki hisler tamamen? Ya pişman olursam demişsiniz.Hisleriniz tamamen bittiyse neden pişman olasınız ki?
Hislerim bitti, hiç çekmiyor beni. Neden pişman olurum bilemiyırum. Cocuklar ilerde der mi mesela neden diye. Herkes nasıl katlamıyordu sen niye yapmadın diye. İçkisi kumarı aldatması yok degdi mi der diye.

Hislerim bitti, hiç çekmiyor beni. Neden pişman olurum bilemiyırum. Cocuklar ilerde der mi mesela neden diye. Herkes nasıl katlamıyordu sen niye yapmadın diye. İçkisi kumarı aldatması yok degdi mi der diye.
sırf ıckısı kumarı aldatması yok dıye devam edılmez kı bunları yapmaması matah bırsey degıl zaten olması gereken bırsey.

Bence çocuklarınız çok küçük değilse anlarlar sizi.Aynı evin içinde birbirine sevgiyle bakmayan,sarılmayan birbirinden kaçan anne ve baba görmekte kötü bence.
Benim çocuğum yok anlayamam tabiki ama hayatada 1 kere geliyoruz.Ben size boşan ya da boşanmada diyemem ama mutsuzsanız ve nasıl mutlu olacağınızı biliyorsanızda harekete geçin derim.

Ah dedim ben, ama çok biliyor ya işte. Ben sorunu biliyorum çözerim dedi. Koptukça koptuk.o kopmamış.

Eşiniz bal olsa bile sizin hissiyatiniz bitmiş, sanki bitse daha iyi olacak sizin için, hayırlısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…