- 30 Ocak 2013
- 29.328
- 43.869
-
- Konu Sahibi yazarhanim35
Sevgiyi yakalamak çok zor....
Senin gibi çıtır seveni bulmuş erkekler pis hocalar zamana yay bakalım inş mutlu olursun...
Zamana bıraktım artık canım gerçi o kadar pekde güzel sayılmam çıtır olan sadece yaşım
Çok tatlısın,çok da açık sözlüsün bu tür şeylerin güzellikle pek de alakası yok güzel olsaydın da bence aynı şekilde davranırdı hoca ya.
kısım deli olma bu ilişki başlasa en fasla 3 4 ay mutlu olursun, sonra hayatın sindana cevrilabilir, adam32 yaşında hayatı yaşamış, gesmiş, görmüş ve durulmuş, oysa sen gencecik ve kıpır kıpırsın bu adam hayatta sana ayak uyduramas ve uyduramayağı gibi de senide kısıtlamaya çalışacak, imkansıs olan her saman çekicidir ve sen güsel ve alımlıysan herkes tarafından ilgi çekiyor ve beğeniliyorsan daha çok soruna gider sana böyle davranması, bu ilişki eninde sonunda olur belki bi kaç gün belki bi kaç ay ama sonu olmas, içime öyle doğuyor, kendini üsmüşsün saten yeterince daha da üsmeni istemem, sana ne kafdar yapma usak dur desekde bunu yapmayacaksın, istesen yapabilirsin ama senin istediğin sor olan,
güsel olan yanı kendini tanıma imkanı sunmuş hocan sana, demek sen lider ruhluve sor kişileri beğeniyorsun ve aynı samanda olgun, benm sana tavsiyem bol bol aktivitelere katıl, onu düşünecek vaktin kalmasın, emin ol kji seni hiç haketmiyor, saten problemli bi adam, en kısa samanda ondan kurtulmaya çalış, bir saman sonra teklif etsede kabul etme, senin layığın o değil, on sene sonra sen hala güsel ve alımlı olacaksın o ise yaşlanmış olacak, milletin sösleri saten seni ondan soğutacak, onu elde ettğinde saten albenisini kaybedecek, sürekli, diyeceksin bu adam içinmi bu kadar üsüldüm bunca şeyi yaptım diye,
aşık olmak gerçekten çok güsel ve ösel bi duygu, sana bu duyguyu yaşattığı için teşekkür etmek lasım bu kadarı yeterli ona, faslasını ve seni haketmiyor, lütfen unut onu lütfen lütfen lütfen
sevgiyle kal
dövesim var seni))))
sesli harfler parayla satılmıyor önce onu söylemek istiyorum bu uzunnnnn konunuzu imla kurallarına uyarak yazsaydınız okuması daha kolay olurdu. hocanıza gelince bence siz çok aşık olduğunuz için onun her hareketini içinizden geldiği gibi yorumlamışsınız. hoşlanıyor gibi hareketler yapsa bile bu sadece sizin ilginizi kaybetmemek içindir. klasik erkek davranışı ilgi hoşuna gider kaybetmek istemez bu kadar basit
seni anlıyorum cnm duyguların çok yoğun demek ki ama bence başka şeylerle ilgilen onu düşünmemeye çalış senin ilgin ve beğenilmek onun hoşuna gitmiş belli ki,onunda sana karşı duyguları olsa ne yapar eder açılırdı diye düşünüyorum ama yinede bilemeyiz ne olacağını inş üzülmeyeceğin şeyler olur
benmde sevgilm araştrme görevlisi biz tanıştığımızda 2. sınıfa yeni geçmiştim,o direk açılmıştı bana:)snra bende bşyler hissettim ve başladk,ilk başlarda sakladık çünkü ondan ders alıyodum çok kızıyodum ona neden saklıyosun diye ama sonradan hak verdim çünkü işinden olabilirdi sonra son sınıftayken hiç saklamadık hocasından öğrencisine kadar herkes biliyo artık çok rahattk yani şimdide okul bitti,seneye evlilik düşünüyorz inş,ama sende benim gibi kıskanç biriysen bence hiç ilgilenme çnkü bizim 3 yılımız kıskançlk kavgalarıyla geçti ama kopmadık yinede şimdi herşey biraz daha oturdu gibi
yorumunuz için teşekür ederim o an yazdığımda unutmuş olabilirim sesli harfleri. eminim ki bizim aramızdakileri ben yanlış yorumlamıyorum sevdiğim için çünkü onla ben yanyana iken aramızdakinleri bilmeyen biri bile bakışlarının anlam dolu oldugunu söylüyor buna defalarca şahit oldum sınıfta konuşmadığım insanlar bile etikeleşimin farkında
umarım üzülmezsiniz hocanızda gerçekten hoşlanıyorsa doğru zamanı bekliyordur belki. hoşçakalın mutlu kalın :)
yorumun için teşekür ederim canım ama malesef benim sevdiğim adam sadece araştırma görevlisi değil doktor ünvanına da sahip yani aşk uğruna bu zamana kadar geldiği yeri tepmez daha çok mantığıyla hareket ediyor arada mantığı ile kalbi çelişiyor ve bunuda belli ediyor. kısacası o mesleğine tapıyor.
hm olabilir cnm mesleğini tehlikeye atmak istemez ama ondan ders almıyorsan sorun olmaz bence,sen kendini geri çek bşy hissediyosa dayanamaz sana ulaşır
yazdıklarını baştan sona okudum canım konunun başlığı dikkatimi çekti hocan bir yandan seni uyarırken ondan uzaklaşman için diğer yandan sana gülümsemeleri ve bulunduğu ortamda bakışlarıyla seni araması biraz çelişkili sana kapıyı ne tam kapatmış nede açık bırakmış. Kendinden hoşlanılıyor olması her insanın hoşuna gider.Belkide seni kırmadan uyarmak istiyor belki sen yanlış anlıyorsun davranışlarını Bilemiyorum seni sevmiyor olabilir belki ilgin hoşuna gidiyordur. ben bile kesin birşey söyleyemedim hakkında hayırlısı neyse o olsun.
Benim durumum daha başka muamma en son doğumgünümde aradı sırra kadem bastı bende içim arama diyor beni kızdırdığı için çelişkili davranışlarıyla mantığım ondan faydalanmam için aramamı istiyor arkadaşlarım suç sende diyor ama ben net olmasını bekledim olmadı cesareti mi yok reddedilme korkusu çünkü onun ilgilendiği gibi yapmadım yoksa okulda yayarım korkusu Allah bilir hiçbir anlamadım bundan...
kelin melhemi olsa kafasına sürermiş aklıma çok güzel işkence örnekleri geliyorda kıyamıyorum işte:44: