Sevmek Suçmuş Özür Dilerim Hocam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sanırım sorunları vr bu iki hafta boyunca uzun zaman aynı gömleği giymeler ve suratından belli oluyor birde bugün buruşuk gömlek ve pantolon ile geldi normalde bu adam jilet gibi ütülü şeylerle gezerdi ki kıyafeti sanki sandalye üzerinde uyumuşsunda buruşmuş gibisinden çözebilsem ne derdi var

üstüne başına dikkat eden adam bi anda o durumda geliyorsa kesin sorun varıdır yada bunalımda gözü birşeyi görmüyordur ailesiyle olabilir işle ilgili bence bunalımdadır bi bu eksikti bu hocanın da ne derdi bitiyor ne tasası allah yardım etsin sana canım

uyumsuz gynsede temz gynr hep cnm işte öle olunca farkettm br sorunu oldğnu bnde mesaj attm cevap atmadı ama en azından içimdeki sıkıntı geçmesede hafifledi

BU MESAJI ATTIM

En zor şey gelir insana bazen sevdiğinin yanında olamamak. Ama en çokta bir derdin mi var diyememek. Geriye sadece tek bir şey kalır sevilen anlamasa da seven her zaman hisseder sevdiğinin bir derdi olduğunu. Bedenen yanında olmasa da sevilen kişi anlamasa da sevgisini yollar seven. hissetmek istediğin an uzaklara bak yanında değilsem de sevgimi yollarım sana.

öğrenci hoca ilişkileri kesinlikle yanlış ve sağlıksız buluyorum.
Sen onu okulda tanıyorsun oysa hepimiz işyerimizde belli kalıplar içerisine gireriz.
gündelik hayatımız bundan çok daha farklıdır.
ek olarak senin durumun başkaları tarafından farkedilirse adamın başına iş de açabilirsin.
eğer dışarda gündelik hayatta tanıma fırsatın olur da hala hoşlanmaya devam edersen, eyvallah.
ama bu şekilde kusura bakma hayal dünyası diyebiliyorum..

teşekürler düşünceniz için

Canım zor bir durum ya...ilerleyen zamanlarda bu adamdan dersin var mı peki..öğrencisi ile evlenen bir sürü araştırma görevlisi tanıyorum,belki sizin de öyle olur..yaş farklı baya varmış..konunun tamamını okuyamadım ama adamın sana karşı ilgisi var mı,konuşma geçti mi aranızda,eğer varsa okul sırasında bunu gizlersiniz sonra ciddiye biner..eğer yoksa lütfen en güzel yıllarını,en güzel aşkları yaşayabileceğn zamanları heba etme..bu hissediğin şey hayranlık da olabilir..

Son düzenleme:

yormun için tşkr ederm cnm tamamını okursan daha net cevp vereblrsn belki bna :) hayranlık olmdğnı aşk oldğnu blyrm :) canı yansa hssedyrm

canım güzel mesaj yazmışsın bazen insan yanında birilerinin olduğu bilmek istiyor hele ki zor zamanlarında inş oda sorununu paylaşır seninle aranızda yakınlaşmada başlar emin ol attığın mesaj mutlu etmiştir onu

o an yanında olmama imkan yoktu cnm ama soramasamda derdin ne dye en azından ben farkındayım blyrm ve destekçinim demek geldi bnde içimden geleni yazıp yolladım ona inş mutlu olmş br nebzede sorunu çözülmştr

O kadar saf çıkarsız seviyorsunuzki gülümsetiyor bir o kadar da keyifleniyorum inş üzülmezsiniz sonuçta seviyorsunuz ki herkes sevemez...

Fuzuliye sormuşlar sevmek mi sevilmek mi demiş ki sevmek çünkü sevildiğinden hiçbir zaman emin olamazsınız...

evet resmen hikaye yazmışsın ne uzun yazı bu böyle...kısaca...çok seversin suç sayılır hiç sevmezsin kabahat ..bir his diyorki çek git kendini arat

teşekr ederim canım seviyorum elimde değil onu ilk gördüğüm andan beri (05.10.2012 cuma 15.40) dan beri deli gibi seviyorum hemde çok doğru demiş fuzili bunu hep sevmişimdir. önceki derslerden birinde türk dili hocamız sevmek mi sevilmek mi dye sorduğunda fuzilinin bu lafını kullanarak sevmek demiştim. önce sevmek benim için karşımdakini sevmiyorsam padişah olsa boşa aslında :)

evet resmen hikaye yazmışsın ne uzun yazı bu böyle...kısaca...çok seversin suç sayılır hiç sevmezsin kabahat ..bir his diyorki çek git kendini arat

haklısın canım bazen suç oluyor sevmek az kaldı tatile o zaman arayacak belki beni ama gözünün değdiği yerde ben olmayacağım

haklısın canım bazen suç oluyor sevmek az kaldı tatile o zaman arayacak belki beni ama gözünün değdiği yerde ben olmayacağım

Daha tatile girmediniz mi biz mayıs 29 da girdik demekki üni farklı....
Ararsa, inş arar eskisi gibi olma burnu sürtsün yalnız kalsın inş..

Biraz cevabım geç geldi ama ben yazayım.

Tatlım bence bu adamda birşeyler var. Bu anlattıklarına kendi duygularını katmıyorsan hani olay aynen bu şekilde yaşanmışsa sadece mesleki kaygı taşıdığı için seni geri plana attı gibi geldi bana. Nasıl olur bilirsin sevmek suç değil ama hoca- öğrenci ilişkisi devreye girince bir korkudur alıp gidiyor insanları. Ki bence bu bu bir sınır değil! Bizim okulda da var hocasıyla çıkanlar kimse bişi demiyor. Bu adamın( ne diyeceğimi bilemedim.) derdi ne bilmiyorum anlamadım. Ama seni umursuyorsa elini çabuk tutmasından yanayım ben. Çünkü sen daha gençsin bir şekilde saman alevi deyip altından kalkarsın ama o adam gittikçe yaşlanıyor. Bulmuş da aranıyor hesabı. Yok hediyeyi kabul edemezmiş de yok onunla konuşamazmışsın da. Ayy sinir oldum.

Kendine suçlu muamelesi yapma. Sonuçta aşkın gözü kördür kime çarptığı belli olmaz. Bence umudunu da kaybetme daha liseden yeni mezun olduğunu düşünerek de böyle davranmış olabilir sana. Ben diretiyorum senin aşkının devam etmesi konusunda.

teşekür ederim canım hayır kendi duygularımı katmadım direk olarak yazdım mesela bugün öğretim görevlileri odasına girdim bir başka hocaya bakmak için kapıyı çaldım bayan hocayı göremedim biraz daha gerideymiş baktım kapıdan yana döndü ağız iki karış açık meraklı meraklı bakıyor suratıma. yine öğlen yanımdan geçiyor kafa yerde ama yandan yandan bakmaya çalışıyor sanırım brde gülümsedi falan :) cafeye gitti döndü yne yanımdan geçiyor çaktırmadan da bakıyor bir yandan tamda o sırada bana dönüp bakacaktı kafa benden yana çevrildi telefonum çaldı direk döndü önüne

Napmaya çalıştığını bir bilseydik...Bu hocalar da bir dengesiz öff... Kuzum dikkatli ol lütfen. Ben bu adama harbiden sinir olmaya başladım. Neden ilgili madem? Neden böyle davranıyor da iş boyutunu değiştirince o da değişiyor..

sanırım gerçekten mesleğini gözden çıkaramıyor canım hocamdı çnkü etik değl yaptırımları var vs..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…