- 30 Ocak 2013
- 29.328
- 43.869
-
- Konu Sahibi yazarhanim35
Anlayacağınız aşkınızdan ölseniz bile erkeklere itiraf etmeyin,ilgilenmiyormuş gibi yapın değerniz daha artar bunlar biz kızlar gibi değil biz niyetini belli etsin öyle davranalım deriz bunlar tam tersi bu hocaya gerçekten sinir oldum yarım istedim telimi istedi yanlış anlamadım benle ilgili her şeyi bilmek istedi ben ona hiç sormadım güzel laflar etti aradı etkilendiği anladım aam şimdi eskisi gibi değil bende uzak durmaya çalışacağım eskisi gibi arkadaşça bile sıcak davranmayacağım boşuna kafamı karıştırdı,hülyalara soktu anlayacağınız niyetini açık söylemeyen kişilere kaptırmayın kendinizi yoksa sonra hiç bir şey olmamış gibi davranıyorlar.Face dediği etkileyici lafları okuyorum acaba bunu o mu demiş diye düşünüyorum üzülüyorum hocalara da güvenemeyecsek bi öyle bi böyle yaptı flört tarzı samimi bi soğuk anlamadım en iyisi uzak durmak.....
Aynen öyle sürekli kafa karıştıyrolar hoca benden vazgeçti dedim bugün doğumgünümdü aradı kafam yine karıştı şüzofren mi ne?
Düşünüyorum arkadaşalrımın da kafasını şişirdim niye başta ilgilendi şimdi vazgeçti ne oldu filan tam silecem yine arıyor niyetini de kesin söylemiyor kutlayacaksan face de niye kutlamıyon?
Aynen öyle sürekli kafa karıştıyrolar hoca benden vazgeçti dedim bugün doğumgünümdü aradı kafam yine karıştı şüzofren mi ne?
Düşünüyorum arkadaşalrımın da kafasını şişirdim niye başta ilgilendi şimdi vazgeçti ne oldu filan tam silecem yine arıyor niyetini de kesin söylemiyor kutlayacaksan face de niye kutlamıyon?
Kafanı karıştırmak istiyor o senin bence.Şimdi sen ona ilgisiz davarnıyorsun ya o sana geri dönüyor noldu beni unuttun mu diye?Facetende yazmamış çünkü belki sınıftan diğer arkadaşlar görebilir diye.
Bende sizin gibi düşündüm okulda arkadaşlarımın yanında konuşamazdı bakamazdı kimse görmesin istemiştir.
Ben dahil kimse çözemedi niyetini ama ben uzak durmayı düşünüyorum yardım da istemeyeceğim niyeti halisle der yoksa vazgeçsin aşık değilim ya muğlak durum insanı bunaltıyor...
ay artık açılsın yahu kasmasın kendini sende oda mutlu olun ne var bunda anlamıyorum tamam hocanın ama yani fazla nazda aşık usandırır
Ah hocalar ah Allah cezalarını versin hepsi bi tuhaf hocam doğumgünümü kutladı yine sırra kadem bastı hiç umursamayacağım zanneder belki ben peşinde koşacağım yardımda istemeyeceğim,hakkımı da helal etmiyeceğim 1 aydan fazla kafamı bulandırdığı için notlarım düştü onun yüzünden....
Bu kadar eminsen hocadan uzak olmayı dene ilgilenmiyormuş gibi yap o zaman ilgisi bile olmasa telaşa kapılır beni seviyordu vazgeçti diye sabret bakalım.Ben onurlu olmasaydım hocayı elde etmiştim ama ben hep mesafeli olup görmezlikten geldim net olsun istedim o ya vazgeçti benim onu istemeyecğimi düşünerek ya da Allah bilir çok kızgınım....