Sevmek Suçmuş Özür Dilerim Hocam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Söyle ya sinir oldum...
Başta sıcak sözler söylemeseydi arkadaş olarak arardım şimdi korkuyorum onun peşinde olduğumu düşünmesinden...

sıcak ağdayı yapıştırcan çekcen yapıştırcan çekcen nasıl fikir yanlışlıkla arıyormuş gibi yapsan mesela bir kere çaldırıp kapatsan geri döndüğünde ay pardon yanlıkşıkla oldu telefon dokunmatik işte farkettiğimde iptal ettim hemen gibisinden bir bahane ile

İyi fikir ama anlayacağını düşünürüm kendime saygımdan yapamam çünkü değecek biri değil benim açımdan, ondan faydalanmayı düşünüyorum kafamı karıştırdı sırra kadem bastı arkadaşça bile arıyamıyorum işte....

gerçekten bir şey hisssetmiyorsan canım o zaman uzak dur bence derim

gerçekten bir şey hisssetmiyorsan canım o zaman uzak dur bence derim

Hissettiklerim onla konuşmaktan zevk almam,faydalanmak beni mutlu ediyordu ben onla düşünmedim aslında başta başta kafaya takan oydu belki sorun bende benim onla ilgilenmediği düşünüyor en son o aradı yardım isteyen benim aslında ben aramam gerek ama içim istemiyor kafama da takıltı en baştan beri yaptığı çelişkli söz ve davranışlar kızgınım boşuna beni meşgul etti öğrencisi olarak görüyorsa aramayacaktı.

belki de senden bir yakınlık yeşil ışık görmediği için çekti kendini

Woow sanki bir film izler gibi okudum
Yani karsi tarafta bos degil gibi geliyor bana bu kadar izlemeler süzmeler telefon dinlemeler ?? yeterince garip degil mi
Bisiy var belki Hocan oldugundan büyük ihtimalle yada baska bi durum .. ama bence sana mutlaka ilgisi var diye düsünüyorum
amaa amaa sende kendini üzme ne olursa olsun erkek milleti dönektir napacaklari hic belli olmaz o yüzden kendini yipratma bi erkek ugruna ....

yorumun için teşekür ederim canım bakalım bilmiyorum ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum anlayamıyorum

hayda o nerden çıktı ki kayıplarımı oynuyor bu kez işin zor canım allah sabır versin

hayda o nerden çıktı ki kayıplarımı oynuyor bu kez işin zor canım allah sabır versin

salı çarşmba perşembe sınavım olmasına rağmen göremedim 3 gündür de tatildeydim haftaya salıya kadar okula gitmicem haftaya salı br tek sınavım var ondan sonra paso tatil yani bugn itibariyle toplam 78 gün var okulların açılmasına

zaman hemen gecer diyeceğim ama seven insan için geçmez dakikalar bile teli var arada ararsın nasıl olduğu falan sorarsın iyi gelir sesini duymak onun içinde iyi olur heves olmadığını anlar

biz kızlar sevmediğimiz, beğenmediğimiz biri olunca kestirip atıyoruz arama, mesaj atma falan şeklinde.
ama erkekler böyle değil çok üstüne gidince sessiz kalıyor yaptıklarını inkar edip beğenilmelerinin tadını çıkartıyorlar. gurularını okşuyor bu durum. benimde vardı öyle bir platoniğim. yazdıklarımın ona olduğunu bildiği halde sessiz kalıyordu. ama özel mesaj atınca arayınca olmaz diyordu. koltukları kabarıyor. reddetmek istemiyorlar bence

aslında hoşuna gitmesi değilde susmasının sebebi mesleği işte bir kere hocam konumuna girdi öyle biri ki kimseden laf duymayı kaldıramayan biri aşk için bile mantığını kenara bırakamayacak biri

Öğretmen-öğrenci ilişkisi bana ilginç gelmiştir de neyse hayırlı olsun.
Belki de herşey güzel olur bilemeyiz.
Asıl söylemek istediğim buradaki profil fotoğrafın ve rütbendeki "Gürhanım" iletisi bence doğru değil.
Bir gören,tanıyan çıkarsa her ikinizin de başı çok ağrır haberin ola.

Acı çekmek özgürlükse
Özgürüz ikimiz de.
O yuvasız çalıkuşu
Bense kafeste kanarya.

O dolaşmış daldan dala
Savurmuş yüreğini
Ben bölmüşüm yüreğimi
Başkaldıran dizelere

Aramakmış oysa sevmek
Özlemekmiş oysa sevmek
Bulup bulup yitirmekmiş
Düşsel bir oyuncağı.

Yalanmış hepsi yalan
Yalanmış hepsi yalan
Sevmek diye bir şey varmış
Sevmek diye bir şey yokmuş.

Acı çektim günlerce
Acı çektim susarak
Şu kısacık konuklukta
Deprem kargaşasında.

Yaşadım birkaç bin yıl
Acılara tutunarak
Acı çekmek özgürlükse
Özgürüz ikimiz de.

Acılardan arta kalan
İşte bu bakışlarmış
Buğu diye gözlerimde
Gün batımı bulutlarmış.

teşekür ederim resmi kaldırayım en iyiside iletinin zararı yok bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…