ben aşığım hemde hiç olmayacak birine geçen dönem üniversitede dersini aldığım bir hocaya aşığım. hemde bu adam benden tamı tamına 12 yaş büyük.ben 20 yaşındayım o 32 yaşında ve 1.sınıf öğrencisiyim dha ve eklemeliyim ki bekar. ama o kadar seviyorum ki onun uğruna hikayeler yazmaya başladım. öyle sevimli ki. güldüğünde sağ yanağında çıkan o minicik gamzesi ile gece karası gözleri ile öylesine şeker ki. geniş omuzları uzun boyu ile pekde yakışıklı. nu gördüğüm an olduğum yerde donup kalıyorum. evet benden çok ama çok uzun aradaki 20 santimcik boy farkıda topuklularla kapatılabilir ama değil mi günlük. ben bu adama 8 aydır aşığım neler yapmadım ki onun uğruna biliyor benim ondan hoşlandığımı ilk başlarda gözlerimin içine falan bakıyordu çok göz göze geliyorduk derslerde sonra bir gün imza kağıdının arasına seni seviyorum diye yazıp koydum bunu da sınıftan kızlar bulmuş sevdiğim adama söylediler bende bu olaydan 5 gün sonra sevdiğim adama itiraf ettim gülümseyerek ben okumadım o kağıdı dedi ve hızlı adımlarla dersine gitti sonra o gün öğleden sonra bir başka sınıfa dersi vardı bende izin istedim dersinize girebilir miyim diye gülümsedi ve gel dedi sınıfa girince imza kağıdını çıkarttı en önce benim önüme koyarken o sınıftan olmadığım aklına geldi arkadaşa uzattı kağıdı ders anlatırken hep yanımda falan duruyordu sonra aramızda 1 insan mesafesi varken konuyu falan mırıldanıyordum içimden yanımdaki arkadaşımın duymasına imkan yokken dönüp efendim dedi bende söyledim konuyla alakalı bir şeyler konuyu anlatmaya devam ederken gözlerimin içine baktı ve kekeledi ki bu adam benim bu yazdığım kocaman satırı okusa yada ezberden söylese kekelemez o kadar diksiyonu düzgün biri ders çıkışında hocam sizden çok hoşlanıyorum ya dedim gülümsedi sağol dedi ve arkamı döndüm gidiyordum anlıyorum seni dedi gülümseyerek bende gülümsedim ve gittim. o hafta numarasını buldum bir kaç kere özelden aradım ve mesaj attım mesajıma hiç bir şekilde cevap vermedi.br kç gn snraki drstede gz göze gldiğimzde gzlerni kçrdı yanımdaki arkadaş soru srnca göz göze geldik uzun uzun baktı o zaman.bir yerden numarasını buldum mesaj attım 1 aya yakın bir süre ama bir gün bna sakın bir daha mesaj atma hocan olarak seni ilk ve son defa uyarıyorum dye mesaj attı.bn o mesajdan sonra 2 hafta boyunca hiç mesaj atmadım cuma gnkü derstede çok sıcak oldu camı açın dedi tam kalktım açmaya sen açma üşütür hasta olursun dedi ve o gün ne zaman bna baksa yüzünde gülümse oldu dün nazım hkmetn tarih ile ilgli br şiirni okudu benim ona attğm ilk şiirde nazım hkmetndi ve bayağı nazım hikmetide övdü geçen akşm mesaj attım tek bir şey sormk istiyorum şansım olup olmadığını çnkü bu bndki hvs dgl bnu çk iyi blym gçn zmn bna bnu çk iyi anlttı bu mesajdn snrda numrnı slyrm ii akşmlar dye hç brşekilde cevap atmadı cuma gnkü derstede beklyrdum kızsın bağırsın laf soksun dye ama aksine sıcak davrndı yne imza kağıdını en önce benim önüme koydu bayanlara öncelik diyerek birşey sölediğimde yada sorduğmda gülerek cevap verdi.yılbaşı diye buna hediye aldım ama asla kabul edemem dedi derstede ben surat astıkça o bna bakıp gülümsedi bir ara klimayı kapatmak için zıpladı bnde onu izliyordum bna dönüp gülümsedi boyum yetişmedi deyip gülümsedi sonrada konuşmadğım halde bna bakıp sus dedi.bnde 2 tne resmi vrdı deftermn arasnda bnde dosyasına koydum o resimleri görsün diye. o hafta beni yanına çağırdı ve ve br daha mesaj atmamı peşnde dolaşmamı söyledi.tamam dedm bnde birinci dönem cuma bn tlfnda knşyrdm oda merdvneden çkyrdu sırtı bana dönktü brneden bahsedyrdm o bna aşıktı br zamanlar dedm dönp br baktı ama kıskanç br adam bakışı attı arkdş ble dedi kıskandı snn ki dye .derste kısada olsa geldi yanıma oturdu hç yanıma gelmeyen adam dünde sözlü yaptı hep bn elimi kaldırdım sorulara br kaç soruya kaldırdı sonra hç kaldırmadı bni ama şok oldu benim o kdr çalştğmı sanmyrdu konu anlatımlı kağıt vardı hocam konuları buldm dedim aldı baktı güzel olmş bu yeterli falan dedi onun dşnda da hç br konuşmamız olmadı ben onu çok sevyrm deli gibi aşığımda.bu son zamanlarda üstelk geregnden çok karşılaşıyoruz okulda işi olmamasına ragmen denk gelyrz ve her sefernde kısada olsa bna bakyr sanki bakmamaya çalşyr bna ama beceremyr gbi gelyr. arkdşlarla duruyrduk yanımızdan selam verip geçti normalde selam ble vrmzdi bu adam bu araya kadar anlattıklarım hep 1. dönem di günlük şimdide 2.dönem yaptıklarını anlatacağım biraz da bu pazarteside uzun zaman sonra ilk defa merhaba diye Selam verdi ben de Günaydın hocam dedim ki ilk defa o konuştu öğlen cafeye gryrdm yanımda da kız arkdşm var maksat onu görmek bahane içecek brşeyler almak bzi gördü sıırtıyor ama öyle böle değil yanında da bayan hoca vardı (evli kadın kıskanck drum yok ) o ble döndü baktı kme bakıyor dye akşm üzeride arkadaşlarla oturuyoruz bankta 2 kız 2 oğlan bu oğlanlara br baktı görsen oğlan gürhan mslesini bilmemesine rağmen bu neden böyle baktı ya dedi bnde anlatım arkdşlarla görüncede önümzden geçti diğer tarafa gtti yolu uzattı brde ayak sürüye sürüye gtti çocuğa da ters ters bakıyor
öbür yoldan dönp gelckti cesaret edemedi perşembe gnü de ben selam verdim ona herkese siz diyen adam bana sen diyor cuma gnüde yne selam verdim ama bu sefer fazladan merhaba hocam nasılsınız dedim o güzel sesi ile sağol diyerek samimi davrandığı kişilere verdiği selam gibi elini kaldırarak selam vrdi.banklarda denk geldik bende arkadaşlarım ile otrdum ve dönüp dönüp bakıyordu nasıl utandım anlatamam 22 gün önce ona mesaj yolladım ve sadece sevmiyorum deyin bende yoluma bakayım dedim tık yok adamda o cuma gnü karşısına çıktım merhaba hocam konuşabilirmiyiz diye cesretimi toplayarak ne dese begenirsin sadece ''yoo'' o bana öyle deyince bende o sinirle kafana tahta düşer inşalah dedim ertesi hafta pazartesi bir baktım topallayarak yürüyor. bedduam tersten tutmuş ama yinede acıdım dibimden geçmesine rağmen dönüp bakmadım bile telefona gömdüm başımı resmen. arkadaş söledi bakmış benden tarafa. şu sıralar umursamazı oynuyorum o hafta perşembe gnde ugün öğlen arkadaşın lavabodan çıkmasını bekliyordum o sırada o girdi binaya. benden tarafa doğru bakıyordu bnde tavanı inceliyorum tıpkı ikondaki gibi br yandan da onu süzüyorum çaktırmadan maksat umursamıyorum ya akşam üzeride arkadaşa gürhana gdiyorum dediğim sırada arkdşn dürtmesi ile kendime geldim meğersem karşıdan geliyrmuş yne umursamazları oynuyorum ondan tarafa bakmıyorum ama o bakıyordu tam yanından geçerken laf attım iyi insn lafının üzerine gelrmş dye 15 gün önce cuma günü rkadaş ile merdivenler den çıkıyoruz arkamızdan da o geliyor mus meğer ben Farkettim ama umursamadım tam da o sırada arkadaşa biliyorsun benim bir yıldır hayatımda kimse yok diyordum o da sinirlı sinirlı söyleniyor mus hatta bir ara arkadaş hay senin gibi bir cümle duymuş ben duymadm ne söylediğini o kadar kaptırmış im ki kendimi arkadaşa bir şeyler anlatmaya geçem hafta pazarteside abah denk geldik yanmdan geçti bina ya girdi döndü baktı ama yanımdan geçerken ben telefon ile knşyrdm sanki dinledi gibi yanımda duraklayp geçti öğlende önümden geçti şimdi ben çaktırmadan bakıyorum o da ben den yana bakıyor ama bir yere bakiyor bir bana gitti cafe den su aldı ilerimizde durdu şu içiyor şu bahane ama bizim de oturduğumuz yer görünüyor su içtiği yerden o derse giderken denk geldik yine suratıma bakarak şarkı söylüyordu akşam üzeride yanımızan geçerken uzun uzun baktı bna. o haftanın perşembe gnü tekrar denk geldik üzerimde mni etek ve askılı vardı inirlı sinirlı baktı sankı bir şeyler mırıldandi telaşlı telaşlı yürüdü binadan çıkıncada yavaşlayarak gitti 5 sıralarında denk geldiğimzde de ben telefonla konuşuyordum glümseyerek hatta kahkaha atarak ona inat olacak ya ben den yana değil de diğer tarafa çevriliydi kafası gülümsedi bna mı glümsedi başkasınamı gülmsedi yürüdü gitti ama kime gülümsedi Anlamadım ertesi günde boyundan bağlamalı sırtı açık tunik vardı üzerimde Öğlen denk geldik kampus un içinde beni görünce gülümser gibi oldu sonra kütüphane ye gitti biraz zaman geçince biz de gittik arkadaş ile yürüyorduk bölmelerın arasında o da masa da oturuyor ders çalışıyor bizden tarafa döndü baktı daha sonra arkadaş ile derse gittik merdiven lerde tartışma tarzı şakalasıyoruz o da merdivenlerden çıkıyordu durdu izliyor bende topuklu ayakkabının topugunu yere vuruyorum uzun uzun baktı arkamı döndüm sırt dekolte mi gördu ters ters baktı döndü gitti 3 buçuk sıraları denk geldik yine yanımdan geçti bir şeyler söyler gibi mırıldandi sonra dönüp bakgitti binaya girince tekrar dönüp sirtima bakmis sinirlı sinirlı bir kaç kez dönüp bakmış geçtiğimiz pazarteside abah erkenden sevdiğimi gördüm aramızda mesafe olmasına rağmen benden yana baktı ve göz göze geldiğimiz an direk kafamı çevirdim. öğlen yne aşkımı gördüm sabah oturdğm yern brz ilerisindeydim önce etrafına bakındı bayağı arandı daha sonra bizi gördü bna doğru baktı kafasını eğdi sonra tekrar bnden yana baktı ve kafasını eğerek glümsedi r kaç saat sonra baktğımzda telefon kulubesinin ordaydı brz arkadaş ile başka br yerde oturduktan sonra baktık yok direk kütüphaneye daldık etrafımıza bakınırken arkadaşın tamda burda yok dediği sırada kafayı br kaldırıp baktı biz yerimizden sıçradık adeta
dersten çıktım bir baktım cafede masada oturuyor meslektaşı ile takip ediyorz ama okuldan çıktılar br ara sokağa girdiler direk uzaktan uzağa peşindeyiz geri döndüler bu sefer biz direk u dönüşü yaptık bu sefer dğer yola saptık bz onlar arkadan geliyorlardı ama sanırım gördü bizi dün kızgın kızgın geçti yanımdan ve suratıma dahi bakmadı bugnde ben binaya giriyordum telefon ile konuşa konuşa arkamdan geliyormuş benim yanımdan geçip gitmek yerine sanırım telefonu dinledi.off ne yapacağım ben bu adamla 15 gün sonra üniversite tatile giriyor